Nilüfer gündoğan relatie
Nilüfer gündoğan relatie

Nilüfer gündoğan relatie /\ Op zondag waren de horoscopen absoluut niet in orde. Toen Glennis Grace en Lindsey Kleine werden gearresteerd, kregen ze toestemming om enkele nachten in een politiecel te verblijven.

Nilüfer Gündoan

Bovendien werd Volts leider Nilüfer Gündoan uit de organisatie geschorst wegens ‘grensoverschrijdend gedrag’.

Mijn eerste indruk was dat ze misschien onfatsoenlijke beelden naar haar personeel had gestuurd, gezien de recente incidenten met Marc Overmars.

Als ik het woord ‘grenzen overschrijden’ hoor, roept dat beelden op van seksuele intimidatie, niet van een ‘verstoorde machtsrelatie’.

Nilüfer gündoğan relatie

Een van de nieuwere partijen die aan de macht kwam, Volt, die we verfrissend vinden omdat het anti-establishment is, heeft zijn leider abrupt verwijderd zonder de reden voor de stap uit te leggen.

Als gevolg hiervan heeft Volt besloten een integriteitsbureau in te huren voor een aanvullend onderzoek.

Als ik dit lees, denk ik aan Khadija Arib, de voormalige Kamervoorzitter die mij enorm inspireerde toen ik in Nederland woonde.

Tweede

In de weken voorafgaand aan de recente Tweede Kamerverkiezingen verschenen er talloze verhalen over haar. Een van de anonieme bronnen zei over haar: “Ze doet alsof de Tweede Kamer van haar is, hoewel ze niet meer dan procesopziener zou moeten zijn.”

Ockje Tellegen en Vera Bergkamp waren de twee Kamerleden die in het ‘nieuwsdossier’ over Arib werden genoemd. Omdat ze te machtig is, was Khadija Arib destijds het doelwit van deze karaktermoord. Daardoor werd ze als een gevaar gezien.

In Nederland worden sterke persoonlijkheden echter gemakkelijk bestempeld als ‘te gepassioneerd’, ‘te emotioneel’, enzovoort. Als het gaat om mensen van gemengde etniciteit.

In dit land is het de voorkeur om een ​​introverte vrouw te zijn die haar mening duidelijk en zonder al te veel verheffing uitspreekt.

Zoals ik gewoonlijk zeg, “een vrouw met ballen”, is er duidelijk geen plaats voor een Bokita. Een te grote mond gaat niet goed. Hoeveel Bokita’s zijn er in Nederland? Ik ken Neelie Kroes gewoon. Een goede tweede was Khadija Arib.

Nilüfer gündoğan relatie
Nilüfer gündoğan relatie