Leo alkemade kinderen
Leo alkemade kinderen

Leo alkemade kinderen /\ Leo Alkemade is een komiek, schrijver en acteur uit Nederland.

Je moet niet alles geloven Gemma zegt, een cabaretact van Alkemade en Bloemen, werd begin 2013 geregistreerd voor tv-uitzending door VARA/HumorTV.

In datzelfde jaar was hij te zien als gastacteur in de SBS6-serie Dokter Tinus en in het (afval)spelprogramma De Pelgrimscode van de EO.

Hij verscheen voor het eerst in de sketchshow Snipers op 26 augustus 2013. Hij maakt sinds 2014 deel uit van het BNN-politiedrama Smeris.

Hij nam deel aan de vijftiende editie van Expeditie Robinson in 2014, maar na een tijdje [(sinds) toen ?] hij koos ervoor om te stoppen en naar huis terug te keren.

In 2014 speelde Alkemade Gerben in Kees van Nieuwkerks speelfilm Pak van mijn hart, een rol in de Hartenstraat, en in 2015 verscheen hij in de bioscoop als rechercheur Rikkers in de film Popoz.

Verrassend genoeg was het hebben van zo’n groot gezin geen onderdeel van het plan. “Margriet en ik waren net een jaar getrouwd toen ze erachter kwam dat ze Mick verwachtte.

Qua voorbereiding kwam hij iets te vroeg. Voordat we aan kinderen begonnen, wilde ik een baan stichten en mijn financiën op orde hebben. Dus dat is niet gelukt.

Na Mick zeiden we tegen onszelf: “Nu gaan we door.” Een jaar later werd Kars geboren. We dachten dat ons gezin compleet was met twee kinderen totdat Margriet ontdekte dat ze zwanger was van Boris nog een keer.

Dus hier is er nog een. Maar het was toen heerlijk.’

“Het was niet iets dat ik van tevoren had gepland.” Toen Margriet erachter kwam dat ze zwanger was van Mick, waren we nog maar een jaar getrouwd.

Hij kwam qua voorbereiding iets te vroeg aan. Voordat we kinderen kregen, wilde ik een baan vinden en mijn financiën op orde hebben. Dat is dus niet gelukt.

We zeiden tegen onszelf na Mick: “Nu gaan we door.” Een jaar later werd Kars geboren. We dachten dat ons gezin compleet was met twee kinderen totdat Margriet ontdekte dat ze weer zwanger was van Boris. Dus hier is er nog een. Maar toen was het heerlijk.”

“Het was een paar jaar later nog steeds een paar maanden uit sinds Leo had besloten naar Amsterdam te verhuizen. Wat zijn werk betreft, daar zat hij dichter bij het vuur.

Ik wilde ook niet in Amsterdam wonen. In Brabant , waar ik mijn baan, mijn ouders en mijn vrienden heb, voelde ik me volledig op mijn gemak.

We waren allebei diepbedroefd over de breuk omdat onze gevoelens voor elkaar niet waren vervaagd. We ontdekten dat we helemaal niet zonder elkaar konden leven , dus we zijn maanden bij elkaar gebleven.

Ik logeerde in de weekenden bij Leo in Amsterdam en als ik een vrije dag had. Ik woonde nog bij mijn ouders, maar mijn verlangen naar een eigen plek werd groter.

Leo zal ik nooit vergeten die me zei: ‘Ik kom nog een keer terug naar Brabant.’ Ik barstte in lachen uit!

Leo Alkemade, 35, is bevallen van een dochter. Liselot is de naam van zijn vierde kind.

De cabaretier en acteur liet het ons dinsdag weten via sociale media.

Hij kondigt op Twitter aan: “Lotje is geboren!” met een foto van een roze geklede baby.

“Liselot Alkemade is prachtig en gezond!” Moeder is in goede gezondheid. “Iedereen is in goede vorm.”

Ook deelt hij een foto van de kersverse spruit met zijn Instagram-volgers. Op deze zwart-witfoto is te zien hoe hij zijn dochter vasthoudt. “Wat ben ik trots op mijn lieve Margriet!”

Alkemade en Margriet hadden samen drie zonen.

Leo alkemade kinderen
Leo alkemade kinderen