lévy simon leeftijd
lévy simon leeftijd

lévy simon leeftijd /\ Na een relatie van drie jaar hebben Glennis Grace en haar 26-jarige vriend Lévy Simon de knoop doorgehakt.

De zangeres nam twee maanden geleden een pauze, maar wilde nu pas de aankondiging doen. In een lang videobericht op Instagram licht ze haar redenering toe.


“Helaas zijn we niet meer samen”, zegt Glennis, die voor deze vorm van communicatie koos omdat ze een geschreven bericht te onpersoonlijk vond. We hebben er allebei veel last van.

Op dit moment is het echter het beste. Omdat het in het begin zo’n pijn deed, ging ik terug naar een beetje meer gereserveerd en privé op sociale media.

Het is onvermijdelijk dat mensen je vragen stellen, en daarom probeer ik te voorkomen dat het roddels worden door het via mijn eigen kanalen te verspreiden.”

lévy simon leeftijd

Glennis’ gitarist, Lévy, kan al dan niet met haar blijven samenwerken. Het lijkt er echter op dat de zangeres een hereniging in de toekomst niet uitsluit. Elke keer als ik spreek, merk ik op: “Niemand weet wat de toekomst in petto heeft.”

Voorlopig kan ik het moeilijk loslaten omdat ik nog sterke gevoelens voor hem heb en hij nog gevoelens voor mij. Er gebeurde niets bijzonders. Met andere woorden, “dat” bestaat niet voor de roddelbladen.

Vorig jaar beweerde Glennis dat ze van plan was binnen de komende twee jaar zwanger te worden van Lévi’s kind, ondanks het feit dat de twee 16 jaar oud zijn. Glennis verklaart nu: “Ik wil dat iedereen weet dat wat ik voor hem voelde absoluut oprecht was.”

Het is nog steeds waar, want ik geef nog steeds veel om hem. Het spreekwoord “liefhebben is loslaten” is op dit moment echter relevant.

Glenda, zoals de zangeres bekend staat, hoopt dat haar fans en de media haar in de nabije toekomst wat vrije tijd gunnen. Zelfs als je alles voor iemand hebt gedaan en de relatie mislukt, is dit een proces waar je doorheen moet. En je weet nooit wat de toekomst brengt.

Voorlopig gaan we uit elkaar als vrienden. En ik hoop dat je begrijpt dat ik veel slaap en veel begrip van je nodig heb.” Het komende seizoen van The Voice of.

Holland zal Ali B als coach te zien zijn en de zanger heeft foto’s gedeeld van de komende sessies van de show. In de context van Grace’s uiterlijk reageert hij: “Zoals je hebt gelezen is ze weer vrijgezel.” Hoewel de zangeres aanvankelijk geïrriteerd lijkt, geeft ze dat later toe.

Toen Grace, 43, en Simon, 16 jaar jonger dan zij, in oktober 2020 stopten na drie jaar daten, was dat geen verrassing. De twee verklaarden aan het begin van het jaar dat ze het opnieuw zouden proberen, maar daar is nu helaas ook een einde aan gekomen.

Grace’s band is voorzien van Simon op gitaar. Het is niet duidelijk of de splitsing enig effect had op hun samenwerking.

lévy simon leeftijd
lévy simon leeftijd