Patricia paay lengte
Patricia paay lengte

Patricia paay lengte /\ Deze Nederlandse zangeres, radiopresentator, voormalig glamourmodel en televisiepersoonlijkheid is beter bekend onder haar artiestennaam Patricia Paay.

Ze is ook bekend als Patricia Anglaia Margareth Paaij. Haar vier decennia lange muzikale carrière heeft haar tot een begrip in Nederland gemaakt.

De Nederlandse televisie en tabloidmedia zetten haar regelmatig in de schijnwerpers. Yvonne Keeley is niet alleen haar zus, maar ook een volleerd zangeres.

Het was in 1984 toen Paay het eerste glamourmodel werd dat de pagina’s van Playboy’s Nederlandse editie sierde. Paay, toen 60, poseerde voor het decembernummer van Playboy’s Nederlandse editie, de derde keer dat ze dat deed.

Christina Curry werd geboren als gevolg van haar huwelijk met Adam Curry, dat duurde van 1989 tot 2009.

Toen Patricia Paay, de voormalige Polderdiva, werd gevraagd naar de leeftijd van haar echtgenoot Robbert Hinfelaar, onthulde ze twee jaar eerder dat ze de leeftijd van de man had overdreven.

In 2016 vertelde ze dat hij 32 jaar oud was toen ze hem voorstelde als zakenman en meubelverkoper. Op dat moment was hij slechts 28 jaar oud, vier jaar jonger dan Paay’s toen 67-jarige schatting.

Ze is beter bekend onder haar artiestennaam Patricia Paay, Anglaia Margareth Paaij (geboren op 7 april 1949), een Nederlandse zangeres en radiopresentator, glamourmodel en televisiepersoonlijkheid.

Patricia paay lengte

In Nederland is ze een begrip dankzij haar decennialange muzikale carrière. Ook op de Nederlandse televisie en in roddelbladen is ze regelmatig te vinden. Yvonne Keeley, haar beroemde zangereszus, is een van haar grootste invloeden.

Het was Paay die haar modellendebuut maakte in de 1984 Nederlandse editie van Playboy. Ondanks haar hoge leeftijd verscheen Paay voor de derde keer in de Nederlandse versie van Playboy’s december 2009 nummer van het tijdschrift.

Van 1989 tot 2009 had ze een dochter met Adam Curry, met wie ze in 1989 trouwde. Als het gaat om het verleiden van jongere mannen, is Patricia Paay geen onbekende.

Maurice Dix, een 42-jarige autoverkoper en de zoon van een eigenaar van een swingersclub, had een relatie met haar voordat ze Hinfelaar, de rijke zoon, ontmoette. Een succesvolle zakenman uit Amsterdam genaamd Nicky van Dam was de voorouder van Dix (echt leeftijdsverschil 35 jaar).

Paay trouwde in 1988 met Adam Curry en ze kregen samen twee kinderen, een zoon en een dochter. Terwijl hij nog steeds getrouwd was met Paay, diende Curry (die nu 53 jaar oud is en een leeftijdsverschil van 16 jaar heeft met Paay) de scheiding aan omdat hij verliefd werd op fotograaf Micky Hoogendijk.

Ze heeft ook twee kinderen uit haar huwelijk met Joey Fresco, dat duurde van 1978 tot 1988. Een jaar later trouwde ze met Robbert Hinfelaar.

De uitgelekte plasseksvideozaak komt sinds februari 2017 voor bij de Amsterdamse rechtbank en Hinfelaar begeleidt zijn vrouw daar als waarnemer.

Nadat in februari 2017 een video was uitgelekt door Twitter-gebruiker Eendevanger, klaagt Paay GeenStijl aan voor 4,5 ton schadevergoeding. Op 28 mei is er nog geen besluit genomen.

De deadline voor een deal is vastgesteld op 13 juni. Er is nog een wachttijd van zes weken als de rechtbank niet meteen een beslissing kan nemen.

Patricia paay lengte
Patricia paay lengte