Marijn kuipers moeder
Marijn kuipers moeder

Marijn kuipers moeder /\ Op 23 augustus 1991 zei Linda “ik doe” tegen haar middelbare schoolliefde Fred. Na een huwelijk van vier jaar bleef er niets meer over van de taart. In juni 1995 werden hun echtscheidingspapieren betekend. Kort daarna werd Sander, de vader van de kinderen van de presentatrice, aan haar voorgesteld.

Zij en haar ex-man waren niet verrast toen de relatie eindigde. In 2007 vertelde hij aan Story: “Ik geloof niet dat haar drukke schema de reden is dat ze uit elkaar zijn gegaan.”

De breuk zou worden veroorzaakt door haar onvermogen om de controle los te laten. “Linda is een controlefreak.” ‘Alles wordt door haar gecontroleerd.’ Volgens hem heeft hij nooit geloofd dat zijn ex en haar nieuwe partner het perfecte gezin waren.

Marijn kuipers moeder

Er is naar mijn mening al een tijdje een leegte in hun relatie. Ook al hebben ze kinderen, ik heb het altijd vreemd gevonden dat ze nooit getrouwd zijn. Linda herkende haar ex-man niet toen ze 18 jaar na hun scheiding met hem op hetzelfde terras zat.

Haar huidige vriend Jeroen was de eerste die het opmerkte. De vraag is: “Zie je het?” Hij zei tegen haar: “Doe je lenzen niet in.” In haar column doet Linda een poging om het goed te maken met Fred. ‘Het spijt me als je dit leest,’ mijn excuses als je dat bent.

Als ik je weer zie, zeg ik gewoon hallo en informeer hoe het met je gaat. Fred en Gisela Otto hebben twee zonen, een dochter en een zoon. Linda en Jeroen zijn sinds 2007 samen, maar hebben nog geen plannen om te trouwen.

Dit zie ik mezelf niet meer doen, gaf ze toe op het LINDA.festival in 2017. Als Nederlandse actrice en televisiepresentator was Linda Margaretha de Mol te zien op schermen in beide haar geboorteland en buurland Duitsland. Haar broer, John de Mol, is mede-oprichter van Endemol. LINDA is de naam van haar tijdschrift.

Marijn kuipers moeder
Marijn kuipers moeder