Marcus Och Martinus Föräldrar
Marcus Och Martinus Föräldrar

Marcus Och Martinus Föräldrar /\ Två norska bröder vid namn Marcus och Martinus Gunnarsen föddes den 21 februari 2002 i staden Elverum. De gjorde det stort 2012 med sin självbiografiska låt “To drápar vann”, som de skrev under uppväxten i Trofors, i norra Norge.

De som följer dem är kända som “MMers”. Hei, gruppens debutalbum, publicerades 2015 och tillbringade 126 veckor i rad på toppen av VG-listan. Under Spellemannprisen 2015 tävlade de om tre priser: “Årets popgrupp” för deras debutalbum, “Årets låt” för “Fade Into You” och “Årets artist”.

Electrifying” och “Best New Artist” Deras debut på engelskspråkiga singel, “Girls”, släpptes i maj 2016 i samarbete med Madcon. Singeln “Light it up”, med den jamaicanska sångerskan Samantha J, släpptes i juli 2016; albumet Together följde samma år och nådde topp 10; båda släppen skedde 2016.

bland de tio bästa i Norge och de tjugo bästa i Danmark. Självbiografin Vr historia kom ut samma år. Tvillingarna var de första vinnarna av titeln “Årets Spellman” som var yngre än 18 år, vilket de uppnådde 2016. I augusti 2017 tog de hem “Folkets Amanda” för sin originalfilm.

Tillsammans om drömmar. Duons tredje album, Moments, släpptes samma år som “Like it like it”, och båda övervägdes för Spellemannprisen. Bröderna tog hem det stora priset vid finalen Masked Singer Sweden den 20 maj 2022.

visades på Kanal 4. Under Spelmannens sken framförde de ett medley av låtar. De 18-åriga norska tvillingarna Marcus och Martinus Gunnarsen blev en populär duo i Sverige efter att deras genombrottssingel Elektriks släpptes.

Året 2015, och singeln Girls från nästa år. Efter det visste de att de hade gjort det stort, så de gav sig ut på en nationell turné och stannade till på platser som Lotta i Liseberg och Allsng i Skansen. Å andra sidan började de norska tvillingarnas musikaliska bedrifter inte förrän kl

före den tiden. De sjöng vinnarlåten Two drops från 2012 års Melodi Grand Prix Junior-tävling, juniorversionen av Eurovision Song Contest. Mamma till norska dans-pop-duon Marcus och Martinus

Enäggstvillingarna Marcus och Martinus Gunnarsen utgör martinus; i det här stycket kommer du att lära dig allt om dem – deras uppväxt, familjedynamik, tidigare relationer och nuvarande ansträngningar. Författare Gerd Anne Gunnarsen

gravid med tvillingar och en mamma. Hon kom till världen i sitt hemland Norge. Hennes äldre bröder, Marcus och Martines, hjälpte henne att ta hand om sin yngre syster, Emma. Efter succén med deras första singlar “Elektriks 2015” och “Girls ret därp” har norska tvillingarna Marcus och Martinus, nu 18 år gamla, blivit internationellt erkända.

Marcus Och Martinus Föräldrar

Gunnarsen var en oerhört omtyckt svensk duo. Resan fortsatte runt om i landet och stannade till på platser som Lotta i Liseberg och Allsng på Skansen. De var väldigt läskiga när det kom till inramningen. Som det visar sig är det så här de berömda norska tvillingarna fick sin start inom musiken.

sedan. Gerd Tvillingarnas mamma är danskfödda Anne Gunnarsen. Hon har norska anor. De har en yngre syster som heter Emma, ​​och två äldre bröder som heter Marcus och Martines. Tack vare hennes framträdande i dokumentären är Annes namn och ansikte nu kända namn “I det här avsnittet, Marcus &

Martinus “som visades på norsk tv. En popstjärne-mamma-stereotyp utvecklades snabbt när programmets huvudperson diskuterade hennes önskan att stanna kvar i skuggorna efter att båda hennes pojkar uppnått berömmelse. Ansträngningar gjordes för att underlätta övergången till arbetslivet för sina pojkar.

Hon jonglerade med ett krävande jobb med sitt ansvar som vaktmästare för bandet och följde med dem på en turné i USA. mamma erkänner att hennes söner har kommit långt och har höga mål för framtiden, som att turnera i Tyskland med en konsertserie. När det gäller henne, Gerd Anne

för hennes del är upprörd över att hennes barn måste sluta gå i skolan. De var också tvungna att ge upp fotbollen på grund av restriktioner för dem. Fru Gunnarsen vill att de ska kunna göra omställningen från sina vanliga liv till moderna ungdomsidoler, men hon vill inte heller att de ska bli bortskämda med det. Som en

Eurovision Song Contest bjöd in dem som ett resultat av deras framförande av Two drops vid Melodi Grand Prix Junior 2012. Familjens patriark, far till Marcus och Martinu, är socialarbetare. Han uppmuntrar kommande popartister och hjälper till att bygga upp deras karriärer.

hans planer brukar bli verklighet. Han föddes i Norge. Kjell Erik brukade undervisa gymnasieelever i engelska. När hans söner blev berömmelse avgick pappa. Han började tänka på klädbranschen som hans pojkar startade. I näringslivet är han en stor tillgång för

utveckling. Och han övervakar sina barns skolarbete också. För att hjälpa dem i deras akademiska sysselsättningar hjälper han dem. Kjell Erik Gunnarsen är väldigt stolt över sina söner och visar dem en stor tillgivenhet i sin interaktion med dem. De var en välsignelse för föräldrarna Marcus och Martinus.

sommaren 2008, en syster. Emma föddes i Trofors, Norge. Hon var knappt fyra år när hennes kända musikerbröder gjorde det stort. Hon har blivit M&M-parets mest hängivna fan.

Hennes genuina skratt och enorma blå ögon gav henne många fans på sociala medier som Instagram. Emmas tidigare erfarenhet i musikbranschen var som sångerska. Hon har släppt singeln “Angels in snow”. Mycket kort efter debuten av

Marcus och Martinus Gunnarsen, norska tvillingar som fyllde 18 år 2015, bildade den populära sångduon Elektriks i Sverige. Senare åkte de båda bröderna på en resa genom Sverige, där de bodde hos Lotta i Liseberg och Allsng på Skansen och gjorde stor succé.

En ny musikalisk resa började för syskonen. Melodi Grand Prix Junior, 2012 års version av Eurovision Song Contest för barn, vanns av Couple of Drops. Efter att ha väntat 126 år på att släppa sitt debutalbum toppade Hei, Marcus och Martinus äntligen VG-listan. som fick sin debut 2015.

Marcus Och Martinus Föräldrar