Nienke boer zoekt vrouw
Nienke boer zoekt vrouw

Nienke boer zoekt vrouw /\ In de kerstspecial ‘Boer zoekt Vrouw’ zagen we hoe boer Jan en zijn Nienke, die in het elfde seizoen uit elkaar was gegaan, elkaar weer konden vinden. Helaas ging de relatie van het paar weer niet door, ook niet nadat ze gingen samenwonen.


Gegeven:

“We hebben alles gegeven en het werkte een tijd wonderbaarlijk. Jan, eigenaar van een zorgboerderij in Noord-Holland, vertelt me: “Maar we ontdekten dat er geen gemeenschappelijk lot voor ons was.”

“We hebben de beslissing genomen om uit elkaar te gaan. Ondanks de pijn was het voor ons allebei het beste.”

In de zomer van 2020 verklaarden Jan en Nienke dat ze hun relatie zouden beëindigen omdat ze verschillende toekomstvisies hadden.

Nienke boer zoekt vrouw

Een getrouwde vader van vier, Jan, 37, maakte zich zorgen over Nienke’s wens om een ​​gezin te stichten.Ze maakten een aankondiging over hun reünie voor de kerstspecial van 2020.

Boer wil Het seizoen van de vrouw is ten einde met het uiteenvallen van Jan en Nienke. Momenteel zendt KRO-NCRV een gloednieuwe show uit. Presentatrice Yvon Jaspers is druk bezig met het uitdelen van brieven terwijl het nieuwe seizoen van BzV begint.

Moeilijkste:

Steffi, de boer, zei dat dat het moeilijkste deel van haar werk was. ,,Het werkte een tijdje, maar toen begon het uit elkaar te vallen. Boer Jan herinnert zich: “We ontdekten echter nog steeds dat er geen gedeelde toekomst voor ons was.”

Uiteindelijk hebben we ervoor gekozen om onze eigen weg te gaan. Helaas, maar voor ons beiden is deze beslissing genomen.” Jan haalde toen herinneringen op aan hun jonge jaren.

Hij dacht dat Nienke en hij ‘heel snel gingen’, dus hij zei het zo. Dat ze me vaak vergezelde , en toen was er corona.” Zo werd onze afhankelijkheid van elkaar veel groter.” Jan voelde zich “niet lekker” na de coronavirusepidemie.

Omdat mijn bedrijf noodgedwongen de deuren moest sluiten. Toen realiseerde ik me dat ik niet kon voorzien in Nienke met wat ze nodig had. Wat ze vroeg. Om er samen voor te gaan, leek me destijds een grote stap.

Toen hun relatie eindigde, begon hij haar te missen. In mijn buik deed het pijn als een hel. Er is nog steeds een diep gevoel van verlies en wroeging.

Het goede nieuws is dat Nienke nog steeds op zoek is naar een woning”, merkte Jan in 2020 op. Voor beiden komt er echter een einde aan.

Nienke boer zoekt vrouw
Nienke boer zoekt vrouw