Mark Fleischman Sjukdom

Mark Fleischman Sjukdom – Enligt tidigare rapporter från Aftonblade drabbades Fleischman av en obehandlad sjukdom som läkare inte kunde upptäcka eller behandla.

Han betalade 150 000 kronor för att dö. På onsdagen var Mark Fleischmans fru Mimi vid hans sida när han somnade och höll Studio 54-chefens hand:

Mark Fleischman Sjukdom
Mark Fleischman Sjukdom

Hon delade med New York Post att hennes första reaktion var “Åh, jag kan inte tro att det här händer.”

Mark Fleischman, en före detta nattklubbsägare, lämnade USA och flög till Zürich, Schweiz. På onsdagen konsumerade han en dödlig kombination av ämnen i ett försök att ta sitt liv. Vid sidan av honom fanns den tidigare ägaren till Studio 54:s fru, Mimi, som nu är 69 år.

Även om det alltid fanns möjligheten att han skulle ändra sig, i praktiken, var det mer troligt att han skulle hålla fast vid sitt ursprungliga beslut. På flyget till Zürich var han orubblig i sin hållning. Även om hans kompisar hade läst om Mark och vädjat till honom om att inte göra det, hade han redan bestämt sig och bestämt att det var detta han ville göra. Hon berättade för New York Post att Marks önskan var att gå bort enligt hans egna villkor.

Enligt en tidigare berättelse i Aftonbladet drabbades Fleischman av ett obehandlat tillstånd som läkare inte kunde upptäcka eller behandla. Under loppet av två år kom han fram till att han skulle avsluta sitt eget liv genom att utöva så kallad dödshjälp, även känd som aktiv dödshjälp.Jag kan inte gå.

Min förmåga att kommunicera har varit kraftigt nedsatt och jag kan inte utföra några uppgifter på egen hand. Min fru hjälper mig att komma i säng, och jag kan inte klä mig själv eller ta på mig skorna utan hennes hjälp. Han har tidigare erkänt att han föredrar att välja minsta motståndets väg eftersom det är enklare för honom.

Fleischman, enligt New York Post, betalade 15 000 dollar för att avsluta sitt liv på Dignitas-anläggningen i Schweiz, ett av de få länder som tillåter aktiv dödshjälp för personer som lider av terminala och fruktansvärda tillstånd. Schweiz är ett av få länder som tillåter aktiv dödshjälp.

– När vi tittade på varandra fick vi uttrycket “Det här är vansinnigt på något sätt.” Tanken som gick genom mitt huvud var: “Wow, jag kan inte fatta att det här händer.” Min hand vilade på Marks knä då. Eftersom drycken har en hård smak föreslår de att man äter choklad först och sedan tar något sött att dricka. Han konsumerade det både oralt och i flytande form. Sedan, efter att ytterligare en minut hade gått, kikade han omkring och förklarade: “Jag känner ingenting.” Mitt intryck är att det var ganska likt när han gjorde en massa olika mediciner. Efter ungefär tre eller fyra minuter föll han i en djup sömn. säger hon i en intervju med New York Post och hänvisar till Mark Fleischmans egna många berättelser om hans vilda liv när han var påverkad av droger och alkohol.

Enligt Mimi Fleischman stannade hon hos sin man i ytterligare en timme efter att han hade somnat. Mina känslor var överallt. Jag var överlycklig för hans skull, både att han kunde uppnå sitt mål och att jag var där för att backa upp honom. Jag tog kontakt med Mark. Jag kom fram till att jag aldrig skulle röra honom igen. Enligt vad hon delade med New York Post var detta sista tillfället.Jag grät inte. Jag var överväldigad av känslor och glad över att han inte längre var i fara.

Mark Fleischmans ålder specificerades till 82. Under den tiden minns han att han ägnade sig åt stora mängder droganvändning, ägnade sig åt trekanter och festade det med kändisar som medlem i den så kallade “Dawn Patrol”.

Mark, som är styvpappa till Mimis två barn från ett tidigare förhållande, hävdar att han har varit sjuk sedan 2016, då han kände hur hans vänstra ben började hänga medan han var hemma i Kalifornien. Mimi är styvpappa till Marks två styvbarn.

Det är värre än att vara förlamad, enligt hans fru sedan 27 år, som varit med honom genom allt. Det är ännu mer försvagande än att förlora förmågan att gå. Mark har inte jämvikt. Mimi Fleischman uppgav att han ständigt tappar saker och inte har någon aning om var hans kropp finns i rymden. “Först misstänkte läkarna att han led av en sorts Parkinsons sjukdom. Det är dock inte fallet. Ingen är medveten om vad han besitter.”

Mark Fleischman hävdar att han under de senaste två åren har övervägt allvarligt att avsluta sitt liv på ett sådant sätt att hans lidande upphör. “Jag kom fram till slutsatsen efter mycket övervägande”, förklarade han. “Jag kom till slutsatsen att mitt liv inte var ett liv som var värt att leva för ungefär två år sedan. Efter att ha tagit en stor mängd Xanax befann jag mig på akuten. Han hävdade att han fick sitt beslut fattat inte långt efter det, när han läste en bok om ingreppet, och att detta var avgörande.

Mark Fleischman Sjukdom
Mark Fleischman Sjukdom

att den enklaste metoden är att helt enkelt kvävas ihjäl. Men jag önskade inte obehaget. Jag tänkte gå ut och hämta ett skjutvapen. Min fru agerade dock som medlare. Vi började efterforska på platser där det skulle vara tillåtet att hitta någon att delta i verksamheten med oss. Mimi ansträngde sig först för att stoppa honom, men hon har sedan dess bestämt sig för att låta honom följa sin väg på egen hand.

You may also like...