Nienke hoogervorst leeftijd
Nienke hoogervorst leeftijd

Nienke hoogervorst leeftijd /\ Nienke Hoogervorst werkte in de advocatuur op Curaçao na haar studie strafrecht aan de Universiteit Utrecht en een stage bij Spong Advocaten in Nederland.

Ze werd in 2005 benoemd tot De Nieuwe Moszkowicz na een streng selectieproces waarbij honderden kandidaten betrokken waren.

Daarna heeft zij zes jaar lang strafrecht en jeugd(straf)recht uitgeoefend in Amsterdam bij Moszkowicz Advocaten. Ze heeft een hele reeks spraakmakende zaken behandeld, waarvan vele uitdagend.

A. Moszkowicz was haar co-adviseur en ze werkten aan een aantal spraakmakende zaken, waaronder Holleeder, Hells Angels (Acronym) en Wilders.

Ze heeft haar vaardigheden aangescherpt in een breed scala van criminele situaties. In de zaak Wilders is een andere strategie nodig dan in de zaak Holleeder, zoals de verdediging zal kunnen aantonen.

Ze opende in 2011 haar eigen kantoor en heeft sindsdien haar (criminele) onderneming flink uitgebreid. Ze begon in 2017 opnieuw met de heer Moszkowicz te werken

Het bepalen van de strategie vanaf het begin is van cruciaal belang in strafzaken. Dhr. Hoogervorst heeft een bewezen staat van dienst in het succesvol aanpakken van de meest complexe strafzaken.

Vanaf het begin weet ze precies waar ze haar vinger moet plaatsen en wat ze de klant moet vertellen.

Advocaat mr. Hoogervorst staat ook jeugdigen bij die verdacht worden van misdrijven. Naast huisuitzettingen en ondertoezichtstellingen behandelt zij ook civiele ontruimingen. Naast WOTS en WETS behandelt de heer Hoogervorst ook zaken op het gebied van confiscatie, uitlevering en uitlevering.

Hoogervorst behandelt ook gevangenisgerelateerde zaken, zoals overdrachtsbezwaren en grieven, maar ook grieven en beroepen. Via de Sdu heeft dhr. Hoogervorst geeft regelmatig cursussen voor advocaten en juristen.

Nienke hoogervorst leeftijd

De heer Hoogervorst is strafrechtelijk ingeschreven in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten.

Om te voldoen aan de criteria van de Nederlandse Orde van Advocaten moet zij elk kalenderjaar 10 opleidingspunten behalen op elk van haar geregistreerde primaire rechtsgebieden.

Waar nodig en op verzoek van een cliënt zal Hoogervorst Strafrechtadvocaten samenwerken met Abraham (Bram) Moszkowicz.

Zijn carrière in het juridische veld heeft 27 jaar geduurd. Als strafrechtadvocaat heeft hij duizenden spraakmakende zaken behandeld, waarvan vele de aandacht van het publiek trekken.

Als voormalig advocaat kan de heer Moszkowicz putten uit zijn jarenlange ervaring en diepgaande expertise om juridische begeleiding te bieden.

Als het gaat om het vereenvoudigen van complexe vraagstukken, is hij degene die het beter kan dan wie dan ook. Zijn 27 jaar expertise in de rechtszaal hebben hem een ​​schat aan informatie opgeleverd.

De heer Moszkowicz praat ook over de wet in het hele land, naast het recht op televisie. Om af te ronden, de heer Moszkowicz is de auteur van een hele reeks boeken die hoge cijfers hebben gekregen van critici en die een kijkje bieden in de advocatuur.

Cliënten van Hoogervorst Criminal Defense Attorneys betalen voor hun diensten, hoewel het kantoor indien nodig ook overheidsfinanciering accepteert.

Rechtsbijstand kan aan iedereen worden verleend, ongeacht de financiële situatie. U ontvangt een schriftelijke bevestiging van de betalingsregeling waarmee u akkoord bent gegaan.

Nienke hoogervorst leeftijd
Nienke hoogervorst leeftijd