Nienke wijnhoven leeftijd
Nienke wijnhoven leeftijd

Nienke wijnhoven leeftijd /\ Ali B, Waylon, Sanne Hans en Anouk traden op voor ienke in seizoen 8 van “The Voice of Holland” in 1998. Tot grote eer van haar coach Anouk, bereikte ze de finale van de competitie.

Het nummer dat ze voor haar blinde auditie componeerde, ‘Power of Love’, is sinds de release meer dan 1,7 miljoen keer bekeken op YouTube. toegang tot informatie via het wereldwijde web.

Twee voormalige presidentskandidaten hebben maandagavond op BEAU een weinig vleiend beeld geschetst van wat zich achter gesloten deuren afspeelde.

Na deelname aan seizoen 8 van de show in 2018, ging Nienke Wijnhoven helemaal naar de finale onder coach Anouk van der Linden.

Bandleider van het programma, Jeroen Rietbergen, was ook de ex-partner van Linda de Mol ten tijde van Nienke’s betrokkenheid. Nienke was toen pas 19. Ze had in eerste instantie een positieve indruk van hem.

Afgezien daarvan zegt de auteur: “Hij is een buitengewoon charmante en lieve man. Nadat ze in de trein naar huis een opname had beluisterd, ontving ze een app van hem met de vraag of ze veilig op haar bestemming was aangekomen.
Daardoor “ontbreekt het punt waar het de grens overgaat; je vormt zo’n sterke schakel.” Het werd snel gecorrigeerd toen Jeroen een ongevoelige opmerking maakte dat Nienke op de grond moest liggen voor een zangles van de coach. ‘Ik zou er wel op willen liggen,’ verklaarde hij.

Ze speelde ook nummers uit verschillende genres op deze show. “Turning Tables” van “Adele” werd door “The Rolling Stones” naar Anouk gestuurd, maar ze kreeg een brok in haar keel toen ze het hoorde.

Ze begon haar eigen liedjes te schrijven na haar verschijning op The Voice. Geert Keijsers, haar vaste pianist, werkt hieraan mee. Naast The Night of the Proms, Toppers in Concert en The Voice of Holland werkt hij als arrangeur.

Nienke wijnhoven leeftijd

Als songwriter werkt ze onvermoeibaar om haar eigen geluid te perfectioneren. Ze streeft ernaar om in 2020 haar eigen muziek op te nemen en te mixen.

Jeroen Rietbergen’s bandleider Nienke Wijnhoven uit Horst had de kans om aan den lijve te ondervinden hoe hij te werk ging toen ze met hem optrad.

Het telefoonnummer van zijn vrouw Linda de Mol was door haar man verfijnd en hij griste haar zonder haar toestemming uit de douche. Beau, die maandagavond werd uitgezonden, had een segment waarin ze haar ervaringen besprak.

Het publiek barst in tranen uit als Wijnhoven haar verdieping uitlegt aan gastheer Beau van Erven Dorens aan tafel. Door zijn charisma wil je tijd doorbrengen met Jeroen Rietbergen. Er is een foto van je die ik je per e-mail zal sturen”, zei hij.

Limburger dacht bij zichzelf: “O jee,” en besloot het lied naar zijn moeder te sturen. In 2017/2018 deed hij mee aan een talentenjacht en eindigde hij als derde.

Hij kwam er later, in de trein, achter toen hij een app gebruikte. Mijn moeder merkte op: “Wat leuk” toen ik haar de foto liet zien. De auteur zegt: “Je denkt dat je een band schept, maar op het moment dat het de grenzen overschrijdt, lach je het weg en is het voorbij.”

Nienke wijnhoven leeftijd
Nienke wijnhoven leeftijd