Paul witteman ziek
Paul witteman ziek

Paul witteman ziek /\ Paul Witteman uitte bij De Wereld Draait Door zijn bezorgdheid over het coronavirus en laat aan De VARAgids weten dat zijn angst niet is geweken. Desondanks meent de gastheer dat hij minder hypochonder is geworden.

Zal dat

“Ik bleef bij mezelf denken: “Zal dat vaccin op tijd worden afgeleverd?” Alle prachtige dingen die het leven me te bieden heeft, en er zijn er veel, keren niet onmiddellijk terug nadat de infectie is verslagen.

Als mijn oudere broer, die 82 is, erg ziek wordt, zal er een leegte in mijn leven zijn die invloed zal hebben op alles wat ik doe.”

In een interview met het blad stelt Witteman dat er tien jaar geleden “iets” is verwijderd tijdens een operatie die mogelijk zijn gezondheid in gevaar heeft gebracht. Sindsdien is hij minder bang voor ziektes.

Paul witteman ziek

“Dat ging goed, en het gekke is dat je bij jezelf denkt: “Nu ik het heb gehad, ben ik er de rest van mijn leven van verlost.” Maar zo werkt het natuurlijk niet ; het blijft voorzichtig.

Maar ik ben niet zo hypochonder als vroeger. Ik vind het ook gemakkelijker om aan boord van een vliegtuig te gaan “, merkte de journalist op.

Matthijs

Hij was de enige aan het tafeltje van Matthijs van Nieuwkerk die zich angstig uitsprak over het virus en ook André van Duin was er volgens hem een ​​beetje laconiek over. “Dat verbaasde me, want Matthijs’ vriend Youp van ‘t Hek was een week eerder opgenomen in het ziekenhuis.”

Als zoon van KVP-politicus P.J. Whiteman groeide Paul Witteman op in Overveen. Witteman ging na de middelbare school naar het conservatorium om schoolmuziek als majeur en piano.

en fluit als bijvak te studeren, maar stopte na een jaar omdat hij ‘gewoon niet getalenteerd genoeg’ was, naar eigen zeggen. Ook stopte hij na een jaar met de opleiding politicologie waarvoor hij was ingeschreven.

“Ik was doodsbang. Dit is een unieke ervaring, bijna ritueel. Het is een vergelding voor onze consumptie. Tot op de dag van vandaag stel ik me voor dat ik plotseling heftig ga hoesten en dat het leven ondraaglijk wordt.”

De 74-jarige talkshowpresentator zegt ‘nuttig oud te willen worden’. “Ik ben echt tegen doodgaan.”

Paul witteman ziek
Paul witteman ziek