nienke wijnhoven vriend
nienke wijnhoven vriend

Nienke wijnhoven vriend /\ Een 23-jarige Nederlandse deelnemer aan The Voice beweert nu dat Jeroen Rietbergen haar seksueel heeft lastiggevallen. Toen Rietbergen dit jaar als derde eindigde in de competitie, vertelde ze in de Telegraaf hoe ze aan de slag ging.

“Toen ik zaterdag over The Voice hoorde, wat was het eerste dat in me opkwam? Wat een puinhoop, ook ik heb dat meegemaakt”, werd Beau gisteravond ook verteld door Nienke, die in Horst woont. “Je moet wel een contract tekenen waarin staat dat je niet negatief over het programma zult spreken als je meedoet.

Om deze reden durfde ik niemand te vertellen over de acties van Jeroen omdat mijn huidige vriend al jaren als arrangeur voor The Voice werkt en heeft direct contact gehad met Jeroen Rietbergen.”

Pas nadat Rietbergen aanbood haar telefoonnummer te sms’en, kreeg ze het. Daarna begon hij haar vaker te sms’en en nodigde haar zelfs uit voor een van zijn optredens als muzikant. Ze zocht eerst niets. “Dat en het feit dat Linda de Mol zijn vrouw was, maakte hem nog aantrekkelijker voor mij. Daardoor verklein je de betekenis ervan.

Maar zo bedoelt hij het waarschijnlijk niet. is het waar dat vrouwen graag lof ontvangen? Maar hij bleef me vragen: “Wat ben je aan het doen?” en dan gebeurt er iets waardoor je je afvraagt: “Wat was dat verdomme? “.”

ze zegt dat Rietbergen haar meenam naar een opnamestudio met de bedoeling muziek te gaan maken. Hoewel de locatie geen studio had, begon hij haar lichaam te strelen. Ze was bang om ermee de stad in te gaan. Als je het over de familie De Mol hebt, heb je het niet over de man van de bloemenwinkel ernaast. Je hebt het over de machtige familie De Mol in showbizzland.

nienke wijnhoven vriend
nienke wijnhoven vriend

Tijdens een recent optreden in talkshow Beau deelde voormalig The Voice of Holland-finaliste Nienke Wijnhoven dapper haar schokkende verhaal over hoe bandleider Jeroen Rietbergen haar “voelde”. Beau vroeg direct aan Meike Lubbers of dit een mishandeling is, maar komt nu terug op uitspraken die ze eerder over het onderwerp deed.

Om juridische context te bieden, ging Meike aan tafel zitten. In antwoord op Beau’s vraag zei ze: “Het hangt echt van de situatie af, nietwaar?” “De wetgeving schrijft momenteel de aanwezigheid van geweld of een andere feitelijke component voor. Het is een beetje te vaag. Het is ook niet zomaar een aanval. Als er geen vorm van dwang is, dan…” Ze benadrukte hoe “echt waar.” Dat je niet werd tegengehouden of fysiek werd tegengehouden, mag duidelijk zijn.” Collega’s hebben gewogen op de uitspraken van Meike op Twitter en ze lijkt een paar fouten te hebben gemaakt.

Meike werd door Christian Flokstra en anderen geconfronteerd met haar fout. Terwijl sommige mensen misschien denken dat het per ongeluk vastpakken van de geslachtsdelen van een vrouw of het aanraken van haar geslachtsdelen een acceptabele vorm van genegenheid is, maakt Beau duidelijk dat het een daad van aanranding is (246 Sr) en als zodanig strafbaar is. Er is geen noodzaak voor dwang of geweld, laat staan ​​wetgeving. (…) Ter verduidelijking: je dwingt de ander om onzedelijk gedrag te tolereren door onverwachts aan te grijpen (feitelijkheid).

nienke wijnhoven vriend
nienke wijnhoven vriend