Nance coolen ziek
Nance coolen ziek

Nance coolen ziek /\ Nancy Anna Francina Coolen is een zangeres en televisiepresentatrice uit Nederland.

Nance Coolen (47) begrijpt als geen ander hoe een succesvolle televisiecarrière op elk moment tot stilstand kan komen. Sinds 2017 is het nogal stil in de wereld van de blondine.

Vooralsnog presenteert Nance Helden van nu, een film waarin zorgmedewerkers een prominente rol spelen. De auteur van Libelle beschrijft elk van de personages als ‘mensen met engelengeduld’, voor wie ‘je alleen maar enorm veel respect kunt hebben’.

Nance houdt van het feit dat ze een ander aspect van zichzelf kan uiten, maar dit betekent niet dat ze nu afwijzend staat tegenover reality-tv-shows. ‘Entertainment is en blijft leuk.’

De neuroloog zag Nance woensdag nadat hij al dagenlang klaagde over hoofdpijn. Volgens RTL Boulevard heeft een arts hersenvocht uit haar hersenen verwijderd, wat aangeeft dat er iets vreselijk mis is met haar hersenen.

Nance coolen ziek
Nance coolen ziek

Nance krijgt binnenkort een MRI-scan die haar van haar hoofd naar haar onderrug zal brengen om precies te bepalen waar het hersenvocht lekt.

Door een recente dienst in het Gooi kan zij op deze dag niet aanwezig zijn op een afspraak in Asten. Naast het uitladen van alle dozen, heeft Nance Coolen draaidagen voor televisieprogramma’s in het verschiet, haar familie vraagt ​​haar aandacht en haar reünie met haar jaren negentigband Twenty 4 Seven staat voor de deur

. Maar ze praat graag over Asten, haar altijd veilige thuisbasis, dus weet ze een plekje in haar agenda te vinden voor een interview in een hotel bij Bussum, dat ze leidt.

In de achtdelige serie Finger on the Pols vertellen meer bekende Nederlanders over hun gezondheidsproblemen. Het volgende seizoen van het medische programma zijn gastoptredens van onder meer zanger Ronnie Tober, presentatrice Julia Samuel en judoka Danny Meeuwsen.

Nance coolen ziek
Nance coolen ziek

Nance (42) is best tevreden met onder meer haar maatje Pico (41), haar zoon Robin (7) en haar baan bij RTL. “Het is moeilijk om te zien wat kinderen met kanker en hun families doormaken”, zei ze over haar nieuwe programma, dat zich richtte op jonge kankerpatiënten.

“Het leek alsof er een enorme last van mijn schouders viel na ontvangst van het nieuws. ‘Eindelijk zullen ze je helpen’, dacht ik opgelucht. Toen ik 21 was, werd de ziekte van Crohn bij me vastgesteld, wat een chronische inflammatoire darmaandoening is.

Nance was eerst onvermurwbaar om niet met hem te trouwen. Ze liet het tijdschrift Woman destijds echter weten dat ze twaalf jaar later van gedachten was veranderd.

‘Nu ik de bruiloften van de meeste van onze vrienden al heb meegemaakt, begint het te kriebelen. Ik zei laatst tegen Pico: ‘Als je het me ooit nog eens gaat vragen, schiet dan op, want die foto’s worden niet beter’, en hij stemde toe. Na drie jaar nadenken kwam in de zomer van 2018 de conclusie.