Oscar töringe fru /\ Den 15 juni 1983 föddes den svenske skådespelaren Nils Oscar Edwin Töringe. Författaren Sanna Töringe och skådespelaren Anders Granström fostrade sin son Töringe. Han är född och uppvuxen i Lund och gick på Fridhems Folkhögskola och Teaterhögskolan i Stockholm, båda för skådespelarutbildning, mellan 2009 och 2012. En av huvudrollerna i 2021 års film

oscar töringe fru
oscar töringe fru

roller i SVT-dramaserien Tunna bl linjen. Samma år spelade han Carl Bernadotte i den norska serien Atlantic crossing. Töringe är gift med skådespelaren Rakel Benér och de har tre barn tillsammans. I den senaste säsongen av det hyllade polisdramat “The Thin Blue Line” spelade Magnus en avgörande roll.

många människors hjärtan det året. Oscar Töringe, född i Sverige, spelar Magnus; detta är hans mest framträdande roll i showen. Vem är egentligen den här mystiske skåningen? Vart har han tagit vägen och vem är hans flickvän? Här är nedslaget om Oscar, i kronologisk ordning:

Töringe. I “Tunn blå linje” gestaltar Oscar Töringe Magnus, polis. Magnus “tuffa på utsidan, mjuka på insidan”-persona var en stor hit hos svenska folket. Majoriteten av allmänheten bevittnade Oscars framträdande i The Thin Blue Line, men det finns fortfarande andra som

som minns honom från någon gång i det förflutna. Oscar har gästspelat i de svenska serierna Beck, Maria Wern och Top Dog. Oscar medverkar också i filmen “Min pappa Marianne” tillsammans med Rolf Lassgrd och Hedda Stjernstedt. Som Googles trender visar är många individer nyfikna.

likt Oscar Töringes statur. Det finns ingen officiell källa för skådespelarens längd, även om han tornar upp sig över sina motspelare i “The Thin Blue Line” i varje foto och film. Oscars karaktär Magnus, spelad av Tom Hardy, utvecklar romantiska känslor för Amanda Janssons Sara i “Thin Blue Line”.

, 32. Men borta från Hollywoods starka ljus har Oscars flickvän varit hans livs sanna kärlek under mycket lång tid. Oscar Töringe har dejtat Rakel Benér ganska länge. År 2020, mitt i epidemin, slog de två till slut och knöt ihop säcken. Det är sådant som drömmar är gjorda av

om under en ansenlig tid utan att någonsin ha funderat eller planerat så mycket. Absolut allt om det var en sporre för ögonblicket. Vi gifte oss under dagen utan att berätta för någon och bjöd sedan in våra lokala vänner och familj till en restaurang för middag och ett litet firande efteråt. Ändå tror jag att vi kommer att ha en fantastisk tid

Oscar uppgav för Expressen tidigare i år att det skulle bli en bröllopsfest efter utbrottet. Tre barn har fötts till Oscar och hans fru Rakel. Enligt Allas är barnens åldrar 8, 4 och 1. Kärlekslivets Oscar Töringe: The Thin Blue Line. Oscar Töringe, spelad av

Polismannen Magnus i SVT-programmet Tunna blau linjen. Nu ska han berätta om sin familj, som består av hans fru Rakel Benér och deras barn Edda, Samuel och Max. Angående att dela yrke med Rakel, frun. Rakel, Oscars fru och skådespelare, hade en återkommande roll i andra säsongen av Tunna blau linjen.

oscar töringe fru

Ditte, huvudpersonen, i tre separata avsnitt. Oscar har tidigare varnat oss för att det finns både positiva och negativa aspekter av att dela hem med en annan skådespelare. Det är inte alltid perfekt på grund av problem med familjelogistik, långa repetitioner och begränsade medel, men de hjälper varandra med testfilmer och repetitioner.

förberedelser, inklusive övning och generering av koncept. Efter det kan man börja tänka att det hade varit underbart om åtminstone en av oss hade varit ekonomiskt säker. Trots att Rakel har tillbringat en hel del tid på både Dramaten och Stadsteatern har ingen av oss någonsin haft en fast anställning på någondera.

anställning under hela vårt föräldraskap. Våra nära vänner har svårt att anpassa sig. Han berättar för Amelia hur det är att vara osäker på sin ekonomiska framtid. Mitt i pandemin har du och din partner bestämt dig för att bli kopplade på plats. Oscar och hans 36-åriga fru Rakel Benér har varit gifta ganska länge.

Ett ungt par som blev kära. Vi korsades först vid Svalöv, längst nordväst i Skåne, på Fridhems folkhögskola. Hon var bara 19 vid den tiden och jag var 22. Jag minns att jag skrattade mycket åt hennes skämt. Vild, men på ett bra sätt. Det gick snabbt, men vi var unga, så det blev en del omvälvningar.

Efter gymnasiet gick vi med i en helt ny värld: community colleges. Han berättar inför premiären för Amelia att de efter skolan flyttade ihop nästan direkt och att de stannade i Malmö i fyra-fem år innan de flyttade till Stockholm. Edda är nu åtta och Samuel är fyra; båda deras barn har det bra i livet.

Oscar och Rakel, som varit förlovade i flera år men aldrig gift sig, bestämde sig för att gifta sig under epidemin och hade en enkel ceremoni i stadshuset. Deras son Max var en på den tiden. Dettaär något som vi har fantiserat om länge utan att någonsin ta det så mycket seriöst övervägande.

förbereder sig på detta sätt. Absolut allt om det var en sporre för ögonblicket. Vi gifte oss under dagen utan att berätta för någon och bjöd sedan in våra lokala vänner och familj till en restaurang för middag och ett litet firande efteråt. Oscar sa, “Men jag tror att vi kommer att ha en fantastisk bröllopsfest efter pandemin.

Tidigare i år, expressen. Oscar Töringe: Jag har lärt mig mycket om hur polisen fungerar. Oscar Töringes framträdande plats i världen beror till stor del på hans skildring av en heroisk polis i den optimistiska tv-serien Thin Blue Line. Han har inget intresse av att gå med i poliskåren trots den höga respekt som ockupationen hålls i hans samhälle. Bland anhöriga. Men nu när han är i rollen inser han hur utmanande det kan vara.

oscar töringe fru