Lindsay van zundert lengte

Lindsay van zundert lengte
Lindsay van zundert lengte

Lindsay van zundert lengte /\ Een Nederlandse kunstschaatsster met de naam Lindsay van Zundert. Ze won het Celje Open in 2021, de NRW Trofee in 2020 en de Nederlandse kampioenschappen in 2021.

Hij is geboren op 1 februari 2005 in Etten-Leur, Nederland. Mavo-4 student aan de Universiteit van Graaf Engelbrecht Breda begin 2020.Op zevenjarige leeftijd begon Van Zundert te leren schaatsen.

In het begin van haar carrière nam ze deel aan binnenlandse Belgische toernooien.In 2015 begon Van Zundert met trainen bij Ans Bocklandt in respectievelijk Courchevel, Frankrijk en Wilrijk, België.

Opkomende debutant Van Zundert heeft in 2017 en 2018 het Nederlands kampioenschap gewonnen. Dit jaar won ze opnieuw de Nederlandse titel bij de junioren, al was ze niet geselecteerd om deel te nemen aan het WK Junioren in 2019.

Als onderdeel van Joan Haanappel’s Stichting Nederlandse Kunstschaatsen volgde Van Zundert trainingsseminars in Andorra, Frankrijk en de Verenigde Staten. Donaties en flessen werden door haar huis-aan-huis opgehaald in Etten-Leur.

Van Zundert nam deel aan haar eerste Junior Grand Prix, in Frankrijk in 2019, waar ze als 21e overall eindigde. Nederland kwalificeerde zich vanwege haar optreden niet voor de Olympische Jeugdwinterspelen 2020.

Daarna volgde de Tallinn Trophy, met Van Zundert als zesde. Zilver op de Santa Claus Cup was haar eerste internationale medaille voor haar. Van Zundert werd genomineerd voor het team Wereldkampioenschappen Junioren 2020 na een vierde plaats op de Bavarian Open 2020.

De volgende maand verdedigde ze met succes haar junior nationale titel. Voor Van Zundert was het korte programma Junior Worlds een teleurstellende 29e plaats.

Lindsay van zundert lengte

Toen de Junior Grand Prix voor de CS Nebelhorn Trophy 2020 werd afgelast, maakte van Zundert haar internationale seniordebuut als jongste deelnemer.

Om als zevende te eindigen behaalde ze al haar persoonlijke records. Coach Lorenzo Magri, met wie ze tijdens de training in Italië had samengewerkt, vergezelde haar op de reis vanuit België.

Direct na de wedstrijd maakte Ans Bocklandt bekend dat ze haar oude coach gaat verlaten om bij respectievelijk Jorik Hendrickx en Carine Herrygers in Eindhoven en Tilburg te gaan trainen.

In november versloeg Van Zundert Josefin Taljegrd en Jenni Saarinen om haar eerste internationale kampioenschap te winnen bij de NRW-trofee van 2020. Als gevolg hiervan heeft ze zich gekwalificeerd voor de Europese kampioenschappen in 2021.

In de loop van het seizoen nam Van Zundert deel aan een hele reeks andere Senior B’s en won ze medailles op de Winter Star en de Celje Open.

Als van Zundert haar technische minimum niet had behaald op de Challenge Cup 2021, had ze niet voor Nederland kunnen strijden op het WK 2021 in Stockholm. Ze won ook haar eerste senior nationale titel als de hoogst gerangschikte Nederlandse schaatsster op Challenge Cup.

Na een korte programmascore van 57,72 op de Wereldkampioenschappen, kwalificeerde ze zich voor de vrije vleet op de 24e plaats, de laatste schaatsster die de cut maakte.

Een nieuw persoonlijk record van 116,78 leverde haar een zestiende plaats op op de vrije vleet. Een Nederlandse kunstschaatsster zal dankzij het succes van Van Zundert deelnemen aan de Olympische Winterspelen van 2022 in Peking.

Sinds de kwalificatie van Dianne de Leeuw in 1976 had Nederland zich geen vrouw meer laten kwalificeren voor het olympische evenement. “Het geeft zo’n fijn gevoel dat ik dit heb gedaan,” riep ze uit, “ik heb er zo hard voor gewerkt en zoveel opgeofferd.”

Lindsay van zundert lengte
Lindsay van zundert lengte

You may also like...