Marco geeratz vermogen
Marco geeratz vermogen

Marco geeratz vermogen /\ Te beginnen met Chantal’s bekendste bron van inkomsten: haar beroep als televisiepresentator voor RTL! Als ratinggoeroe van het kanaal verzamelt ze (meestal) een gestage stroom hits, maar er zijn een paar dips in de weg. Maar hey… van wie is het?

Hoeveel geld stort RTL precies op de bankrekening van Chantal? Dat weten wij natuurlijk ook niet. Dat betekent niet dat die contracten openbaar zijn. Dat zijn privédocumenten, wat geweldig is.

Je kunt op elk moment gissen. Precies dat deden The Famous Neighbours een paar maanden geleden. Volgens de website zou Chantal 1,2 miljoen euro per jaar betaald krijgen in de wandelgangen van Hilvsersum. Hier is het dan eindelijk een beeld.

‘De gangen’ zijn onbetrouwbaar en we weten niet op welke bronnen Bekende Buren zich hebben gebaseerd voor deze informatie. Chantal harkt niet alleen het geld binnen van haar dagelijkse baan. Het is niet, nee.

Ze is niet alleen verantwoordelijk voor een tijdschrift; ze heeft ook de leiding over een website, een talentenacademie, een winkel in Amsterdam en een tv-tak.

Chantal en haar man Marco Geeratz hebben het bedrijf in 2018 opgericht en hebben evenementen als Chantal’s Pyjama Party en Chantal Comes to Work geproduceerd.

Hij weigert genadig deel te nemen aan een interview. “Wij de pers operationeel houden’, zei hij met een glimlach. Voor iemand als ik zegt dat helemaal niet zoveel.

Marco accepteert duidelijk zijn positie als ‘man des huizes’. Ondanks dat hij zijn eigen bedrijf heeft, maakt hij ondanks haar hectische agenda regelmatig tijd voor de blonde multi-talent. Als dat zo is, besteedt ze dan al haar tijd aan het staren naar James terwijl hij slaapt?

Marco geeratz vermogen

Dan, wanneer ze een pauze heeft van haar werk met hun zoon, stopt hij om hen te zien, zodat ze dichtbij kunnen blijven. Als romantisch gebaar vergezelt hij haar op de set van een film om haar een berenknuffel te geven.

Op de rode loper ziet Marco Geeratz er altijd scherp uit in een smoking. Aantrekkelijke kerel met een warme grijns en charismatische houding.

Maar Chantal Janzen, zijn naaste vrouw, is degene die hij de stralende ster van de show wil zijn. Al die flitsen en al die pers passen niet zo goed bij Marco als bij Chantal.

Muzikaal artiest Hein Gerrits, een vriend van het stel, grinnikt bij de herinnering aan de verlegen Marco. “Ja, er ligt een rode loper. “Marco is de man aan haar kant”, riep ze uit. De zelfstandige ondernemer is niet zo happig op het naar buiten brengen van hun naam.

Tussen de hordes teksten zorgt Marco Chantal voor wat komische noot. “Ik was al André Hazes”, grapte hij grinnikend in een tv-interview. ‘Tarzan en Frits Sissing.’

“Hij is een aardige, zachte ziel. Volgens Hein Gerrits: “Het past goed bij Chantal. Vergis je niet, Marco laat zich niet misleiden. De geweldige vriend stelt hem gerust dat hij niet onder zijn controle is.

Zijn persoonlijke leven is zijn eigen zaak, en hij doet het gewoon goed.” Chantal’s type persoon. Ze passen perfect bij elkaar vanwege hun complementaire persoonlijkheden.

Marco geeratz vermogen
Marco geeratz vermogen