Molly Sanden Vikt
Molly Sanden Vikt

Molly Sanden Vikt /\ Hej, jag heter Molly Marianne Sandén, en svensk popsångerska, kompositör och bildkonstnär, föddes den 3 juli 1992 i Stockholm. Hon har också varit känd för att uppträda under aliaset My Marianne sedan år 2020, då hon antog namnet som en andra given. Efter en tid utvecklades Molly Sandén

i Huddinge, tillbringade nästan två år i Los Angeles och är nu tillbaka i Stockholm. är yngre syskon till Mimmi och Frida Sandén. Sandén studerade musik i Stockholm på både grundskolan Adolf Fredrik och gymnasiet Rytmus.

avslutade college våren 2011. Den svenska sångerskan och röstskådespelaren Molly Sandén är uppmärksammad för sina studioalbum som Samma Himmel (2009), Unchained (2012), Större (2018), etc. Hon har över hundra tusen Facebook-fans , över sexhundrafemtiotusen Instagram-följare, och

nästan 50 000 Twitter-följare. Artisten Molly Sandén var förkrossad vid 17 års ålder när hon upptäckte en Flashback-tråd där flera människor uttryckte hat mot henne och hennes kropp. Flera år senare diskuterar hon förändringen. Sagt av Molly Sandén själv:

hårda ord; efter kritik mot sitt fysiska utseende vann Molly Sandéns filmlåt Husavik ingen Oscar, men den svenska singer-songwritern har haft vissa framgångar i USA. Efter hennes framträdande i förgalan döptes stjärnan till “Sveriges Adele”.

Till sina tidigare medarbetare tillbaka i landet levererar Molly en välplacerad kick, som rapporterats av Los Angeles Times. Till exempel: “Jag hoppas verkligen att min gamla LA-chef som bad mig att gå ner 10 kilo läser det här”, skriver hon på Instagram. En kollega gjorde några oförskämda kommentarer om hennes utseende, men hon är fast besluten att behålla sitt jobb.

har observerat de positiva förändringar som “Metoo” har medfört i musikbranschen. Junior träffar Molly Sandén som nu är på turné. I veckan besökte 28-åriga artisten Molly Sandén Sofia Daléns Youtube-show Paradrätten där hon bjöds på en krispig rårakning gjord av värdinnan.

hedrade Molly Sandén, en kroppsaktivist, också.Till det sa Molly Sandén: “Jag tycker att jag gör för lite. Men det handlar om att jag själv har mått riktigt hemskt över min kropp och vikt, och haft ett så enormt osunt förhållande till min mat.”

Molly Sandén, som talar i paraddomstolen, reflekterar: “Problemen var som värst när jag var tonåring och har hållit på i stort sett hela mitt vuxna liv.” Molly Sandén minns att när hon var ung exponerades varken hon eller hennes jämnåriga för några kändis- eller artistprofiler som tilltalade deras kroppar.

Det var bara ett koncept på den tiden, och att uppnå det visade sig vara extremt utmanande. Och jag tänkte, om ingen annan ska ta upp det så måste det vara jag, tillägger Molly Sandén. Frasen “Jag kommer inte att avsky min kropp” När Molly Sandén först avslöjade de fasansfulla diskussionerna på nätet var hon med i TV4:s Le

Molly Sanden Vikt

Det var dock inte det enda som belastade hennes helger; hon fick också ta itu med t:s dans i tv-rutan varje vecka, där hon överöstes med ris och komplimanger för sina rörelser. Dansen var dock också en räddning för tonåringen. Jag insåg en nivå av intimitet med mitt fysiska jag via dans som jag aldrig hade upplevt tidigare. Medan du är inne

regionen och gör framsteg. Hon fortsätter att förklara den plötsliga förändringen i hennes livslopp och säger: “Det var som att det här skulle bli min riktning.” Jag vägrar att spendera resten av mitt liv med att förakta min fysiska form. För att lägga sten på skada, enligt Molly Sandéns mening, det faktum att alla

bör klä sig i uniform och gå om sin dag. I Los Angeles utsätts Sandén för trakasserier på grund av sin vikt. Molly Sandén har flyttat till Los Angeles och tycker att folk gör narr av henne på grund av hennes vikt. Ledningen och branschfolket kommenterar artistens kropp. Otaliga individer

råd om att smyga in träning, avslöjar hon för Aftonbladet Klick. Bara för att jag är några kilo tyngre antar de att jag hatar min kropp, kommenterade hon då. Och idag är Molly så bekväm i sin egen hud att hon regelbundet lägger upp bilder på sin kropp på sitt Instagramkonto, som har över 300 följare.

Åtskilliga tiotusentals jublande supportrar. Hon fick mycket uppmärksamhet förra veckan efter att ha lagt ut ett foto på sig själv på nätet där hon bara bar ett svart linne och svarta byxor eftersom håret var blött. Hon kände en våg av beröm när Se & Hör rapporterade att 8 300 personer hade gillat bilden inom den första timmen. Vänligen acceptera min tacksamhet.

sångaren tackade fansen “för dina underbara komplimanger om mina kurvor i föregående bild.” Den efterföljande uppmuntran efter retandet om vikten var som att plantera ett frö. Av den anledningen har 21-åriga Molly Sandén lanserat en webbshop som riktar sig till kvinnliga ungdomar. Men hon möter fortfarande fientlighet i sin nya stadsdel i Los Angeles.

kroppsskamande kommentarer Och det dröjde inte länge innan hon konfronterades med stadens betoning på fysiskt utseendeance. En chef nämnde att kontakta en fitnesskonsult. Bara ett tips. “Jag tog det verkligen personligt”, erkänner hon. Det har inte skett någon minskning av antalet svar.
Många kommer i hemlighet att ge dig användbara träningsråd. De

antar att jag är olycklig för att jag är överviktig. Medan hon tävlade på “Let’s Dance” 2010 utstod hon grymma viktrelaterade skämt. Fans samlade sig runt Molly efter att en artikel i Nöjesbladet redogjorde för mobbningen hon hade utstått. I två dagar gjorde jag inget annat än att läsa svaren och skrika. De kontaktade oss i stort antal.

och skrev uppmuntrande ord som “Sättet du ser ut förbättrar mitt humör.” En glödlampa slocknade i mitt huvud och jag insåg att jag har förmågan att hjälpa dem runt omkring mig. Till det bättre verkar det som. Alla kvinnor borde få den sortens uppmuntran.

Molly Sanden Vikt