Margot van geffen relatie, Leeftijd

Advertisements
Margot van geffen relatie

Margot van geffen relatie : werd op 9 oktober 1990 ter wereld gebracht in Waalre, Nederland. Ze begon haar geweldige carrière in hockey op jonge leeftijd door zich als kind aan te sluiten bij lokale groepen. Ze toonde al snel haar natuurlijke vaardigheid op het veld. Nadat ze haar capaciteiten had laten erkennen bij de prestigieuze Brabantse Hockey Club, werd ze vervolgens aangenomen door die organisatie, waar ze haar vaardigheden bleef ontwikkelen en een nieuwe waardering voor de sport ontdekte.

De vaardigheid die Van Geffen bezat werd opgemerkt door Nederland en in het jaar 2011 maakte ze haar debuut bij het Nederlands elftal. Daarna ging haar professionele leven als een raket van start. Van Geffen vestigde zich zo snel mogelijk als een onmisbaar lid van het Nederlandse team en verwierf een reputatie vanwege haar veelzijdigheid en haar technische meesterschap.

Advertisements
Geboortedatum23 november 1989
GeboorteplaatsTilburg
leeftijd33 jaar
Vermogen$ 5 miljoen
BeroepNederlandse hockeyer

Biografie

Een aanzienlijk aantal van de belangrijkste triomfen van Nederland zijn op weg geholpen door Margot van Geffen. Haar bekwaamheid aan de verdedigende kant van de bal kwam volledig tot uiting toen ze het team hielp de gouden medaille te winnen op de Olympische Spelen in Londen in 2012. Daarnaast was ze een essentieel radertje in het wiel dat Nederland naar een zilveren medaille dreef. op het WK hockey in 2018.

Bovendien beperken de successen van Van Geffen zich niet alleen tot die van de teams die hij coachte. Men is het er algemeen over eens dat ze op zichzelf al een speler van wereldklasse is. De FIH Player of the Year-titel werd haar in 2017 toegekend als resultaat van haar opmerkelijke vaardigheid en consistente spel.

Lengte, Gewicht

Lengte1.71m
Gewicht63 kg

Carrière, levensstijl

Margot van Geffen wordt niet alleen vereerd vanwege haar uitzonderlijke atletisch vermogen, maar ook vanwege de manier waarop ze als rolmodel fungeert en bijdraagt aan het wedstrijdveld waar ze dol op is. Ze is een rolmodel voor jonge vrouwen wereldwijd, niet alleen in Nederland, vooral in de hockeysport.

Advertisements
Advertisements

Van Geffen gaat regelmatig in gesprek met jongere atleten, deelt met hen verhalen uit haar eigen atletische carrière en spoort hen ook aan om hard te werken en nooit op te geven bij het nastreven van hun ambities.

Advertisements

Margot van geffen relatie

We hebben geen informatie over haar relatie, we hebben wat tijd nodig om u de beste informatie te geven