Mandy woelkens leeftijd
Mandy woelkens leeftijd

Mandy woelkens leeftijd /\ Thorn Roos de Vries is een Nederlandse acteur, drag king en activist die bekend staat om zijn werk in de LGBT-gemeenschap.

Ze verwachten hun eerste kind, dat zal worden geboren uit Thorn Roos de Vries (26) en zijn partner Mandy Woelkens (30). Mandy’s zwangere buik staat prominent op het Instagram-account van het stel.

Mandy Woelkens en Thorn Vineyard zijn een koppel en net als veel andere koppels uiten ze hun genegenheid voor elkaar op sociale netwerkplatforms.

Helaas zijn onze perspectieven op interpersoonlijke relaties vaak nogal heteronormatief. Als gevolg van het feit dat Thorn Vineyard niet-binair is, heeft Mandy ontdekt dat ze er veel vragen over krijgen, die ze in haar verhalen behandelt.

Mandy Wielkens is een student aan de Universiteit van Utrecht in Nederland. BNN University, de interne opleiding van het bedrijf, start in september 2012 en duurt daarna nog een aantal maanden.

Mandy woelkens leeftijd
Mandy woelkens leeftijd

Momenteel werkt Woelkens als producer voor de ochtendshow van Giel Beelen op 3FM, waar hij al meer dan vier jaar is. Ze is ook werkzaam als verslaggever voor hetzelfde televisienetwerk.

Thorn Roos de Vries en zijn verloofde Mandy Woelkens werken samen aan de publicatie van een boek over non-binair zijn. Die informatie wordt door de acteur gedeeld op Instagram. De publicatie van het boek FAQ Gender staat gepland voor dit najaar.

De Vries, die zich identificeert als niet-binair, wordt het best erkend als het eerste niet-binaire personage in een Nederlandse televisieserie die hij heeft gemaakt. De Vries speelt Lesley Huf in SpangaS de Campus sinds september 2020, toen de show in première ging.

“” Thorn Roos, vooral bekend van haar rol als Lesley in Spangas, heeft onder de afbeeldingen een brief geschreven aan de redacteur.

Dit is je nieuwe favoriete queer baby-mama en haar baby zaddy, volgens Mandy, die onder de foto’s schreef. Thorn Roos, ook wel bekend als ‘zaddy’, is een transgendervrouw die zich identificeert als niet-binair.

Mandy woelkens leeftijd
Mandy woelkens leeftijd

Woelkens werkt sinds december 2015 bij Sanoma, toen hij begon als consultant. Ze werkt als verslaggever en vlogger voor een mediabedrijf in haar geboorteplaats. De volgende maand, in juni 2016, begon ze bij Qmusic te werken als ‘managing editor’

. Nadat de noodzakelijke vervangingswerkzaamheden zijn afgerond, zal ze vanaf begin 2017 beginnen met het hosten van een nachtprogramma op de zender van woensdag tot en met vrijdag tussen 00:00 en 03:00 uur.

De Vries heeft een relatie met Mandy Woelkens, de hoofdredacteur van LINDA.meiden, en samen hebben ze een kind.

Het paar kan een vlaag van positieve berichten verwachten in de commentarensectie. Onder meer Thorn Roos en zijn vriendin hebben de steun van onder meer Lize Korpershoek, Splinter Chabot, Akwasi, Arie en Romy Boomsma en Merol.

In 2017 nam zij samen met Kai Merckx een aantal keer de ochtendshow op Qmusic over. Aan het einde van het kalenderjaar vertrekt ze vanaf het station.

De acteur geeft samen met Woelkens antwoord op “de meest gestelde vragen” die het paar krijgt als het gaat om non-binair zijn in hun relaties. Het bieden van “eenvoudige handvatten” voor niet-binaire mensen en hun vrienden en familie is iets waar de twee gepassioneerd over zijn.