Natasja froger ziek
Natasja froger ziek

Natasja froger ziek /\ Natasja Johanna Froger-Kunst is een Nederlandse televisiepresentatrice die sinds 31 december 1991 getrouwd is met zanger René Froger. Ze is moeder van twee kinderen.

Onder de omstandigheden maakt Natasja Froger (49), die eergisteren ter observatie naar het ziekenhuis werd gestuurd, het volgens haar familie goed. De vrouw van de muzikant René Froger lijdt aan hevige buikpijn

Er zijn twee mogelijke diagnoses na een reeks onderzoeken. Natasja heeft een infectie of heeft een bijwerking op sommige medicijnen.

René Froger staat bekend om zijn ijzersterke nummers, die op zichzelf al klassiekers zijn geworden. Al meer dan drie decennia wordt hij beschouwd als een van de beste Nederlandse zangers.

Hij is ook de briljante geest achter de succesvolle muziekgroep De Toppers, met wie hij meer dan 50 keer in de Arena optrad en de zaal tot zijn capaciteit heeft uitverkocht. Daarnaast doet hij dit alles met de steun van zijn vrouw Natasja, met wie hij 27 jaar getrouwd is.

Natasja froger ziek
Natasja froger ziek

‘Ineens was je weg, lieve papa, maar zo is het leven soms. Altijd gekomen en gegaan, maar je bent hier niet meer welkom.

Ik hoop oprecht dat je op het achterdek van een schip staat, wegvarend naar een prachtige bestemming met je dierbaren. Papa, ik hoop dat je een veilige reis hebt. In haar brief schrijft Natasja: “Tot op een dag hou ik van je.” Ze voegt foto’s van zichzelf toe.

Hier kunnen kinderen zichzelf zijn in een veilige en aangename omgeving terwijl ze nog kind zijn. Ook is het handig voor ouders om de acute zorg van hun kind, die doorgaans 24 uur per dag wordt verleend, naar een andere voorziening te kunnen verplaatsen. Dit is echter geen gemakkelijke opgave.

Na 30 jaar elkaar te kennen, zijn Natasja en René Froger op het moment van schrijven 27 jaar getrouwd. Art Rooijakkers vond dat het tijd was om dieper in te gaan op het chaotische liefdesleven van de Frogers

Toen de familie Froger op de proef werd gesteld in zijn programma Rooijakkers Over De Vloer, stelde de presentator ze op de proef.

Natasja froger ziek
Natasja froger ziek

Froger groeide op als dochter van een zeeman in Brielle. Op haar vijftiende verhuisde ze naar Giethoorn. Na de middelbare school ging ze aan de slag als medisch secretaresse. Later werkte Froger als stewardess en purser voor KLM Cityhopper, waar ze enkele jaren heeft doorgebracht.

De artsen van de blonde presentatrice hebben bevestigd dat ze niet aan een ernstige ziekte lijdt. Mogelijk heeft ze een infectie opgelopen tijdens het filmen van de RTL-adoptieshow Met Open Arms in een ander land.

Een andere verklaring is dat haar lichaam niet goed reageert op de medicijnen die ze neemt. De uiteindelijke uitkomst wordt de volgende dag bekend gemaakt.

De afgelopen jaren heeft het paar meer stormen moeten doorstaan ​​dan normaal. Ze vertellen ook over hun onderbreking van drie maanden die ze namen na de geboorte van hun zonen, die in de show is opgenomen.

Natasja: Het spijt me, maar ik weet niet zeker waar je het over hebt “Toen bedacht ik dat hij iets heel stoms deed door ‘s avonds en ‘s nachts te werken. Ik wilde dat hij zeven dagen bij me bleef een week, vierentwintig uur per dag, en daarna tijd doorbrengen met de kinderen.”