Lindsay van zundert ouders

Lindsay van zundert ouders
Lindsay van zundert ouders

Lindsay van zundert ouders /\ Volgens haar moeder Chantal begon Chantal’s droom om kunstschaatsster te worden negen jaar eerder. “Ons huis grensde net aan een ijsbaan in de Efteling. Daar kon ze niet onderuit. Daardoor kreeg ze voor haar zevende verjaardag gratis kunstschaatsles. was verkocht.”

Lindsay, inwoner van Etten-Leur, verhuist naar Eindhoven, waar ze voor het eerst vijf dagen per week gaat trainen. Bovendien woont ze twee keer per week ballet-, yoga- en pilatessessies bij. Ze deed het uitstekend en ik kon niet tevredener zijn. We kunnen hier samen doorheen komen en ik ben dankbaar voor de steun die ze biedt. Daardoor hebben we een sterke band opgebouwd.”

Lindsay van Zundert van Etten figuur Leur is woensdagochtend met een prachtige korte kür op slag naar de finale van de Wereldkampioenschappen kunstschaatsen gegaan. Ze maakte een sterk profdebuut in het bijzijn van haar collega’s en moeder Chantal. Geruime tijd was er geschreeuw te horen.

Lindsay van zundert ouders
Lindsay van zundert ouders

Ik was niet van plan ernaar te kijken. Omdat ik zo hevig trilde, kon ik niet opletten. “Ze hadden op het werk de televisie aangezet”, zegt Chantal Vervuren, presentatrice van het radioprogramma Afslag Zuid van Omroep Brabant. Ze is dolgelukkig bij het vooruitzicht dat haar 16-jarige dochter de Olympische Spelen van 2022 haalt als ze goed presteert in de Wereldbekercompetitie.

Lindsay kreeg vorig jaar een nieuwe coach. Carine Herrygers en Jorik Hendrickx, de coaches van Loena Hendrickx, vinden dat ze een grote impact hebben gehad op haar prestaties. Uit haar drievoudige sprongen bleek dat ze het vermogen had om op het hoogste niveau te presteren.

Lindsay sms’te me de volgende ochtend om te zeggen dat ze klaar was om de avond ervoor te gaan sporten. Het was niet haar plaats om mee te beginnen, maar ze had er allerminst last van. Ze beschouwde het als een eer om in haar eerste WK te spelen.

Haar enige doel was om visitekaartjes uit te delen en te pronken met haar vaardigheden, niet om verder te komen in de competitie.’Lindsay’s debuut in Stockholm verliep vlekkeloos dankzij een perfecte score van 57,72. Geweldig, na alle tijd die ze erin heeft gestoken.

Ik hield elk punt bij dat ze scoorde en elk punt dat ze niet scoorde tijdens haar kür. U bent zich terdege bewust van de risico’s en uitdagingen die met deze inspanning gepaard gaan. “Een kwestie van seconden” is hoe Chantal de kür als toeschouwer typeert.

Er werd lang gewacht om te zien of het optreden van hun dochter goed genoeg was om de top 24 te halen. Toen we hoorden dat ze naar de stad zou komen, begonnen de vieringen meteen.

We waren allebei opgetogen toen Joan Haanappel (haar mental coach) binnenkort contact met ons opnam. Het lijden was te veel voor sommigen van ons. Lindsays moeder en grootmoeder adviseren haar: ‘Je gaat voor niets en niemand zo ver als voor je eigen kind.’

LINDA.nl krijgt bericht van Chantal Vervuren dat ze dol is op haar kind. Het allereerste WK-optreden van haar dochter eindigde op de 16e plaats met een score van 174,50. Door deze prestatie kwalificeerde NOC*NSF zich voor de Olympische Spelen van 2022 in Peking.

Op zevenjarige leeftijd begon Van Zundert met schaatsen.Ze begon haar carrière door deel te nemen aan binnenlandse Belgische evenementen.Het was 2015 toen Van Zundert begon te werken met Ans Bocklandt in de Franse badplaats Courchevel en de Belgische stad Wilrijk.

Oprukkende beginner Van Zundert heeft in 2017 en 2018 het Nederlands kampioenschap gewonnen.Ondanks haar succes op het NK Junioren 2019, werd ze niet geselecteerd om deel te nemen aan de Wereldkampioenschappen Junioren 2019 in de Verenigde Staten.

Lindsay van zundert ouders
Lindsay van zundert ouders