Lyndsey pfaff kinderen

Lyndsey pfaff kinderen
Lyndsey pfaff kinderen

Lyndsey pfaff kinderen /\ De Pfaffs was een Vlaamse reality-tv-show die het leven volgde van Jean-Marie Pfaff, een voormalig profvoetballer.

Het werd uitgezonden op de Vlaamse televisiezender VTM van 2002 tot 2011 en werd daarna geëxporteerd naar Nederland, waar het eerste seizoen werd uitgezonden door de AVRO en de andere seizoenen door RTL 4 en RTL 7.

Bovendien waren de Pfaffs in Nederland zeer geliefd bij de geboorte van de twee kinderen, die beiden werden geboren terwijl de uitzendingen nog volop bezig waren.

Bruce werd geboren in 2006, en Fay werd een paar maanden later geboren, in 2007. Sinds het einde van de realityserie eind 2011, hebben we slechts een korte blik in het leven van deze twee kleintjes.

Bruce is nu 11 jaar oud en treedt in de voetsporen van zijn grootvader Jean-Marie door keeper te worden bij een voetbalclub!

Lyndsey pfaff kinderen
Lyndsey pfaff kinderen

Jarenlang was het leven van de Pfaffs een feest voor de hele bevolking van Nederland en de Belgische Antillen. Negen jaar lang was deze meest gerenommeerde familie in Vlaanderen het onderwerp van hun eigen reality-tv-show.

Aan het wel en wee van Jean-Marie Pfaff, Carmen, hun drie dochters en hun zes kleinkinderen werd eind 2012 eindelijk een einde gemaakt, zodat wij ervan konden genieten.

Nadat ze in 2004 met Dave Volders waren getrouwd, kregen Lyndsey en Dave twee kinderen, Bruce (geboren op 20 juli 2006) en Fay (geboren op 20 juli 2007). (geboren 10 september 2007).

Ze verscheen in een aflevering van de Belgische versie van Fear Factor in 2005, slechts een paar maanden nadat zij en haar man waren getrouwd.

Ze genieten momenteel van hun gouden jaren bij Jean-Marie en Carmen Pfaff. Debby, Kelly en Lyndsey Pfaff zijn hun drie dochters uit hun huwelijk.

Debby Pfaff is getrouwd met Nicolas Liébart en het echtpaar heeft twee kinderen, Keano en Liam, die in de Verenigde Staten wonen.

Lyndsey pfaff kinderen
Lyndsey pfaff kinderen

Kelly is nog steeds getrouwd met Sam Gooris, die ongetwijfeld een van de bekendste personages van de show is. Shania en Kenji, de twee kinderen van het echtpaar, zijn ook aanwezig. Lyndsey Volders is getrouwd met Dave Volders, met wie ze uitermate tevreden is

Zoals je zou verwachten, is dit echtpaar ook de ouders van twee kinderen: Bruce en Fay.

Net als bij de familie Pfaff groeien kleine meisjes op. Het jongste kind van realityster Lyndsey (41) en haar man Dave (41) vierde vandaag zijn 12e verjaardag. En natuurlijk gaat de bekende Vlaamse familie niet achterover leunen bij de festiviteiten.

Ze maakt lange uren op de weg. Met 2018 maakte ze haar speelfilmdebuut in de film Baba Yega, die volledig in het wit is opgenomen. Sinds dit jaar is Shania ook regelmatig te gast in een radioprogramma uitgezonden door Studio Brussel, dat hier te beluisteren is

Zoon Kenji daarentegen beleeft een fantastische tijd. Hij houdt zich bezig met de werking van zijn eigen YouTube-kanaal. Begin dit jaar ging hij aan de slag als sportvlogger voor de Belgische zender Ketnet, waar hij sindsdien werkt. Son Kenji heeft zijn eigen YouTube-kanaal, waar hij dagelijks video’s uploadt.

En alsof het leven nog niet snel genoeg ging, heeft het meisje toestemming gekregen om twaalf kaarsjes uit te blazen. Tante Kelly herdenkt deze dag met oprechte aantekeningen op haar Instagram-account. “Gelukkige 12e verjaardag lieverd… Ik hou van je”, schreef de actrice onder de schattige foto.

You may also like...