Merel conijn ouders
Merel conijn ouders

Merel conijn ouders /\ Merel Conijn is een langebaanschaatser uit Edam in Nederland. Zij zal voor het seizoen 2021/2022 komen werken bij Team Worldstream-Corendon onder leiding van Rutger Tijssen.

Ze maakte haar internationale debuut op de WK-toernooien voor jongeren in het seizoen 2019/2020.

Ze nam deel aan het NK Allround 2020 en NK afstanden in 2020 en 2021. Ze schaatste voor het eerst onder de limiet van 4 minuten op de 3000 meter tijdens het OKT in december 2021.

Ze won de Nederlandse titel allround in het NK allround 2022. Hierdoor plaatste ze zich in 2022 voor de wereldkampioenschappen schaatsen allround in Hamar.

Stichting Ringen om Volendam is er uitsluitend om topsporters uit de gemeente Edam/Volendam (waaronder Volendam, Edam en Oosthuizen) te helpen hun.

kansen op kwalificatie voor de Para of Olympische Spelen te vergroten In Tokio komen individuele topsporters als zwemmer Luc Kroon, turnster Sanna Veerman en polsstokhoogspringen Marnix Kolkman aan de start.

Deze atleten hebben al het goede voorbeeld gegeven voor de jongere generatie. Als ze hun enorme doel bereiken, hopen we dat ze als rolmodel kunnen dienen.

Het geld uit dit fonds wordt gebruikt om extra (buitenlandse) topwedstrijden/toernooien/trainingsstages te betalen, evenals transport- en verblijfskosten en de inhuur van specialisten.

Denk aan mentale voorbereiding, gespecialiseerde krachttraining en goede voeding (advies). Alles wordt gedaan met de inbreng van de atleet, evenals die van zijn of haar ouders, trainers en vakbond.

Kijk voor meer informatie op www.ringenomvolendam.nl. We zijn continu op zoek naar vooruitstrevende bedrijven die deze unieke benadering willen gebruiken om deel te nemen aan moderne sportsponsoring.

Op het gebied van PR en promotie bieden partners als SearchUser Online Marketing, Administratiekantoor Hein Koning en 100 procent NL (onbetaalde) hulp.

Merel conijn ouders

Voor het eerst heeft Merel Conijn de Nederlandse allroundtitel gewonnen. De 20-jarige Edam bleef na vier afstanden Joy Beune (zilver) en Melissa Wijfje (brons) voor. De titel bij de heren werd gewonnen door Marcel Bosker.

Conijn eindigde als eerste op de laatste 5000 meter in 6.58,36 seconden. Ze was ruim 5 seconden sneller dan Beune (7.03.98), die als eerste voor de aanval was gegaan.

Conijn versnelde in de laatste ronden en passeerde uiteindelijk Beune. Conijn behield een aanzienlijke voorsprong op zijn concurrenten. Wijfje eindigde als vierde op deze afstand met een tijd van 7.14,65.

Beune had eerder op de dag de marge in het klassement op Beune dichtgemaakt met een overwinning op de 1500 meter. De schaatser van de Jumbo-22-jarige Visma won in 1.55,90.

Met een nieuw persoonlijk record van 1.56,28 beperkte Conijn de schade tot een minimum. Vrouw werd derde in 1.56.45.

Marcel Bosker, een schaatser, heeft zoals verwacht voor de tweede keer het Nederlands kampioenschap allround gewonnen.

De 25-jarige Jumbo-Visma-schaatser sprong in de laatste 10 kilometer uit naar een flinke voorsprong en keek nooit meer achterom. Beau Snellink won zilver en Kars Jansman brons.

Na eerder op de dag de 1500 meter te winnen in 1.46,60 mocht Bosker op de 10 kilometer 19 seconden verliezen van Tjerk de Boer en 24 seconden van Snellink.

Met een persoonlijk record van 12.58,29 verzekerde Snellink dat Bosker niet zou kunnen ontspannen. Bosker eindigde als derde op de 10.000 meter met een tijd van 13.13,38, achter teamgenoten Snellink en Jansman.

Merel conijn ouders
Merel conijn ouders