Ouders jutta leerdam
Ouders jutta leerdam

Ouders jutta leerdam /\ Jutta Monica Leerdam is een langebaanschaatsster uit Nederland.

Op 16 augustus 2020 creëerde ze haar eigen schaatsteam, Team Worldstream, met Koen Verweij, gecoacht door Kosta Poltavets en gesponsord door Worldstream, een in Naaldwijk gevestigde leverancier van IT-infrastructuren.

Leerdam won in het seizoen 2016/2017 de wereldtitel allround op het WK Junioren op de IJsbaan van Helsinki.

Leerdam nam eind 2017 deel aan de olympische kwalificatie voor de 500 meter, maar wist zich niet te plaatsen voor de Olympische Winterspelen van 2018.

Leerdam plaatste zich begin november 2018 voor de eerste vier WK-wedstrijden op de 500 en 1000 meter.Later in het seizoen won ze het Nationaal Sprintkampioenschap.

Ze verbeterde haar persoonlijke records op de sprintafstanden op de 2020 Global Championships, vestigde een nationaal record en won het wereldgoud op de 1000 meter. Ze won ook voor de tweede keer in haar carrière de wereldwijde teamsprinttitel.

Op het ijs is Jutta Leerdam een ​​sensatie. Alles leek goed te gaan voor de schoonheid, want ze wint goud na medaille. Jutta is ook op persoonlijk vlak erg geïnteresseerd in skaten; zo heeft ze al een tijdje een relatie met schaatser Koen Verweij.

Wist je echter dat Jutta twee prachtige zussen heeft. Merel en Beaudine zijn twee van de interessantste mensen die ik ooit heb ontmoet. Deze teefjes zijn net zo mooi als hun schaatszus, wat bewijst dat de familie Leerdam sterke genen heeft!

Het deed hem denken aan de rust die hij als tuinman voelde toen hij in de winter met andere tuinmannen reisde toen de wegen nog bedekt waren met natuurijs. In de winter werkte hij samen met andere boeren die ‘stil’ waren.

Ruud Leerdam en zijn maten hockeyden en schaatsten een jaar samen op deze foto. In de auto heeft Jutta veel aanpassingen moeten doen.

Ik reed haar naar de hockeytraining nadat ik haar had opgehaald van de arena. Aan de andere kant had ze de mogelijkheid om te kiezen waar ze wilde wonen. We moesten kiezen tussen ijshockey en schaatsen.”

Jutta Leerdam uit ‘s-Gravenzande is doorgebroken naar de top van de wereldranglijst voor schaatsen en haar ouders en zussen kunnen niet meer de straat op zonder te vragen naar haar succes. “We weten al heel lang dat het erin zat.”

“Denk daar maar eens over na. “Ik heb al heel veel prachtige spullen uitgepakt, waaronder deze ketting”, zegt Leerdam, terwijl ze haar nek wrijft met de ketting.

Ouders jutta leerdam

“Dit heeft geen speciale betekenis, maar er zijn wel wat andere geschenken . “Mijn moeder gaf me bijvoorbeeld een geluksengel en schelpen van het strand waar ik ben opgegroeid.

Er is ook een overvloed aan handgeschreven notities. Dat is degene waar ik het meest van hou. Op die manier zijn ze een beetje dichter bij mij.”

Haar windsurffanaat noemde Leerdam naar de Duitse wereldkampioen windsurfen Jutta Müller.

Dione Voskamp, ​​haar achternicht, is ook langebaanschaatsster en heeft een relatie met schaatser Koen Verweij. Ze is student Commerciële Economie aan de Hanzehogeschool Groningen.

Jutta Leerdam staat bekend om haar kenmerkende look: eyeliner, die ze op skates draagt. Wist je echter dat ze twee prachtige zussen heeft?

Ze is op die dag geboren en is een Nederlands model. Nederland is haar thuisland. Van daaruit is ze een langebaanschaatsster.

Kosta Poltavets zal haar coach zijn wanneer zij en Koen Verweij hun nieuwe schaatsploeg, Team Worldstream, vormen. Het team wordt ondersteund door Worldstream, een in Naaldwijk gevestigd IT-infrastructuurbedrijf.

Op de Global Championships 2020 werd een nieuw record gevestigd. Ze was ook de eerste persoon uit haar land die een gouden medaille won op de 1000 meter.

Haar mooiste moment deed zich voor toen ze voor de tweede keer de wereldtitel in de teamsprint won.

Met anticipatie en toewijding kijkt de sprinter en 1000m-kampioen van Nederland voor het seizoen 2020-2021 naar de toekomst.

Ze heeft haar carrière een flinke boost gegeven sinds ze de wereldtitel won door samen met haar partner Koen Verweij Team Worldstream te vormen.

Hierdoor kon ze samenwerken met de Russische coach Kosta Poltavets en voormalig Nederlandse schaatser Rutger Tijssen, die beiden als coach bij het team kwamen na het winnen van Wereldkampioenschappen in hun respectievelijke sporten.

“Het is ongetwijfeld een mix van alles. Ik ben natuurlijk geen idioot en ik weet heel goed dat het geldwaarde heeft.

Maar naast skaten doe ik het nog steeds omdat ik het een leuke hobby en een goede afleiding. Veel grote sporters hebben tegenwoordig een bedrijf dat namens hen foto’s en video’s op Instagram plaatst, maar ik doe praktisch alles zelf en ben van plan dat te blijven doen.”

Ouders jutta leerdam
Ouders jutta leerdam