Maja Nilsson Lindelöf Längd
Maja Nilsson Lindelöf Längd

Maja Nilsson Lindelöf Längd /\ Maja Nilsson Lindelöf är en svensk influencer som har funnits sedan den 21 december 1993. Hon är mest aktiv på Instagram, där hon har samlat över 200 000 följare, men hon har även en blogg som hon började skriva för Hannah Graafs bloggportal Femme 2016. Hon är hustru till professionella fotbollsspelaren Victor Nilsson Lindelöf.

föder två avkommor; en familj med två barn. Hon delar med sig av sin erfarenhet som fotbollsspelares fru och Instagram-influencer på sitt konto. På grund av hennes frispråkiga natur tar även sportskribenter notis om henne. Hon samarbetade med Sanna Dahlström i podden Livet p läktaren.

som är fotbollsspelarens fru, John Guidettis fru. Genom sina män hade de utvecklat en nära vänskap och höll ständig kontakt. De resonerade att deras slumpmässiga, slingrande prat om allt från högt till lågt skulle bli en bra podcast. Produktionen startade 2017, men avbröts

Början av 2019 har 77 avsnitt, vilket har väckt rykten. Hon arbetade tillsammans med Gina Tricot på en kapselkollektion för både våren och hösten 2020. 2020 accepterade Nilsson en tjänst som UNICEF-ambassadör. Under 2019 samlade hon och hennes fans sammanlagt 1,4 miljoner dollar (cirka 1,4 miljoner svenska kronor).

Det årliga insamlingsmålet för Musikhjälpen är för närvarande 2,4 miljoner dollar och kommer att öka till 3,6 miljoner dollar 2020. Dessa två uppsättningar musik var båda skivsamlingar. Maja Nilsson Lindelöfs äktenskap med Victor Nilsson Lindelöf är ett faktum som förmodligen säger sig självt. Vem är egentligen Maja, och vad gör hon hela dagarna? Om du inte vet vad jag pratar om, låt mig förklara:

Här är några snabba fakta om Maja Nilsson Lindelöf om du vill veta mer om denna fantastiska modell. Hon föddes den 21 december 1993 och hon och hennes familj – fotbollsmannen Victor Nilsson Lindelöf och deras son Ted – bor för närvarande i Manchester.

Louie (född mars 2019). (född mars 2019). Maja har burit många hattar, inklusive den som influencer, YouTuber, entreprenör och modedesigner. Majas passion för mode märks inte bara i hennes bloggs popularitet utan också i designen de har skapat tillsammans med Gina.

Trikå. Maja x Gina Tricot-kollektionen släpptes i våras och blev snabbt en storsäljare. Maja är född i Västers, men hon och hennes man Victor Lindelöf bor nu i Manchester, Storbritannien. I hettan av sommaren 2017 ställde Victor frågan till Maja vidare

Maldiverna för en semester. Följaktligen knöt de ihop säcken i maj 2018 och blev officiellt man och hustru. Victor är erkänd för sin fotbollsförmåga och passar just nu upp för Manchester United. Den 17 juli 1994 kom han in i världen. Både Maja och Victor är lokalbor i den svenska staden Västers. Ett möte inträffade mellan dem.

på Summerburst-festivalen 2013. Kort därefter tog Maja mod till sig och skickade ett Facebookmeddelande till Victor. Vad som hände sedan är gamla nyheter… Majas längd är 62 tum. Som ett resultat av Majas insatser har hennes podcast, “Livet p läktaren”, som hon är värd tillsammans med sin bästa vän, Sanna Dahlström, blivit omåttligt populär på kort tid.

Maja Nilsson Lindelöf Längd

Tidsram som är ganska kort. En tidigare anställd på Friday’s i Oslo, där hon fick värdefull erfarenhet inom besöksnäringen. Maja NIlsson Lindelöf har mer än bara hennes förmåga att övertala andra att göra som hon säger. Efter att ha gift sig med UNICEF Sveriges Victor blev hon ambassadör för organisationen. Nu ska de arbeta med UNICEF för att skydda barns rättigheter.

rättigheter. Tillsammans med andra svenska kändisar fungerar de som UNICEF-ambassadörer, en roll som kräver att de lägger ner betydande mängder obetald volontärtid. De är avsedda att bringa ljus till det arbete som UNICEF gör som svar på katastrofer över hela världen. Hennes tränare tycker att hon unnar sig för mycket champagne, men det gör hon inte.

vård. Hon funderar på att skaffa en tatuering av en champagneflöjt. Maja har en höjd på 162 cm. Hon har tidigare erkänt i sin podcast “Livet p läktaren” att hon kämpade med en ätstörning när hon var yngre. Där väljer hon också att diskutera sin ångest. Hon och Victor har ett par

några olika bostäder, bland annat ett hus och några lägenheter. De tillbringar vanligtvis sina vardagar i sitt hem i Manchester, även om de också tillbringar tid i sitt Västershem och i sin centrala Stockholmslägenhet. Maja har kallats flera saker under sin karriär: influencer, YouTuber,

grundare/kreativ chef för ett modemärke. Sångerskan Maja Nilsson Lindelöf Storlek: 162 centimeter lång Majas passion för mode är tydlig inte bara i hennes mycket lästa blogg utan också i designen som hon har skapat tillsammans med Gina Tricot. Kläder från Maja & Gina Tricot

kollektionen, som debuterade i våras, blev en omedelbar succé bland konsumenterna och sålde snabbt slut på sin första tryckning. Maja har många tatueringar över hela kroppen. De andra tre är till hennes mamma, hennes husband och hennes son Victor. Någon målade hennes likhet, och hon behåller den som en påminnelse om

vän och mamma, som också är tatuerad över sin vänstra arms underarm. Andy Blanco är en begåvad tatuerare som skapade och ritade tatueringen. Några av John Guidettis tatueringar gjordes av Blanco också. Victor har en tatuering på insidan av ringfingret.

består av ett V och ett ankare. Hon fick en V-tatuering efter att ha insett att Victor hade ett “M” tryckt på knogen på sitt vänstra ringfinger. Maja och Victor är båda från Västers stad. Från och med 2013[uppdatering] har de

lära känna varandra under Summerburst. Efter det fick Maja nerverna att kontakta Victor och det gjorde hon via Facebook. Det är gamla nyheter nu vad som hände efter det.

Maja Nilsson Lindelöf Längd