Nina Koppang Föräldrar /\Svenska handbollsspelaren Nina Koppang föddes den 31 maj 2002 och representerar för närvarande IK Sävehof. Koppangs handbollskarriär började i hemstadslaget Vadstena HF. I Vadstena GIF var hon också fotbollsspelare. Hon gick över till Katrinelunds idrottsgymnasium från Vadstena 2018 och är idag senior där.

Nina Koppang Föräldrar
Nina Koppang Föräldrar

kom med i IK Sävehofs juniorhandbollstrupp. Hon höll också på med fotbollen genom att gå med i det unga laget för Göteborgs FC, vilket hon gjorde i totalt ett halvår innan hon bestämde sig för att lämna till förmån för handbollen. Det var säsongen 2020/21 som hon debuterade på seniornivå för IK Sävehof.

det finns ingen information tillgänglig på internet men vi kommer att försöka uppdatera den snart

team. 2022 tävlade hon med laget som så småningom tog hem SM-guldet.Tidigare var hon medlem i det svenska fotbollslandslaget för division F16/02. Hennes lag tog silver i U17 EM 2019 i handboll tack vare hennes insatser. Det svenska U19-laget, som hon spelade i, slutade på fjärde plats vid EM 2021. Hon

röstades fram till ligans bästa högerhänta pitcher, vilket gav honom en plats i All-Star-truppen.I april 2021, när Sveriges ordinarie trupp var tvungen att bytas ut på grund av Corona-infektion i truppen, gjorde hon debut för A-landslaget i en VM-kvalmatch mot Ukraina. Till skillnad från den andra halvan är hon mycket yngre.

Stina Blackstenius syster, även hon fotbollsspelare.Det finns färdigheter, och så finns det Koppang, den finaste på två sporter. För både handbolls- och fotbollens unga landslag har Nina Koppang (16) varit utomlands på ett landslagsläger.

Hon provade på fotbollslaget och kom in i F16-landslaget i handboll. Det har rapporterats att handbollskanalen har intervjuat den exceptionella spelaren. Jag lägger det mesta av mina pengar på handboll eftersom det är min favoritsport. Omvänt kommer jag aldrig sluta njuta av fotbollsspelet, oavsett hur långt jag kommer som spelare. Nina

Handbollskanalen hör det från Koppang. Koppang, som är född 2002, visade upp imponerande skicklighet för det svenska F16-landslaget vid sommarens EOC. Denna dragning var den första för den svenska truppen, och den förde Koppang till positionen som ledande målskytt. En slutsats nås i

Nästa landslagssamling äger rum i november då Sverige möter Spanien, Portugal och Norge i Spanien. Självklart kommer Nina Koppang att spela i tävlingarna. Att få representera sitt land i en så stor sammankomst är en ära, och det är ett stort nöje att se så många människor stå bakom sitt landslag.

Koppang konstaterar, “Det finns talanger och så finns det talanger”, innan han tillägger: “Lagkamrater från Sävehof är uttagna.” Medan den 16-åriga Nina Koppang var borta på ett landslagsmöte med fotbollstruppen kallades hon till tjänst för handbollslaget.

valt att spela handboll för U.S.A. U.16-landslaget. Det har rapporterats att handbollskanalen har intervjuat den exceptionella spelaren. Jag lägger det mesta av mina pengar på handboll eftersom det är min favoritsport. Nina Koppang sa till Handbollskanalen, “Jag kommer alltid att älska fotboll, oavsett vilken nivå jag spelar på.”


Nina Koppang Föräldrar

Koppang, som är född 2002, visade upp imponerande skicklighet för det svenska F16-landslaget vid sommarens EOC. Denna dragning var den första för den svenska truppen, och den förde Koppang till positionen som ledande målskytt. När november närmar sig sitt slut är det dags för den

Sveriges nästa landslagssamling kommer att äga rum i Spanien, där svenskarna möter tre internationella motståndare: Spanien, Portugal och Norge. Självklart kommer Nina Koppang att spela i tävlingarna. Det är en ära att få representera mitt land, och att ha så många lagkamrater från Sävehof här gör det mycket mer spännande.

Koppang var en av sju förstaårsspelare som valts ut i truppen. Ett covid-utbrott vid den tiden gjorde att hela laget måste bytas ut. Koppang, som hade små problem med att slå fem kapslar i andra halvlek, visade inga tecken på ångest vid premiären. Det är 19-åringen som är det

SVT rapporterar att spelaren, som lagts till i VM-listan som reserv, ska genomgå ytterligare tester, bland annat en magnetröntgen, efter att ha missat torsdagens seriematch mot Skövde.Tomas Axnér, kapten i landslaget, har noterat läkarens diagnos och håller med.

Skadornas omfattning bedöms i nuläget inte vara kritisk. Både Lundström och Koppang, skriver han, kan vara “försiktigt hoppfulla”, medan Lundström har mindre osäkerheter. Han noterar dock att han fortfarande har några matcher kvar att spela innan han kan bedöma skadefrågan.

i lagets intresse som helhet. När du är kapten för ditt lands lag måste du vara redo för allt. Jag hoppas bara att alla är igång en söndagskväll, säger han till TT från soffan. Årets trupp har mer rörelseutrymme än tidigare år,

vad han har att säga Eftersom vi nu skickar ner 18 killar istället för 16, och har fem subs per match, borde den här turneringen vara mycket mindre svår. Samtidigt som vi skulle vilja leka med vårt friska jags, denna skaderelaterade respitperiod ger oss en extra dag för att komma tillbaka på rätt spår.

spelare, menar Axnér. Den 3 december möter de blågula damerna Uzbekistan i sin första VM-match. För ett år sedan tävlade laget i OS och blev fyra totalt. Blodproppar i lungorna satte Nina Koppangs handbollskarriär i fara, när nyheten kom. Tvärtom

Det kom som en fantastisk nyhet för hans storasyster Stina Blackstenius att 20-åringen blivit uttagen till den preliminära EM-truppen. Jag är medveten om hur ofta detta kom över henne när hon var sjuk. Enligt Blackstenius var det oerhört tillfredsställande att se hennes namn på listan.

Nina Koppang Föräldrar