Moa granat föräldrar

moa granat föräldrar
moa granat föräldrar

Moa granat föräldrar /\ Moa Granat är en svensk sprinter som föddes den 8 augusti 2004. ( sprint och häck). Denna idrottare representerar Vallentuna FK. Granat sprang 400 meter häck vid junior-EM i Tallinn, Estland, i juli 2021. Hennes två försök vann båda med god marginal, och

till sista omgången med en silvermedalj. 400 meter häck var tävlingen där hon triumferade vid 2021 års SM utomhus.Föräldrar till Moa Granat Nu tränar hon för att slå Carolina Klüfts inofficiella svenska rekord. Klüft är den enda andra svensken som någonsin sprungit snabbare än henne. Carro, som klockade 41,22,

Han var bara 17 år då (år 2000). Granat är liksom Melwin Lycke Holm i herrtruppen född 2004 och snart fyller hon 16 år. Till och med Melwin Lycke Holm, som föddes ’04, är en bebis av det året. Året innan, vid OS, vann hon silver på 400 meter häck.

senior SC-tävling i Karlstad, där hon liksom Melwin tog hem en prestigefylld guldmedalj. Melwin tog brons i höjdkategorin herrar vid SM. Hon är en rutinerad tävlande som har gått upp mot äldre idrottare i sin åldersgrupp. A Enligt sportexperten Lennart Julin, Moa, Tilde Johansson

Ett antal unga idrottare, inklusive och Carolina Klüft, har visat lovande sprintpotential. 1985 sprang Ann-Louise Skoglund den snabbaste tiden av alla honor och klockade in på 39,24 sekunder. Naturligtvis var hon senior. Moa Granat, bara 17 år gammal, förstörde sitt personliga rekord.

resultatet av tävlingen Finnkampen 400 meter häck. Hennes tid på 56,84 slog inte bara hennes personliga rekord med över sju tiondelar, utan gjorde henne också till den nionde snabbaste svensk som någonsin sprungit distansen i tävlingens historia. Situationen är helt ur hand.

Vad jag har fått fram från SVT-showen verkar hon tycka att det är riktigt bra. Finska Nea Mattila och Viivi Lehikoinen tog första respektive andra plats i spelbassängen som tog sig till tredjeplatsen i loppet. Situationen är helt ur hand. Vad jag får ut av SVT-showen verkar hon tycka att det är väldigt häftigt. Insattens

kom på tredje plats i loppet, vanns av finländarna Nea Mattila och Viivi Lehikoinen. Moa Granat från Vallentuna och Oskar Edlund från Taby verkade båda ha full kontroll över sina lopp. Oskar placerade sig tvåa i sitt heat, men bara en hårsmån.

andra, och hans segertid (51.00) var över en sekund snabbare än de snabbaste tiderna i något av de andra heaten. Dessutom var Moa inte den enda svenska kvinnan som gick ut ur sin grupp. Efter ett lugnt lopp tog Hanna Karlsson i IF Gota förstaplatsen i fjärde heatet.

moa granat föräldrar

samtidigt som det ger intryck av att vara obekymrad av oppositionen. Hannas 59,40 var bara 0,13 sekunder långsammare än hennes snabbaste prestation. Ebba hman i Ymer satte också en ny PR, minskade sin tid från 60,54 till 60,39, vilket enkelt placerade henne på tredje plats bakom Moa och Ymer.

Hanna tävlar i de fyra sista. Även om Oskar kommer att tävla i semifinalomgången av de långa häcken för pojkar kommer han inte att möta något motstånd. David Thid från Hammarby sprang personbästa på 53 och en halv sekund, vilket var inom några tiondelar från världsrekordet. Så småningom stängdes David av.

ut ur loppet eftersom han “dragit benet” under häcksegmentet. I lördags i Huddinge tävlade idrottare i 300 häcklopp. Den 15-åriga Moa Granat sprängde. Avslutade med ett nytt världsrekord på 41,30 sekunder, vilket satte en ny standard för ungdomsidrottare under 18 år.

Nu försöker hon slå det inofficiella svenska rekordet som innehas av Carolina Klüft, den enda svenska som sprungit snabbare. Carro, som hade 41,22 år 2000 vid 17 års ålder. Moa Granat, som kommer att fylla 16 om några veckor, är den kvinnliga motsvarigheten till 2004-födde Melwin Lycke Holm.

Hon tog också en anmärkningsvärd medalj vid fjolårets senior-SM i Karlstad och tog hem silvret på 400 meter häck för att gå med Melwins brons i samma gren (höjd). Hon har redan tävlat framgångsrikt med de bästa i sin åldersgrupp. Tre av våra hästar har redan visat framgångar i lopp vid den åldern.

A Lennart Julin, specialist på friidrott, rekommenderar Tilde Johansson och Carolina Klüft. Ann-Louise Skoglund, som sprang på 39,24 1985, har rekordet för snabbaste tid. Hon var dock senior på den tiden. kunna slå Klüfts rekord Moa Granat har en lång väg kvar innan hon når den åldern. Hon är faktiskt 1,5 år yngre än jag.

Carro kan enkelt slå rekordet från Carolina Klüft, som sprang på tiden 41,22 sekunder. För Moa Granat är utan tvekan Sveriges mest lovande fäktare sedan Ann-Louise Skoglund. “Lisa”, en spelare som vann ett EM som senior och blev en artist i världsklass,

1982 och en femteplats vid OS 1984 i Los Angeles. Även om Moa Granat är rankad först i världen för U18-divisionen, måste denna prestation tolkas i sammanhanget av hur resten av tävlingen gick i r. Nästan ingen har fullföljt hela maran. Medan du gör det,

Även om de tre bästa i världen på U18-nivå på 300 häck alla var två år äldre än Moa Granat, var hon redan rankad fyra i världen för ett år sedan. Det här är onekligen en global tid.

moa granat föräldrar

You may also like...