Mauri hermundsson flickvän /\ Mauri Mustiga Mauri (född 30 oktober 1995 i Ytterjärna församling, Stockholms län), vars förnamn är Victor Leonardo Hermundsson, är en svensk YouTuber, journalist och TV4-profilerare. Hermundsson antog namnet Mauri som förnamn när han var sju år gammal.

mauri hermundsson flickvän
mauri hermundsson flickvän

Statistiskt sett står inte folkbokföringen som hans förnamn.Under 2018 fann Hermundsson popularitet med kanalen “Uppdrag: Mat”, där han nu har laddat upp mer än 50 filmer. Fotograf Filip Meneses och videoredaktör Hugo driver kanalen tillsammans.

Johansson, och hon har ett speciellt intresse för att äta. Stamgäster dyker upp på kanalen. Aftonbladet är den primära stödjaren till “Uppdrag: Mat”, som den 27 oktober 2021 hade 529 000 prenumeranter, 90 miljoner visningar och i snitt nästan 1 miljon tittare per avsnitt. 1,8+ miljoner starka

Hermundssons Bianca Ingrosso-värdade video var ett av Sveriges mest sedda onlineinnehåll 2020. Hermundsson nominerades till Årets innovatör vid årets The Big Journalist Awards. Åttonde plats vid Media Academy Awards 2021 för Mauri Hermundsson.

Hans kanal, Maktbarometer, var den fjärde mest populära i Sverige det året. Hermundsson tog över som programledare för TV4:s tävlingsprogram “Lego Masters Sweden” hösten 2020. Showen är en knockouttävling där lag av tävlande bygger massiva legomodeller för att vinna.

tid. Sedan 2021 har Hermundsson varit värd för Aftonbladets podcast “Topp 1 i Sverige”, där han har intervjuat flera av Sveriges främsta prestationer inom en mängd olika discipliner. Det är Maja Andersson som är ansvarig för att producera podden. Romansen mellan Mauri Hermundsson och hans nya låga. Mauri

Kärleken har hittat Hermundsson. I pilotavsnittet av sin nya talkshow berättar Bianca Ingrosso om sin pojkvän och deras förhållande. Jag är inte bra på att ta hem presenter som blommor, erkänner Mauri Hermundsson. Kärlek och dejting är ämnen som Mauri diskuterar. Att räcka upp handen och fråga

Om Mauri säger att han inte dejtar för att han är för upptagen med affärer kanske YouTube-kändisen inte håller med honom. Jag tvivlar faktiskt på att jag kan göra ett sådant påstående. Eller, med andra ord, jag gör mitt jobb och sedan går jag hem. Då, och först då, överväger jag att gå till gymmet. Om så är fallet är din dag ganska bra skjuten.

vardagar. Antalet dejter du kan gå på kan minska som ett resultat. Mauri säger till Hänt i en intervju att han inte tycker att frågan är så viktig. Programledaren och YouTube-sensationen Mauri Hermundsson, 25, är just nu en av Sveriges populäraste figurer. Han har nu över en halv miljon människor som regelbundet lyssnar på hans innehåll.

mauri hermundsson flickvän

honom i YouTube-showen “Uppdrag mat” varje vecka. Som programledare för Lego Masters Sweden dyker han även upp i tv varje lördagskväll. Har en flickvän, berättar Mauri Hermundsson. Mauri har sett varje avsnitt av den pågående säsongen av Lego Masters Sweden på TV4 och

Sista akten är allt som är kvar. Mauri har också en kanal på YouTube, där han har postat ett antal humoristiska parodier som involverar allt från mat till klassisk tv. När han besöker Bianca Ingrosso utsätts han för en störtflod av påståenden, och som svar på ett i synnerhet gör han ett stort erkännande.

Nyheter. Vet du att du attraherar kvinnor som en magnet? Inte en kvinnomagnet, men hur kommer det sig att Bianca alltid tycks följa efter dig? Mauri håller med om att det är anmärkningsvärt att så många människor har den mentala bilden. Bianca fortsätter att säga att om du är en dam kan du genast se om Mauri har gått ut till baren. Okej, så nu när jag har en flickvän,

Han säger: “Det är knappast uppenbart”, men Bianca avbryter, “Men snälla, du har en flickvän!” Så hur känns det? Hur länge har ni två dejtat? Nyfikna vill Bianca veta. Efter att ha dejtat i över ett år blev Mauri och hans flickvän så småningom tillsammans. Han förklarar sitt resonemang nu. Vi gick på dejter, så det är ett ja.

prata med en ny person. Å andra sidan varade vårt uppvaktning ganska länge. Efter sju månader frågade hon om jag ville läsa en bok hon hade gett mig och jag kom till slut på det. Mauri minns att verket ursprungligen handlade om anknytningsfrågor och att hon senare insåg att “det finns en subtil hint här.” Bianca

föranleder en störtflod av uppföljande förfrågningar, för vilka Mauri avslöjar bokens avsedda användning.
Ja, men man klassar in människor i olika typer av relationer och eftersom jag har en anknytning som är lite avlägsen så byter jag inte fokus särskilt ofta. Därför, vi

verkligen inaktuell. Mauri avslöjar för oss att han är romantiskt inblandad med någon, men han är fortfarande fåmælt om deras identitet. Mauri har ett välförtjänt rykte om att vara en charmig och gästvänlig värd. Men när det kommer till hans personliga liv är han notoriskt fåmælt.

När han var gäst på Fördomspodden med Emil Persson nyligen berättade han öppenhjärtigt om sina upplevelser i dejtingvärlden som singel. Enligt Mauris åsikt, ett förhållande Emil och Mauri har en fling i podden. Slutligen erkänner Mauri för Emil att han aldrig har varit kär och att deras förhållande är ett “misstag”.

fick honom att känna sig besvärligt isolerad. Har du hamnat i vänzonen utan större ansträngning? frågade Emil. En väg ut ur kompiszonen kunde ha presenterat sig om jag, när jag var yngre, hade visat större passion för människorna runt omkring mig. Jag tvivlar dock på att jag någonsin har upplevt sann kärlek i hela mitt liv.Tvärtom, hävdar han, har det hjälpt honom att hålla sig utanför kompiszonen.

mauri hermundsson flickvän