lil kleine mishandeling vriendin

lil kleine mishandeling vriendin
lil kleine mishandeling vriendin

lil kleine mishandeling vriendin /\Jorik Scholten, beter bekend onder zijn artiestennaam Lil’ Kleine, is een zanger en acteur uit Nederland.

Hij produceerde de nummer één single “Drink & Drugs” en het nummer één album WOP! met collega-rapper Ronnie Flex.

Na het ontvangen van een ontvangstbewijs als coaches op The Voice, bleek dat Anouk en de rapper niet dezelfde persoon zijn.

Achter de schermen hadden de twee ruzie, waarbij Lil Kleine haar blijkbaar ‘knkrh**r’ noemde. “Oh mijn god, wat een sensatie”, riep ze toen uit.

Het feit dat ik een kankerhoer word genoemd en dat ik vatbaar ben voor de teek is niet bijzonder alarmerend of significant. Om zo te zeggen, ik ben slechter genoemd.”

Lil’Kleine werd aangehouden door de politie en zit momenteel vast. Hij zou zijn vriendin Jaimie Vaes hebben aangevallen. Dat beweren een aantal nieuwsorganisaties en publicaties.

Op sociaal internet circuleert een filmpje van Lil’Kleine. Het lijkt erop dat hij Jaimie uit de auto rukt en misbruikt.

FunX heeft laten weten voorlopig geen muziek van Lil’Kleine meer te draaien. Andere radiostations, zoals Radio 538 en 100 procent, zeggen toch niet veel van de liedjes van de rapper te draaien.

Volgens de politie is alleen een 27-jarige Amsterdammer aangehouden voor mishandeling. De dader vluchtte, maar kon later worden aangehouden.

Nienke Hoogervorst, de advocaat van de rapper, laat aan Shownieuws weten dat het Lil Kleine is. Hoogervorst heeft aangegeven vandaag een verklaring af te leggen. De advocaat was op dit moment niet bereikbaar voor commentaar van de NOS.

De directie van Scholten heeft de foto’s bekeken, die via het roddelkanaal van Yvonne Coldeweijer zijn verspreid, en heeft Shownieuws op de hoogte gebracht. Het management heeft ook verklaard dat er op een later tijdstip een reactie zal worden gegeven.

Jaimie Vaes, de vriendin van Lil Kleine, staat blijkbaar op de foto’s. Op de foto’s is te zien dat het stel een hevige ruzie heeft gekregen.

lil kleine mishandeling vriendin

Ook zie je Jorik, zoals de rapper bekend staat, Jaimie aan haar haren uit de auto rukken.

De foto’s gingen snel viraal op internet en een aantal beroemdheden hebben zich erover uitgesproken. “Ik heb net bewakingsbeelden gezien van een artiest die zijn vriendin aan haar haren uit de auto rukt tijdens een ruzie”, schrijft Jim Bakkum.

‘Voor alle duidelijkheid,’ zegt hij, ‘je blijft altijd van een dame af, wat ze ook tegen je zegt of hoe overstuur ze je ook maakt.’

‘Toen ik naar de foto’s keek, keerde mijn maag gewoon om’, zei Miljuschka. “We kunnen het ons niet veroorloven”, vervolgt ze.

Jorik Scholten (Lil Kleine) heeft op sociale media foto’s waarop hij zijn vriendin, Jaimie Vaes, uit een auto haalt en haar lijkt te mishandelen. Volgens AT5/NH News is vanavond op de Prinsengracht een 27-jarige man aangehouden na een melding van mishandeling.

De woordvoerder zegt bekend te zijn met de videofoto’s, die onder meer via het roddelkanaal van Yvonne Coldeweijer werden verspreid.

De politie heeft vanavond een melding gekregen van een mishandeling in hartje Amsterdam. De verdachte reed weg, maar werd om half tien voor half negen aangehouden in zijn auto op de Stadhouderskade. Het gaat om een ​​27-jarige Amsterdammer. Volgens bronnen is dit Lil Kleine.

De politievertegenwoordiger kan niet zeggen of Scholten is aangehouden vanwege privacyoverwegingen, maar hij merkt wel op dat hij op de hoogte is van de circulerende videobeelden die via het roddelkanaal van Yvonne Coldeweijer zijn uitgezonden.

Voor het slaan van een man in een nachtclub nabij het Rembrandtplein in Amsterdam in december 2019 werd de Amsterdamse rapper vorige week veroordeeld tot drie weken taakstraf. Ook werd hem een ​​voorwaardelijke gevangenisstraf van twee weken opgelegd.

Sinds mei 2017 heeft Scholten een relatie met Jaimie Vaes en de twee zijn sinds augustus 2018 verloofd.

In juni van dit jaar werd hun zoon geboren.

Scholten werd op 23 mei 2021 op Ibiza aangehouden op verdenking van mishandeling van Vaes en vernieling van haar telefoon.

Hij werd voorlopig vrijgelaten na een nacht in de Guardia Civil en de zaak werd afgewezen door de rechtbank voor geweld tegen vrouwen.

Vaes verscheen niet in de rechtbank en zou het land zijn ontvlucht.] Huiselijk geweld werd die week een hot item in de Nederlandse media als gevolg van het incident.

Het paar maakte op 2 juni 2021 een gezamenlijke video waarin ze ontkenden dat er fysiek geweld had plaatsgevonden. Vaes uitte later zijn verdriet over de publicatie van hun gezamenlijke videoverklaring.

lil kleine mishandeling vriendin
lil kleine mishandeling vriendin