Lie meurs leeftijd

Lie meurs leeftijd
Lie meurs leeftijd

Lie meurs leeftijd /\ Volgens de meeste mannen is Lie Meurs een prachtige vrouw. Je zult haar niet uit elkaar kunnen houden als je ziet hoe ze er vroeger uitzag.

Lay Meurs, die 26 jaar oud is, werkt sinds 2013 als exotische danseres in New York City. Dat moet moeilijk zijn geweest voor de mannen, want wie kan de deur openen voor iemand met zo’n gedurfde uitstraling?

Het volgende is een citaat van toen ze meedeed aan Ex on the Beach: “Ik denk dat mensen me leuk vinden vanwege mijn blonde haar, lichte ogen en grote lippen. Ondanks dat mensen denken dat ik lief en onschuldig ben, vind ik dat een duistere kant hebben.” Dit zou de reden kunnen zijn.


Toen Lie Meurs voor het eerst werd opgericht, was het een heel andere plek. En dat kan worden geloofd, gezien het feit dat haar lippen en wenkbrauwen aanzienlijk zijn verbeterd. Bovendien lijken haar gelaatstrekken aanzienlijk te zijn veranderd.

Op televisie lijkt Lie altijd blauwe ogen te hebben, ondanks dat ze bruine ogen heeft. Het resultaat is een goed afgerond individu. Lang haar is een deel van haar leven geweest voor zover we weten. Ze heeft ook al heel lang veel tatoeages op haar lichaam gehad. Haar lange blonde haar en petite frame laten haar eruitzien als een prinses op deze exotische locatie.

Lie meurs leeftijd
Lie meurs leeftijd

Natuurlijk hebben de mannen van Ex On The Beach ook kennis genomen van haar knappe uiterlijk. Lie is altijd een ontzagwekkend exemplaar van buitenaardse schoonheid geweest. Het is echter duidelijk dat Lie’s lippen en ronde billen niet het resultaat waren van een genetische mutatie van Moeder Natuur.
Een paar jaar geleden leek Lie heel anders te zijn.

Naast haar herkenbare lange blonde haar en een overvloed aan tatoeages, bezat de beeldschone Belg al een getrimd mini-lichaam. Kijk op haar Facebookpagina en je zult zien dat ze er vroeger heel anders uitzag. De vorm van haar gezicht, de kleur van haar ogen en de vorm van haar lippen waren een paar jaar geleden allemaal heel anders.

Zelfs toen was ze prachtig, maar als je haar nu bekijkt, is het alsof ze een heel ander persoon is. De cast van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ heeft hun werk te doen. Elke avond moeten ze zichzelf tot bedwelmdheid drinken en dan lastige vragen beantwoorden.

Als Jamy en Lie wordt gevraagd wie de meeste plastische chirurgie heeft ondergaan, ontstaat er een gevecht. Een meerderheid van de meisjes is het eens over wie het meeste werk heeft gedaan. Jamy en Lie zijn van mening dat ze het meest laks waren op het gebied van knutselen.

Lie meurs leeftijd
Lie meurs leeftijd

You may also like...