Max verstappen relatie
Max verstappen relatie

Max verstappen relatie /\ Max Verstappen ziet het als een welverdiende prijs voor zijn inzet. Hij had een paar tumultueuze maanden, grotendeels dankzij het gezelschap van zijn vriendin Kelly Piquet.

Max was begin november in Brazilië voor de Formule 1 toen hij volgens een verdieping Nelson, de vader van Kelly, ontmoette. Hij had daar een sterk motief voor.

Maxie zou zijn vader om goedkeuring hebben gevraagd voordat hij met haar trouwde. Insiders zijn niet langer een mysterie.

Volgens hen is Max klaar voor de volgende stap in zijn carrière. Als je insiders gelooft, zal hij Kelly in de komende weken ten huwelijk vragen.

Hij zou hetzelfde hebben gedaan als zijn schoonzoon in de eerste plaats toestemming had gevraagd aan Max om met zijn dochter te trouwen. Binnen het bedrijf is er geen ruimte meer voor twijfel.

Klaar:

Wat zijn vrienden en familie betreft, is Max klaar voor de volgende stap in zijn leven. Er zijn veel mensen die denken dat hij Kelly over een lange tijd ten huwelijk zal vragen.

Max verstappen relatie

Kelly Piquet, een model uit Brazilië en Nederland, heeft een langdurige relatie met Max. Dit komt door het feit dat Nelson, haar vader, een bekende Braziliaanse autocoureur is.

Autosport:

Een carrière in de autosport was niet iets waar Kelly, 33, bewust voor koos. Over de hele wereld modelleert ze net als haar moeder, Sylvia Tamsma, uit Nederland. Max deelde een foto van een prachtige zonsondergang om te laten zien dat hij gelukkig was.

Zijn relatie met de brunette wordt zelden besproken op sociale media. Het beste in Kelly’s leven is Max, vertelt ze hem op zijn verjaardag.

Max Verstappen heeft een behoorlijke kans om het wereldkampioenschap Formule 1 dit jaar te winnen. De Nederlandse coureur van Red Bull Racing is verwikkeld in een duel met de Britse coureur Lewis Hamilton van Mercedes.

De twee kemphanen kwamen samen op Silverstone, waardoor Hamilton meer kans had om de race uit te rijden. Na het winnen van het Formule 1-kampioenschap van dit jaar, staat Max Verstappen ook in de rij voor serieus geld.

In zijn voordeel was Jos Verstappen, zijn vader, een voormalig Formule 1-coureur. Kelly Piquet, zijn vriendin, heeft al even goede connecties in de autosportwereld. Het is geen verrassing dat het 32-jarige Braziliaanse model een passie heeft voor snelheid.

De volgende zijn vier dingen over Kelly Piquet die je misschien niet wist.

Max verstappen relatie