Osman talang ålder /\ Femåriga “Talang”-publiken var entusiastiska över Osman. Osman Slijevic, 5 år, har imponerat TV4 “Talang”-publiken och programmets domarpanel med sina musikaliska talanger. Förra veckan på fredagens program gick han vidare till mästerskapsomgången genom att rappa en låt som skrivits tillsammans med sin pappa Ahmet.

osman talang ålder
osman talang ålder

Salijevic. Ahmet Salijevic sa till Sydsvenskan att hans son har uttryckt en önskan om att bli musiker eller rappare. Han hävdar att den unga stjärnan aldrig hade uppträtt förut, men det hindrade inte publiken från att ge honom stående ovationer i alla fall. Vi var inte säkra på vad som skulle hända, men han hanterade det som en mästare.

kris, hävdar Ahmet Salijevic. Sonen, som började rappa vid ett års ålder, är den yngsta medlemmen i “Talang”, enligt pappan. Osman, 6 år, imponerade på “Talang”-panelen och Sveriges folk. Vad ingen visste var att Osman var det

att ha fötts med ett allvarligt hjärtfel. Han rappar, “Krig ända sedan jag var liten, mitt hjärta var helt fel.” I “Talang” är Osman bara fem år när han går upp på scenen. Om han trots detta lyckas rappa sig in i juryns hjärtan betyder det att han redan har genomgått tre hjärtoperationer. Vi lärde oss

att Osman, medan han fortfarande var i sin mammas graviditet, led av ett hjärtfel i fyra månader. Osmans pappa Ahmet Salijevic säger: “Läkaren erbjöd oss ​​chansen att göra abort, men vi övervägde det aldrig ens.” Osman hade en trestegsprocedur.

…och har en tuff väg framför sig. Vi tillbringade mycket tid på Lunds sjukhus och redan då hade musiken en unik betydelse för honom. När han var upprörd spelade jag musik för honom och det hjälpte honom att slappna av. Vi fortsatte lyssna på musik efter det. De två fungerar bra tillsammans.

Framför kamerorna, publiken och talangjuryn kommer Osman att sjunga en låt som han skrivit tillsammans med sina medarbetare. Ahmet är dock den enda som är orolig. Eftersom min pappa är rappare har även jag tagit upp traditionen. Under de senaste fyra åren har jag aktivt gjort en karriär inom rapping. Osman tar självsäkert plattformen och tillkännager: “Jag fortsätter.” Strax efter

prestation flyttar domarna honom till mästerskapsomgången. Flera veckor senare debuterade han sin helt nya singel “Dom vill veta” live. När Osman rappar, “Krig sedan jag var liten, mitt hjärta var felaktigt, så jag lever för musiken”, börjar inte bara talangjuryn utan även folket hemma på tv-skärmen smälta.

TV soffor. Osman, den yngsta tävlande i “Talangs” historia, röstas fram på andra plats. Osman har en lovande framtid framför sig. Han hoppas att en dag göra karriär inom konsten och uppträda musikaliskt. Han är bara sex år gammal, så det finns ingen

Det finns en väg att gå ännu, och enligt Ahmets åsikt kommer det att ta lite tid. Vi går i hans egen takt. Om allt går som det ska borde fler operationer vara onödiga. Ahmet, Osmans pappa, förklarar att deras son har fått ultraljud för att säkerställa att allt utvecklas som det ska. Att musiken finns i hans ägo är en välsignelse.

eftersom han inte sover lika mycket som de andra barnen, blir han tröttare snabbare och måste slappna av oftare än de andra. Jag är orolig för att ha ett hjärtfel kommer få honom att känna sig isolerad. Han kommer att se det när han blir äldre, men Ahmet tror att det inte är en bra idé att ta upp det ännu. Bara sex år gammal,

osman talang ålder

Rapparen och “Talang” veteran oldboy berättar om sitt liv med en hjärtsjukdom.Osman, då bara fem år gammal, chockade juryn och publiken med sin karisma och skryt i ett rapframträdande. Nu är han etablerad som en YouTube-stjärna med ambitioner om en musikkarriär. Däremot har han genomgått tre hjärtingrepp. Motsatsen är vad jag är ute efter

honom att känna sig ensam på grund av sitt hjärttillstånd, sa hans far Ahmet till Hjärtebarnsfonden Hjärtebarnet. Domarna i “Talang 2018” blev förvånade över rapningen av 6-årige Osman Salijevic. När han var klar gav publiken honom en applåd.

domarna och folket i publiken, och avancerade direkt till mästerskapsomgången. Det fanns en tid när han bara var fem år gammal. Senare släppte han “Dom vill veta”, som hade raderna “Krig sedan jag var liten, hjärtat var felaktigt, därför lever jag för musiken.” Den lovande ynglingen är också en skicklig kombattant.

har genomgått tre hjärtingrepp. Efter att “Talang”-juryn lämnat höll Osmans pappa, Ahmet, ett känslosamt tal om sin sons svåra uppväxt. Osmans hälsa har varit riktigt dålig och han behöver tre hjärtoperationer. Vi har tillbringat mycket tid på sjukhus, och när han var ett litet barn hjälpte lugnande musik honom att må bättre efter en sjukdom.

Sedan, säger han, fortsatte vi helt enkelt att jamma ut. Osman Sagfors, 12 år, är en mästare på twisten. I helgen tävlade han i den regionala finalen i TV-programmet Talang 2017, vilket visade att han behärskar skickligheten. Osman Sagfors blev förskräckt efter att ha sett en YouTube-video med en man

Han såg en man med häpnadsväckande böjliga leder på en brittisk talangshow och bestämde sig för att lära sig själv samma trick. Jag började sakta sträcka ut lederna för ungefär ett år sedan, och nu har jag mycket rörelseomfång. Men jag tränar inte tillräckligt ofta. Min mamma varnar mig för att det kanske inte är i mitt bästa att fortsätta med denna vana.

utvecklas på detta sätt. Han hävdar dock att det inte gör ont och att han har fått tillstånd att uppträda till slutet av talangshowen. Osman är mest tillfreds när han rör sig till musik och införlivar danssteg i sin rutin. Armarna är de mest rörliga, de svängs i alla intrasslade och vridna varandra. Otroligt, och trots Osmans upprepade försäkringar om att det inte gör ont, verkar det vara en hel del problem.

osman talang ålder