Nienke hoogervorst relatie

Nienke hoogervorst relatie
Nienke hoogervorst relatie

Nienke hoogervorst relatie /\ Johannes Franciscus (Hans) Hoogervorst (Haarlem, 19 april 1956) is een voormalig Nederlands politicus en bestuurder van de Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD).

Van 1994 tot 1998 was Hoogervorst Tweede Kamerlid, van 1998 tot 2002 staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid in het kabinet Kok II,

van 2002 tot 2003 minister van Financiën in het kabinet Balkenende I en kort minister van Economische Zaken. Zaken in hetzelfde kabinet van 2002 tot 2003,

en minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport in de kabinetten Balkenende II en III van 2003 tot 2007.

Van 2007 tot 2011 was hij voorzitter van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en sinds 2011 voorzitter van de International Accounting Standards Board (IASB).

Moszkowicz had zijn eigen zorgen: hij zou de belasting met een miljoen dollar hebben ontdoken en hij zou geen consumenten hebben geholpen die grote betalingen hadden gedaan.

Kemper noemt het nu een ‘ramp’, na zeven jaar klanten in de kou te hebben gestaan. Maar het is veilig om te zeggen dat zijn verwijdering werd beïnvloed door het feit dat hij zulke fiscale problemen leek te hebben dat hij volgens de belastingdienst ‘behoedzaam’ met zijn aangiften omging.”

Bram is nu beschikbaar als juridisch adviseur. Dat doet hij vanuit het kantoor van Nienke Hoogervorst, zijn levenspartner, met wie hij jaren samenwerkte bij Moszkowicz Advocaten voordat zij zijn grote liefde werd. Aan de majestueuze Amsterdamse Weteringschans richtte zij Hoogervorst Strafrechtadvocaat op.

Bram is niet alleen haar rots in de branding, maar ook een van haar best bewaarde geheimen. ‘Ik ben als juridisch adviseur bijvoorbeeld bereikbaar voor een second opinion, via Hoogervorst Strafrechtadvocaat.

Dit doe ik als zzp’er (zzp’er zonder personeel – red.) en ben voor iedereen in die hoedanigheid te raadplegen. ‘Ik heb alle kans om mijn jarenlange ervaring in die rol door te geven’, zegt Bram gretig tegen Story.

Nienke hoogervorst relatie

Het AD bevestigt dit. Moszkowicz vroeg afgelopen donderdag op de radio om een ​​romantische foto voor zijn oude vlam: het nummer Still Got The Blues van Gary Moore.

Ook beweerde hij zondagavond met een serieuze blik in de KRO-talkshow Oog in Oog van Sven Kockelmann dat hij zijn ex-vriendin Nienke terug wilde.

Gisteren weigerde de vrouw die het voorwerp was van zijn Cupido-pijltjes commentaar te geven op de romantische pogingen van Moszkowicz om hun beschadigde relatie te herstellen.

Nathan Moszkowicz, de zoon van Bram, is de manager van Lil’ Kleine en de stiefmoeder van Nathan, Nienke Hoogervorst, de vriendin van Bram, is de advocaat van Lil’ Kleine.

Hierdoor krijgt de gevallen strafrechtadvocaat een kijkje in de zaak, waar hij duidelijk plezier in heeft. Over dit probleem zat hij gisteren in Shownieuws parmantig zwijgend een kwartier lang te zwijgen.

Ondertussen werd Evert Sanwaarden, die naast Bram zat, helemaal gek van Lil’Kleine, zijn favoriete slachtoffer. “Je krijgt een muur van verzet”, legde hij uit, “omdat hij een hele entourage om zich heen heeft die stil is.” “En hier naast mij is Bram oorverdovend stil.” Op de een of andere manier zullen we erachter komen.”

In een interview met een vrouwenblad onderstreept hij dat hij weliswaar failliet is, maar verre van verslagen is. Bram maakt zich vooral zorgen over de toekomst.

“Ik ben gevallen, maar ik was niet gewond.” Bram werd twee jaar geleden op verschillende beschuldigingen uit zijn ambt gezet en zijn bedrijf werd later failliet verklaard.

Hij moest zijn huizen in Amsterdam en Zuid-Frankrijk verkopen, evenals zijn geliefde snelle voertuigen. Grote schulden en een door een vriend aan hem geleende Audi zijn alles wat er nog over is.

“Het is geen fatsoenlijke auto”, geeft Bram toe, “maar snelle, prachtige auto’s waren mijn hobby.” “Ik moest ook mijn huis in Frankrijk verkopen.

Dat is razend. Toen ik ouder was, wilde ik dat ik daar had kunnen blijven.

Sommige zorgprofessionals waren minder enthousiast over zijn plannen. Huisartsen staakten uit protest tegen de plannen van de regering. Hoogervorst daarentegen wist zijn wetsvoorstellen goed te verdedigen in het parlement.

Het wetgevingsprogramma van minister Hoogervorst op het gebied van de gezondheidszorg wordt in eerdere kabinetszittingen vaak als het meest gedegen en verregaand erkend.

Directe toegang tot fysiotherapie (DTF) was een van zijn belangrijkste bijdragen op het gebied van fysiotherapie (2006).

Als gevolg hiervan hoefden mensen niet langer een verwijzing te krijgen van hun huisarts. Dit heeft huisartsen uiteindelijk veel tijd bespaard en fysiotherapeuten onafhankelijk gemaakt van hun huisarts (al dan niet leuk).

Hierdoor konden zij zich direct profileren bij hun potentiële patiënten. Een cursus Directe Toegankelijkheid moet in eerste instantie worden gevolgd door fysiotherapeuten.

Nienke hoogervorst relatie
Nienke hoogervorst relatie