Maxime meiland getrouwd
Maxime meiland getrouwd

Maxime meiland getrouwd /\ Na al het tumult over de uitspraken van Erica Meiland, zijn de Meilandjes weer terug op hun gebruikelijke niveau van stilte. Het enige dat Maxime Meiland op Instagram plaatst, is een verbluffende selfie.

Tot nu toe! Veel mensen staan ​​versteld van een lieve familiefoto die de telg van Meiland heeft gedeeld. Is Maxime in het geheim getrouwd met Leroy?


Maxime Meiland deelde woensdagochtend een prachtige familiefoto. Maxime, Leroy en haar twee dochters, Claire en Vivé, zijn allemaal te zien op de foto. Alle vier zijn ze uitgedost in hun mooiste witte kleding. De witte kanten jurk van Maxime is het meest in het oog springende kenmerk van haar outfit.

Er is iets aan deze jurk waardoor het lijkt op een trouwjurk. Bovendien heeft ze witte bloemen in haar haar en ziet ze er prachtig uit. Claire en Vivé zijn allebei gekleed in witte kanten jurken en Leroy draagt ​​een mooi wit overhemd.

Volgens de afbeelding zijn Maxime en Leroy, haar oude vlam, in het geheim getrouwd. Is dit echter juist? Haar wens om met Leroy te trouwen was duidelijk, maar er werd nooit een huwelijksaanzoek gedaan. Maxime en Leroy hadden heel goed ja tegen elkaar kunnen zeggen zonder dat de camera’s aan het rollen waren.

In mei gaf de realityster in een aflevering van Chateau Meiland toe dat ze er al naar uitkeek om ten huwelijk gevraagd te worden. De relatie van Maxime en Leroy begon toen pas, ze zijn pas sinds augustus 2020 bij elkaar. “Ja, corona zet wel degelijk een breuk in onze trouwplannen. Het is niet aan Maxime, ze moet wachten tot hij een aanzoek doet.

Op de vraag of ze getrouwd is met Leroy, maakt Maxime er op Instagram geen melding van. Maxime Meiland en vriend Leroy gaan misschien toch trouwen, als de fotoshoot in een wit thema is.

Trouwe fans feliciteren haar en vragen of ze getrouwd is. Het maakt niet uit of je getrouwd bent of niet of je de familiefoto mooi vindt. Sinds augustus 2020 is Maxime Meiland uitermate tevreden over Leroy. Een nieuwe foto op Vivé’s Instagram roept twijfels op over de relatie tussen de twee. Is het mogelijk dat de twee in het geheim getrouwd zijn? Alle vrouwen die gewond zijn geraakt, breken mijn hart; het is ondraaglijk. In het begin van Linda’s verklaring zegt ze:

Maxime meiland getrouwd

“Ik wens je het allerbeste…. “Ik ben nog steeds in shock”, voegt Linda eraan toe. “Verbijsterd. Woest. En diep verdrietig. ‘Mijn hoofd is een warboel van gedachten en gevoelens’, schrijft ze in haar dagboek. Ik wil echter van deze gelegenheid gebruik maken om al die geweldige mensen te bedanken die als een lichtpuntje dienen in een zeer donkere wereld.

Daartoe vermeldt ze in haar verklaring dat ze naast de honderden bemoedigende teksten en e-mails die ze van lezers heeft ontvangen, ook duizenden positieve app- en e-mailreacties heeft ontvangen. Er zijn geen vazen ​​meer voor de bloemen…’ Op de eerste regel van elke kaart die ik krijg staat: ‘Je bent een sterke vrouw, je kunt dit aan’, maar zo voel ik me helemaal niet’, vervolgt ze. Om uit te leggen.

Omdat ze de afgelopen week veel heeft meegemaakt, had ze deze steun echt nodig. Als tegengif voor de afschuwelijke manier waarop sommige media de grote klap van vorige week hebben aangepakt, is het de mooiste pleister die je je maar kunt voorstellen.”

Maxime meiland getrouwd
Maxime meiland getrouwd