Peter gillis vriendin
Peter gillis vriendin

Peter gillis vriendin /\ Peter Gillis, in België en Nederland bekend om zijn familieparken en vrijetijdsbedrijven, is een ondernemer en investeerder. Als geboortedatum wordt 20 maart 1962 vermeld, wat hem van Rijen maakt. Het is zijn verdienste dat hij de oprichter en eigenaar is van de Oostappen Groep van Vakantieparken.

Hij groeide op in Kampzicht en ging naar een slagersschool voordat hij zijn carrière in de industrie begon. Het bod van zijn familie op het Oostappenstrand in Asten getuigde echter van hun zakelijk inzicht. Quote 500 noemt hem een ​​van de rijkste mensen van Nederland. In 2020 werd de waarde geschat op 220 miljoen euro.

Veel mensen zijn geïnteresseerd om meer te weten te komen over Peter Gillis en zijn vriendin Nicol na het zien van hun verschijning in een realityshow over hun relatie. Eerder had Peter Gillis een huwelijk van 30 jaar. Uit zijn vorige huwelijk heeft hij ook drie drie kinderen. In de nasleep van zijn scheiding van zijn ex-vrouw, ontmoette hij Nicol, nu 31.

Mensen hebben over Nicol gepraat alsof hij een goudzoeker is op het geld van Gillis sinds ze samen de Mis bij Kassa bijwoonden. Peter Gillis daarentegen heeft de beweringen heftig ontkend en verklaard dat ze verliefd zijn en dat dergelijke beschuldigingen vals zijn. Nicol’s eerste echtgenoot stierf aan een longembolie nadat ze jong waren getrouwd. Ze hertrouwde, maar het w

as een traumatische en gewelddadige ervaring. Ze was al gescheiden van haar tweede huwelijk voordat ze Peter Gillis ontmoette. Uit haar eerste twee huwelijken zijn in totaal vier kinderen voortgekomen.

Omdat Nicol nog jong is en vol levenservaringen, werd Peter Gillis meer verliefd op haar. Zij en haar vier kinderen hebben het overleefd door hun huwelijk. Vriendschappen met de kinderen en ex-vrouw van Peter Gillis maken ook deel uit van Nicol’s leven. Op die manier kun je een groot gezin hebben waar iedereen tevreden is.

Peter gillis vriendin
Peter gillis vriendin

Shownieuws verneemt deze informatie van Nicol. Seksisme onder vrouwen is lange tijd in het geheim gehuld geweest.Bezoekers van de erotische webshop van Nicol moeten weten wat ze kunnen verwachten. Anders gezegd, denk aan lingeriesets en ‘overig slaapkamerspeelgoed’.

Nicol beweert dat ze ‘het leuk vindt om iets spannends voor Peter aan te trekken’, maar ze onthult dit nooit aan iemand anders. Besloten werd om het tuinontwerp te bespreken met ‘kasteelarchitect’ Fons, die was uitgenodigd door het echtpaar Massa is Kassa.

om na te denken over de mogelijkheden. De oude fontein in de kasteeltuin had potentie voor Nicol. “Wat ik leuk vind aan deze fontein is dat hij zo goed onderhouden is. Maar hij is te klein, dus we zullen daar een nieuwe fontein moeten bouwen.”

Peter gillis vriendin
Peter gillis vriendin