Patrick roest vriendin
Patrick roest vriendin

Patrick roest vriendin /\ Patrick Roest, de wereldkampioen allround, heeft een vriendin, maar wie is zij? Daar is ze dan, Victoria Stirnemann . Gunda Stirnemann is de dochter van Gunda Niemann, die haar naam veranderde in Gunda Stirnemann na de dood van haar moeder.

De grootste schaatser aller tijden is Niemann. 8 Wereldkampioenschappen Allround, 8 Europese Kampioenschappen Allround en 3 Olympische gouden medailles later heeft ze nog steeds het record.

Ze was 30 jaar oud toen de Wereldkampioenschappen afstanden werden geïntroduceerd, maar ze slaagde er toch in om 11 gouden medailles te winnen op dat toernooi.

Victoria is ook een schaatser. – Ze is echter niet verder gekomen dan de eerste hindernis. Toen ze bij het 2e WK in november 2021 de 5.000 meter liep, eindigde ze als 22e in de B-groep. Dit jaar eindigde ze als 3e op de 3.000 en 5.000 meter bij de Duitse kampioenschappen afstanden.

Patrick Roest en Victoria Stirnemann zouden in augustus van dit jaar met elkaar zijn gaan daten. Op Instagram werden ze destijds voor het eerst genoemd door Victoria.

Toen Patrick Roest, een Nederlandse langebaanschaatser, Victoria Stirnemann vroeg om zijn vriendin te worden, accepteerde ze dit. Victoria, een jonge Duitse blondine, is ook een frequente schaatser. Gunda Niemann, haar moeder, is een schaatslegende.

Martine Liloy Bruun was de eerste echte liefde van Patrick Roest. Hij is naar Friesland verhuisd omdat hij een fervent skateboarder, wielrenner en skater is.

Patrick roest vriendin

Ze begon daar voor Team Frysk te werken, maar haar relatie met Patrick Roest liep uiteindelijk stuk. Martine heeft een nieuwe man in haar leven.

Patrick Roest daarentegen is nog steeds aan het daten. Deze relatie tussen regerend wereldkampioen Allround Patrick Roest (23) en de 17-jarige schaatsster Victoria Stirnemann werd onlangs gemeld door Story magazine.

Het bijschrift bij de lieve Instagram-foto van Victoria en Patrick luidde: ‘Eindelijk thuis.’ Een paar dagen was het geweldig om mijn liefje te zien.’ Ondanks dat ze nog thuis in Erfurt woont, heeft Victoria het geluk Patrick Roest regelmatig te zien.

Patrick Roest kreeg met zijn relatie met Victoria Stirnemann een beroemde (toekomstige) schoonmoeder: Gunda Niemann is de moeder van Victoria.

Een van de grootste skaters aller tijden is Gunda. In totaal won ze acht medailles op vier Olympische Spelen. In de toekomst kunnen we onze verjaardagen samen op het ijs vieren!

Op de Olympische Winterspelen van 2018 won mijn vriend een medaille, maar Stirnemann moet nog doorbreken in de elite-rangen van kunstschaatsers. Een jaar later maakte ze haar eerste optreden op het internationale toneel.

Victoria, die zeven jaar jonger is dan Roest, heeft nog geen prijzen gewonnen, dus dat is niet erg (26). Een politieagente was haar tweede keuze als carrièreoptie voor het geval haar eerste keuze niet zou lukken (bundespolizei, zoals we lazen op haar Insta).

Om hun relatie gaande te houden, moeten Rust en Victoria via e-mail communiceren. In Erfurt woont de geliefde van Patrick, terwijl hij in Zuid-Holland is.

De afgelopen maanden is het een goed idee om te zoeken naar afbeeldingen van de twee samen. Het is niet duidelijk of Patrick liefde nog steeds prioriteit geeft, of dat de komende Winterspelen voorrang hebben.

Ook als dat het geval is, zijn we ons bewust van het belang om de lieftallige Victoria in de gaten te houden. Roest, ik wens je het beste!

Patrick roest vriendin
Patrick roest vriendin