Manon meijers lengte
Manon meijers lengte

Manon meijers lengte /\ We hebben het allemaal over ‘body positivity’, maar stylist Manon Meijers snapt het niet: in dat gesprek wordt lengte vaak over het hoofd gezien. Daardoor is ze een stem voor andere ‘gazellen’ in de nieuwe ‘Beau Monde’.


“Op haar vijftiende”, antwoordt Manon als haar de laatste keer wordt gevraagd dat ze echt gelukkig was voor de spiegel. Op mijn twaalfde was ik al 1.80 meter lang en ging constant zitten. Omdat ik zo lang was toen ik opstond, merkte iedereen dat. En dat was duidelijk niet wat ik wilde.”

De Sneekweek bracht daar verandering in toen ze op haar blokhakken naar de camping ging. “Toen koos ik ervoor om de lucht in te gaan omdat ik niet kleiner kon worden.”

Hoewel lichaamsacceptatie een veelvoorkomend gespreksonderwerp wordt, is het gemakkelijk om het belang van iemands lengte over het hoofd te zien.

Er zijn nog steeds veel lange vrouwen die platte schoenen onder hun avondjurk dragen. Zo’n tragedie. Dat wekt de indruk dat je lengte een excuus is. Het is van jou!

“Het binden van een gazelle is een statussymbool voor mannen in Italië”, legt ze uit. Mijn man daarentegen is een grote fan van mijn hakken.

Manon meijers lengte

In reactie op de uitlating van Veronica Inside-analist René van der Gijp tegen zijn vriendin, heeft stylist Manon Meijers, Guus Meeuwis (46) heftig toegeslagen.

“Ik ben pissig! Mijn persoonlijke mening is dat dit nogal onaangenaam en vernederend was”, stelt Meeuwis. Het is een belediging voor leerlingen van het basis- en voortgezet onderwijs om Van der Gijps een belediging te noemen.

Guus Meeuwis moest flink in zijn wang bijten toen hij de opmerking hoorde over zijn 41-jarige vriendin Manon, zo gaf hij openlijk toe in de Radio 2-podcastserie 30 Minuten Rauw van Ruud de Wild. De pijn is ondragelijk en ik ben er woedend over. Het is verschrikkelijk, en ik heb geen idee wat ik eraan moet doen.

Stijg boven de situatie uit en ga verder. Manon is een van mijn favorieten. Er is niemand die ons in de weg kan staan.’ ‘Ik praat niet graag over mijn privéleven,’ zei Meeuwis, en dat was het.

Het waren niet de onzekerheden van Meijers waardoor de grap van Van Der Gijp haar aansprak. Volgens de styliste: ‘Ik draag graag stiletto’s ondanks mijn lengte van 1 meter 84.’

Als het op beenlengte aankomt, ben ik zelfverzekerd en blij om met volle teugen te pronken met mijn lange ledematen. ‘Het maakt me niet uit of ik langer ben dan mijn man,’ antwoord ik.

Meijers zal in ieder geval voorbereid zijn mocht ze ooit de voetbalanalist ontmoeten. En als het gebeurt, zal ik hem een ​​sterke hand geven. Ook een goed kniegewricht. “Jongens in één kamer.”

Een opmerking van René van der Gijp over Manon Meijers, die sinds 2016 een relatie heeft met de zanger, zou naar verwachting niet zo’n impact hebben.

Gisteren verklaarde Van der Gijp dat hij die uitspraak vandaag niet zou hebben gedaan met de informatie die hij toen had. Achteraf gezien: “Ik had de opmerking liever niet gemaakt als ik me had gerealiseerd dat ze zo doodsbang zou zijn.”

“De zoveelste aanwijzing dat tegenwoordig iedereen in Nederland over alles zeurt”, zegt Van der Gijps VI-collega Johan Derksen, verwijzend naar de Manon-rel. “Laat het maar naar beneden glijden, kerel”, kreeg Van der Gijp te horen van de Nederlander.

Er worden alleen grappen gemaakt over hoe iemand er afschuwelijk uitziet op een momentopname. Jullie klootzakken!”Derksen ergerde zich gisteravond aan de aandacht voor Manon en Guus.

Manon meijers lengte
Manon meijers lengte