Moeder natasja froger
Moeder natasja froger

Moeder natasja froger /\ Op de verjaardag van haar moeder vorige week plaatste Natasja een foto van zichzelf en haar moeder samen.

Ze onderschrift de ontroerende foto van hen twee met de woorden: “Je bent en blijft mijn grootste voorbeeld.” Mama zei: “Gefeliciteerd, schat.


Nicolette van Dam, Samantha Steenwijk en Monique Smit behoorden tot de bekende Nederlanders die haar feliciteerden met haar overwinning. In de hoofden van veel fans en Jim Bakkum stond er een foto van Natasja en haar zus samen.

“Wacht even… is dit je moeder?!?” schreef hij in de commentaarsectie. De vrouw van René Froger antwoordde daarop: ‘Ja’. ‘Mooi van binnen en van buiten’

De acteur was niet de enige die onder de indruk was van de genetica van Annemarie. ‘Ik moest drie keer kijken, je moeder’, schreef een andere bewonderaar. Mijn hemel, ze ziet eruit als een kind.’ Verschillende van haar volgelingen feliciteerden haar met haar relatie met haar moeder, terwijl anderen hun ongeloof uitten.
In 2006 verscheen Froger voor het eerst op televisie. De zoektocht naar de vervanger van Wendy van Dijk begon met het TROS-programma, gevolgd door het SBS6-programma Hart in Aktie.

Moeder natasja froger

Op 6 februari 2008 kreeg Froger de kans om de voetbalwedstrijd Nederland-Kroatië te analyseren. Op 26 april 2008 zond SBS6 haar programma Children Zingen Met Sterren uit.

SponsorBingo Lottery kwam met het idee voor de serie. De familie Froger was van oktober 2008 tot december 2008 te zien in het televisieprogramma De Frogers: Effe niet te maken.

In het najaar was ze nog een keer te zien in RTL’s De Frogers: Helemaal Heppie. Van 2010 tot 2013 was Froger samen met John Williams gastheer van de RTL 4-show Bonje ontmoet de buren.

SBS6 verwierf deze show in 2014. Welcome Home was een segment dat ze deed van 2011 tot 2014.

Echt Scheiden werd in het voorjaar van dat jaar gepresenteerd door Froger. Doof! en With Open Arms, dat families volgt tijdens het adoptieproces, waren ook in 2014 te zien. In het voorjaar van 2016 was Froger korte tijd gastheer van het RTL 4-programma Het Is Hier Geen Hotel.

Toen Bouwval Gezocht in januari 2017 terugkeerde naar RTL 4, presenteerde Froger de show. Froger en haar familie verschenen in januari 2018 op RTL 4’s Groeten van 19xx. Toen Kasper van Kooten het programma van.

RTL niet meer mocht presenteren omdat hij als freelancer voor de zender werkte, nam zij het stokje over. Een vaste medewerker van RTL had de voorkeur gehad als verteller van de show. Op dit moment wordt For the Same Money gehost door Froger, die dit sinds 2019 doet.

In de plaats van Beau van Erven Dorens, die de show vernoemd heeft, presenteren Froger, Angela Groothuizen en Caroline Tensen RTL 4’s Five Days Inside sinds 2020.

Zij en haar familie waren in 2020 te zien in de show Lieve Frogers en vervulden daarmee de wensen van de kijkers van de show.

Moeder natasja froger
Moeder natasja froger