Marcus Och Martinus Mamma Död
Marcus Och Martinus Mamma Död

Marcus Och Martinus Mamma Död /\ Norska tvillingarna Marcus och Martinus Gunnarsen föddes den 21 februari 2002 i staden Elverum. De gjorde det stort 2012 med sin självbiografiska låt “To drápar vann”, som de skrev under uppväxten i Trofors, i norra Norge.

De som följer dem är kända som “MMers”. Hei, gruppens debutalbum, publicerades 2015 och tillbringade 126 veckor i rad på toppen av VG-listan. Under Spellemannprisen 2015 tävlade de om tre priser: “Årets popgrupp” för deras debutalbum, “Årets låt” för “Fade Into You” och “Årets artist”.

Electrifying” och “Best New Artist” Deras debut på engelskspråkiga singel, “Girls”, släpptes i maj 2016 i samarbete med Madcon. Singeln “Light it up”, med den jamaicanska sångerskan Samantha J, släpptes i juli 2016; albumet Together följde samma år och nådde topp 10; båda släppen skedde 2016.

bland de tio bästa i Norge och de tjugo bästa i Danmark. Självbiografin Vr historia kom ut samma år. Tvillingarna var de första vinnarna av titeln “Årets Spellman” som var yngre än 18 år, vilket de uppnådde 2016. I augusti 2017 tog de hem “Folkets Amanda” för sin originalfilm.

Tillsammans om drömmar. Duons tredje album, Moments, släpptes samma år som “Like it like it”, och båda övervägdes för Spellemannprisen. Bröderna tog hem det stora priset vid finalen Masked Singer Sweden den 20 maj 2022.

sändes på Kanal 4 Under sken av Spelmannen framförde de ett medley av låtar. Med släppet av Elektriks (2015) och Girls (2016) blir de 18-åriga norska tvillingarna Marcus och Martinus Gunnarsen en framgångsrik musikalakt i Sverige.

De började säljas året efter att de skapades. Efter det var deras framgång säker, och de gav sig ut på en nationell turné och stannade till på platser som Lotta på Liseberg och Allsng på Skansen. De norska tvillingarnas musikaliska äventyr började dock faktiskt mycket tidigare. Allt började 2012, när de tog hem

Med låten To drápar vann vann Island Melodi Grand Prix Junior, juniorversionen av Eurovision Song Contest. Marcus och Martinus första album, 2015 års Hei, debuterade som etta på VG:s albumlista och stannade där i 126 veckor i rad. De publicerades också samma år.

fick tre nomineringar vid Spellemannprinsen Awards: Årets popgrupp för sitt första album, Årets låt för singeln “Elektrik” och Årets nykomling. Tvillingarna samarbetade med Madcon på deras debut på engelskspråkiga hit året därpå, med titeln Girls.

Efter succén med singeln släppte Marcus och Martinu sitt andra studioalbum, Together, som blev en storsäljare i sitt hemland Sverige, samt Norge, Finland och Danmark. Deras mamma; Den norska danspopduon Marcus & Martinus består av två bröder som är genetiskt identiska.

I detta inlägg avslöjar bröderna Gunnarsen, Marcus och Martinus, hela sitt släktträd, inklusive sina föräldrar, syskon och nuvarande partner. Modern till dessa två små människor heter Gerd Anne Gunnarsen. Hon kom till världen i sitt hemland Norge. Hon

tog hand om Emma, ​​barnet och hennes två äldre bröder, Marcus och Martines. Marcus och Martinus Gunnarsen, norska tvillingar på 18 år som blir en populär duo i Sverige efter släppet av deras breakoutsinglar Elektriks 2015 och Girls ret därp. Efter det,

De gav sig ut på en nationell turné som inkluderade stopp på anrika platser som Lisebergs Lotta och Skansens Allsng. De var väldigt läskiga när det kom till inramningen. För många år sedan var det så här de norska tvillingarna började sin musikaliska karriär. Båda tvillinguppsättningarna föddes till Gerd Anne Gunnarsen.

Hon är en infödd danska. Hon har norska anor. Emma är lillasyster till sina två söner, Marcus och Martines. Efter hennes framträdande i dokumentären “Marcus & Martinus”, som sändes på

Marcus Och Martinus Mamma Död

Norges nationella sändningstjänst. En popstjärna mamma-stereotyp utvecklades snabbt när programmets huvudperson diskuterade hennes önskan att förbli i skuggorna efter att båda hennes pojkar uppnått berömmelse. Ansträngningar gjordes för att underlätta övergången till arbetslivet för sina pojkar. Hon var en hårt arbetande, engagerad heltidsanställd.

tog hand om deras hälsa och säkerhet och följde med dem på deras USA-turné. Mamman är stolt över sina söner och vet att de har många planer för framtiden, inklusive att organisera en turné med konsertdatum över hela Tyskland. Gerd Anne är däremot ledsen över att hon

Skolgång är inget alternativ för barnen. De var också tvungna att ge upp fotbollen på grund av restriktioner för dem. Fru Gunnarsen vill att de ska kunna göra omställningen från sina vanliga liv till moderna ungdomsidoler, men hon vill inte heller att de ska bli bortskämda med det. På grund av hur de gjorde

Som ett resultat av Two Drops framträdande vid Melodi Grand Prix Junior 2012, blev de inbjudna att delta i Eurovision Song Contest. Den familjens atriark, far till Marcus och Martinu, är socialarbetare. Han arbetar för att främja karriärerna för framväxande popartister, och hans mål är ofta

uppnått. Han föddes i Norge. Kjell Erik brukade undervisa gymnasieelever i engelska. När hans söner blev berömmelse avgick pappa. Han började tänka på klädbranschen som hans pojkar startade. På så sätt hjälper han till att avancera deras karriärer. Samtidigt han

håller ett öga på hur hans barn mår i skolan. För att hjälpa dem i deras akademiska sysselsättningar hjälper han dem. Kjell Erik Gunnarsen är mycket stolt över sina söner och visar dem en stor tillgivenhet i sitt umgänge med dem. När sommaren 2008 fortskred föddes en syster till Marcus och Martinus. Emma dök upp.

i den norska staden Trofors, till vår värld. Hon var knappt fyra år när hennes kända musikerbröder gjorde det stort. Hon har blivit M&M-parets mest hängivna fan. Hennes ljusa, öppna ansikte och stora blå ögon var en tillgång.

samla en ansenlig fanbas på Instagram och liknande webbplatser. Emmas tidigare erfarenhet i musikbranschen var som sångerska. Hon har släppt singeln “Angels in snow”. Vid debuten av Elektriks 2015, bröderna Marcus och Martinus Gunnarsen,

De norska tvillingarna, 18 år, som bildade en populär sångduo i Sverige, blev snabbt framträdande i sitt hemland.Senare åkte de båda bröderna på en resa genom Sverige, där de bodde hos Lotta i Liseberg och Allsng på Skansen och gjorde stor succé.

En ny musikalisk resa började för syskonen. Melodi Grand Prix Junior, 2012 års version av Eurovision Song Contest för barn, vanns av Couple of Drops. Det tog Marcus och Martinus 126 år för deras första album, 2015 års .

Marcus Och Martinus Mamma Död