Maarten nooter ziek
Maarten nooter ziek

Maarten nooter ziek /\ Hans van Zetten, een 72-jarige voormalig NOS turncommentator, heeft zijn vertrek aangekondigd. Haar baas vertelt haar erover. Vanwege het tumult dat in 2011 is ontstaan ​​naar aanleiding van recente publicaties over ongepast gedrag jegens jonge gymnasten, heeft hij besloten af ​​te treden.

Volgens rapporten gebruikte hij taal die beledigend was voor de atleten en hen pijn deed. Van Zetten kwam twee weken geleden onder vuur te liggen naar aanleiding van een artikel in het tijdschrift Helden.

Hij was in 2012 een tegenonderzoek gestart om de aantijgingen van mentale en fysieke mishandeling van gymnasten te weerleggen, zo bleek vanaf die verdieping. Om de naam te zuiveren van Frank Louter, een turncoach met wie hij jarenlang samenwerkte bij Pro Patria, wil hij de club aanklagen.

Het boek Hij staat! ook drie gymnasten die met Louter spraken over zijn oefensessies in 2011 in Helden. Over Verona van de Leur, Gabrilla Wammes en het ongenoegen van Suzanne Harme noemde Van Zetten het “de rancune van een generatie die ooit veelbelovend was en toen verloren. Een extra pluim uit de pan voor Van de Leur. Het is allemaal goed voor haar reputatie als een pornoster, zei hij.

Van Zetten heeft om wat voor reden dan ook besloten zijn werkzaamheden bij de NOS stop te zetten. In een verklaring verontschuldigde hij zich tegenover de drie gymnasten voor zijn opmerkingen. Als voormalig coach en bondscoach vind ik de straffen hard en mogelijk kwetsend, en in ieder geval weerspiegelen ze niet mijn waarden.

Maarten nooter ziek
Maarten nooter ziek

Hij vervolgt: ‘Ik vertolker al jaren met veel passie jullie geweldige turnprestaties op tv’. Het werd goed ontvangen door een groot publiek. Wat betreft mijn minachtende opmerking over je getuigenissen van eind 2011, je verdient het zeker niet. Mijn oprechte excuses voor wat er is gezegd.” Hoofdredacteur van NOS Sport, Maarten Nooter, zegt dat hij de juiste beslissing heeft genomen toen hij besloot te vertrekken.

Ze spreken op alle mogelijke manieren alles tegen waar NOS voor staat. Als turner commentator, de expertise van Hans is onmiskenbaar, maar in ons vak moeten we ook onze integriteit bewaren. In 2020 zullen we nog horen over gymnastiekmisstanden. Een NOS-commentator moet er daarom objectief over kunnen praten en respectvol. Na 34 jaar is dit een wijs besluit, ondanks dat het zo afloopt.”

Nooter prijst hem nog steeds voor zijn werk, ondanks hun ongemakkelijke afscheid. Nooter. “De NOS is dankbaar voor zijn vakkennis, kenmerkende stem en legendarisch commentaar”, zegt de directeur van de NOS. Nederlandse sportfans zullen zich altijd de woorden ‘He Stands, I Stand, It Is Unprecedented’ herinneren.”

In 2012 werd Van Zetten een begrip dankzij zijn commentaar op de gouden medaille-winnende oefening van Epke Zonderland op de Olympische Spelen in Londen. Hij werd een sensatie op sociale media en een geliefd tv-personage. ‘Hij staat, ik sta, het is ongekend’, zei hij tijdens dat commentaar.

Epke Zonderland schrok van het wijdverbreide gebruik van geweld bij het turnen.De grote finale van het Eurovisie Songfestival, de Nationale Quiz 2021 en de maanden april, mei en juni zijn vanavond allemaal op tv te zien.

De grote finale van het Eurovisie Songfestival, de Nationale Quiz 2021 en de maanden april, mei en juni zijn vanavond allemaal op tv te zien.De kijktips voor vanavond zijn hier elke ochtend beschikbaar omdat er elke dag zoveel te zien is op televisie. Op donderdag 30 december zijn de volgende activiteiten voorgesteld.

De negenendertigste dag van decemberDe volgende shows worden vanavond uitgezonden: Vanaf life 2021, Housewives don’t exist 2 en Promenade.

Huisvrouwen behoren anno 2021 tot het verleden en Promenade behoort tot de toekomst.Mombrain zorgt ervoor dat je dingen vergeet en zo gemakkelijk huilt.De missie van het moederschap

Typerend voor een postuum Jeroen van Merwijk-album vol taalkundigenVerlaag de kosten van uw zorgverzekering door deze suggesties op te volgen.Met deze tips kun je wellicht besparen op je zorgverzekering.

Maarten nooter ziek
Maarten nooter ziek