Madeleine Westin Familj
Madeleine Westin Familj

Madeleine Westin Familj /\ I en tidsram är Madeleine Ann Charlotte Westin Westin Bergh en svensk meteorolog, TV-värd och skribent som föddes den 9 december 1965 i staden Huddinge, Stockholms län. Madeleine Westin har varit på TV4 sedan 1993, då hon först började arbeta där som meteorolog. Hon har till exempel gjort detta tidigare:

tjänstgjorde i Marinen, Flygvapnets Västgöta flygflotta (F 6), Flygvapnets Upplandsflygflotta (F 16), och Flygvapnets 11. helikopterdivision (Berga helikopterbas). Hon var våren 2007 programledare för tv-serien Mera Väder och båtprogrammet Kasta Loss på före detta TV4.

Plus. Sommarvädret var en serie om klimatförändringarnas effekter på Sveriges kust som hon var värd för 2008. Hon talade först offentligt som sommartalare och P1 den 20 juli 2009. Som ung fann hon tröst i science fiction-böcker. Hon ansökte ursprungligen i början av 1990-talet.

eftersom hon var för ung för att bli antagen till astronaututbildningen. Madeleine Westin, TV4:s meteorolog: “Det finns ett spöke på min mark.” Madeleine Westin ville desperat flytta till en hästfastighet vid havet nära Stockholm. En gång i tiden fanns en drömgård till salu och

Hon och hennes pojkvän tog chansen för några år sedan. Även om det är mycket jobb har TV4-meteorologen äntligen hittat lite lugn här. De flesta tittare skulle känna igen Madeleine Westin, TV4:s mest rutinerade meteorolog, från hennes arbete på Nyhetsmorgon. Nu diskuterar hon den värsta av hennes mens.

livets resa, inklusive hur hon hittade ny kärlek efter sin skilsmässa. Kamper lär dig att hålla saker i perspektiv. Madeleine försäkrar Hänt att detta kan förändras när som helst. Madeleine Westin, meteorolog, är stammis i TV4 och Nyhetsmorgon. Men det finns inte för många bli bekant med hennes liv utanför skärmen från tv-programmet hon är värd.

För några år sedan gjorde hon och hennes man Claes en 180-gradersvändning, sålde allt de ägde och flyttade till landet för att föda upp djur på en gård som de hade köpt. Du tillbringar större delen av din tid utomhus. Det är platsen du bara besöker när du behöver äta eller byta om. Jag menar, du är precis som

en som finns naturligt; ett naturfenomen. För ett antal år sedan reste vi en hel del. Min mans familj äger en gård på Gotland. Så vi tog en tur dit. Sedan tog vi oss till stallet efter lite vandring… Båtar har alltid varit något som fascinerat oss. I en intervju säger hon, “Nu har vi allt tillsammans” när det gäller livsvalet.

kombinerat med Hänt. Olyckorna i Madeleine Westins liv Meteorologens liv har dock inte alltid varit rosa. Hon hade fått ett barn missfall innan hon hade William och Oliver med sin exman. En ödmjuk upplevelse som har lärt henne att närma sig livet med nåd. Jag har haft några

som verkligen har varit svåra omständigheter. Förlusten av mitt barn vid 32 veckor är en av dem. Vad som är mer otroligt är att jag några år senare födde tvillingar naturligt. Det motsvarade att få två barn som en uppgörelse. Min fars alltför tidiga död i cancer var ett annat stort bakslag.

sammanföll med att pappan till barnen fick stroke och andra hälsoproblem. Kamper lär dig att hålla saker i perspektiv. Det är avgörande att göra det bästa av varje ögonblick du kan eftersom det kan förändras när som helst. Väder-tvåa Maddes chans till kärlek Kanske berodde det på alltings tyngd

Madeleine Westin Familj

Madeleines skilsmässa från barnens pappa, och de efterföljande händelserna där hon spelade på sin kärlek till Claes. Men sanningen var att hon hade känt Claes ända sedan de båda var tonåringar. När vi var 13 eller 14 och i konfirmationsläger tillsammans hade vi en kort romans.

har antecknat mina tankar om honom i en journal. Väldigt underhållande, faktiskt. Sedan 2010, efter att vi båda hade slagit sig ner med barn och skilt oss, stötte vi på varandra igen. Det råkade bara vara så att jag tänkte göra en tv-historia om honom då, och att han var chef för sjöpolisen. Och så började våra sammankomster. Att göra det stora valet, av Madeleine Westin “Vi

Jag ångrar det inte en sekund.” Det verkar som om Madeleine och Claes har känt varandra sedan de var unga. Och när de återanslutna år senare var de båda öppna för att börja om i romantisk bemärkelse. Därefter tog ett beslut som skulle påverka dem för resten av livet: de packade ihop sina fem barn och lämnade Stockholm.

Madeleine Westin, den mest framstående meteorologen på TV4, anser att vädret är hennes expertområde. När du kör 30 minuter utanför Stockholm når du den lantliga Häringehalvön, där Madeleine och hennes följeslagare Claes – eller make, som hon kallar honom – bor.

De sköter sin gård tillsammans, trots att de inte är gifta. Den har en underbar utsikt över havet och ligger bland frodiga hästhagar. Madeleine förklarar, “Nere i viken har vi vår roddbåt, och bara lite längre bort ligger vår segelbåt.”

utanför, utsatt för solen. Madeleine visar mig genom markerna och vi hamnar i stallet, där hennes tre hästar står och blir allt mer upprörda av att bromsarna ständigt ansätts. Madeleine har älskat hästar ända sedan hon var en liten flicka, och tiden hon tillbringar med dem nu är en av hennes favoritsaker i världen.

har blivit det som ger henne mest tillfredsställelse och sinnesfrid. Madeleine och Claes är inte gifta, men Madeleine hänvisar till Claes som “man”. Hon säger “kanske” när tv-profilen frågar sig om paret planerar att gifta sig eller inte. Just nu tar de lite tid att koppla av och ha kul.

bäst i sitt nuvarande tillstånd och som en enhet. Varje gång vi är tillsammans, slutar vi med att vi skrattar oss till slut. Claes beslutsamhet, nyfikenhet och intelligens, tillsammans med hans många lustiga och oväntade upptåg, fängslade mig också.

Madeleine Westin Familj