Patricia kelly ziek
Patricia kelly ziek

Patricia kelly ziek /\ The Kelly Family is een popgroep bestaande uit leden van de Kelly-familie uit de Verenigde Staten en Ierland.

David’s Song (Who’ll Come with Me) (1979), I Can’t Help Myself (1996) en Fell in Love with an Alien (1996) behoren tot de bekendste nummers van de groep (1997).

De familie heeft wereldwijd meer dan 20 miljoen albums verkocht en heeft 48 gouden en platina albums op zak.

Nadat zijn platencontract bij Polydor in 1982 werd beëindigd, richtte Daniel Kel-life op, een onafhankelijke platenmaatschappij.

De Kelly Family trok zich terug voor een tijd toen hun moeder stierf in 1982. Ze speelden als straatmuzikanten in een aantal Europese landen en trokken steeds meer publiek.

Begin jaren negentig steeg de populariteit, vooral in Duitsland. Over the Hump (1994) was hun grote doorbraak in Duitsland, waar het 110 weken in de hitparade stond, waarvan 51 in de top 10.

Na het album Almost Heaven (1996), dat 53 weken in de Nederlandse hitparade bleef staan ​​en derde plaats volgde Nederland. De single I Can’t Help Myself stond eind 1996 zes weken in de top van de Nederlandse Top 40.

Daniel Kelly Sr., de patriarch van de familie, is beschreven als iemand met een “oude, ouder wordende druïdestijl”, hoewel zijn dochter Kathy beweert dat hij vroeger “een strikte, zeer conservatieve katholiek” was die voor het priesterschap studeerde.

Hij trouwde in 1957 met zijn eerste vrouw, Joanne, en het echtpaar verhuisde in 1965 met hun kinderen Daniel Jr., Caroline, Kathleen en Paul naar Spanje. Daniel richtte een antiekwinkel op in Spanje.

The Kelly Family coverde klassieke nummers als “We Are the World” en “The Rose”, maar ze schreven het grootste deel van hun eigen muziek op basis van hun katholieke religie en wereldbeeld, evenals hun eigen familie en persoonlijke ervaringen.

“Santa Maria”, “Why Why Why”, “An Angel”, wiens video een jonger familielid Paddy populair maakte, “Break Free”, gezongen door Barbie Kelly, het beklijvende “Mama”, waarin Barbara Kelly wordt herinnerd door haar kinderen, en

Patricia kelly ziek

“The Pee Pee Song”, waarin de rauwe, vlasharige baby-van-de-familie Angelo het veelvoorkomende kinderprobleem van bedplassen portretteert.

Volgens de Nederlandse manager van de Kelly Family is het feit dat de band niet in Klazienaveen zal optreden teleurstellend voor de fans, maar voor de bandleden nog meer.

“Ze zijn behoorlijk ontevreden. Maandag was de familie nog in Brussel voor promotiewerk, ondanks dat twee van de zeven leden al ziek waren. Deze week werden nog drie mensen getroffen.

Momenteel zijn Patricia en Kathy de alleen degenen die ziek zijn. In Leipzig was gisteravond een televisie-optreden en de zieke familieleden gingen direct naar bed in het hotel. En ze zijn nog steeds in het hotel van Leipzig.’

Angelo Kelly kondigde in november 2016 de comeback van The Kelly Family aan. Het album We Got Love kwam uit in 2017 en belandde in de top twintig van Nederland.

In mei 2017 gaf de band drie concerten in de Westfalenhalle in Dortmund en op 2 december 2017 verscheen de band in het ARD-programma Das Adventsfest, dat historisch gezien het begin van de advent in Duitsland markeert. In 2018 is er een tour georganiseerd met stops in Rotterdam en Antwerpen.

“Wees altijd onafhankelijk van de instellingen van de moderne entertainmentindustrie”, zei Dan Kelly tegen zijn kinderen. Hij begon zijn eigen platenlabel en “van copyright en boekingen tot promotie en geld, de Kelly’s behielden alles in de familie.”

In Duitsland werd ontdekt dat de “Dan Kelly Foundation” van de Kelly’s een niet-geregistreerde liefdadigheidsinstelling was, en ze werden bestraft voor hun gebrek aan transparantie bij het verantwoorden van geld dat was ingezameld voor een liefdadigheidsinstelling voor aids.

Angelo kreeg in 2021 een boete van € 3.000 van de Duitse autoriteiten nadat zijn zoon William naast hem op het podium verscheen tijdens een nachtelijk concert, in strijd met de Duitse arbeidswetgeving die kinderen onder de zeven jaar verbiedt om buiten de uren van 08.00 uur tot 17.00 uur op te treden.

Barby’s ziekte zorgde ervoor dat ze in 2002 met pensioen ging, terwijl Paddy zijn lange haar knipte en zich aansloot bij een religieuze orde in Frankrijk, tot groot ongenoegen van zijn aanhangers.

Omdat zowel Jimmy als John met zangers trouwden, bleven leden van de familie optreden als solisten of in groepen of met hun partners. Op veler verzoek maakte de band in 2007 een comeback met optredens in Duitsland.

Patricia kelly ziek
Patricia kelly ziek