Lengte robbie van der graaf
Lengte robbie van der graaf

Lengte robbie van der graaf /\ Robbie van de Graaf is een bekende YouTuber uit de provincie Brabant in Nederland.

Robbie is een Nederlandse YouTuber die Robbie heet en video’s maakt over verschillende videogames, waaronder Formule 1 en FIFA.

Hij maakt ook video’s waarin hij commentaar geeft op video’s van andere mensen of posts op sociale media, waaronder beroemdheden.

Daarnaast maakt hij lange tijd deel uit van de Bankzitters-video’s. Voorheen bekend als LuckyGraaf, heeft hij zijn naam veranderd. Robbie is de naam van zijn huidige YouTube-kanaal. Hij heeft momenteel meer dan 400 duizend abonnees op zijn YouTube-kanaal.

In 2013 lanceerde Robbie van de Graaf zijn YouTube-pagina op 28 februari en zijn debuutvideo verscheen op 2 maart van datzelfde jaar. Destijds stond hij vooral bekend om zijn videogamevideo’s FIFA en Call of Duty

. Als lid van de Bankzitters sinds 2015 heeft hij zijn toewijding en vaardigheid getoond. Per 1 november 2021 heeft hij 463.000 abonnees op zijn persoonlijke YouTube-kanaal.

Lengte robbie van der graaf
Lengte robbie van der graaf

Robbie van de Graaf, een 17-jarige Eindhovenaar, is een YouTube-sensatie geworden. Het begon allemaal als een grap, maar het liep al snel uit de hand.

In de videogame Fifa is De Graaf vooral geliefd onder tieners vanwege zijn vertolking van het Nederlands elftal.

Hij onderhoudt zijn eigen verzameling fanartikelen en zijn video’s voor de voetbalwedstrijd FIFA trekken meer aandacht dan die van verschillende openbare televisiestations.

Robbie, ook wel bekend als LuckyGraafNL, was deze week het onderwerp van het interview. Het grootste deel van zijn inhoud is gericht op FIFA 17, maar hij plaatst ook af en toe vlogs!

Robbie is bij sommigen ook bekend als lid van de bench sitters, een groep Nederlandse FIFA YouTubers uit Nederland. Ben je benieuwd naar de antwoorden? Lees het dan zo snel mogelijk!

Lengte robbie van der graaf
Lengte robbie van der graaf

Voor hun productie ‘Bankzitters on Fire’ stonden Van de Graaf en de Bankzitters in 2017 op het theaterfestival Amsterdam.

Daarnaast was hij als speciale gast te zien op het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival, samen met twee andere leden van de Bankzitters, Raoul de Graaf en Koen van Heest.

Van de Graaf was lange tijd de officiële YouTuber van het voetbalelftal van PSV. Als lid van de Bankzitters ontving hij de VEED Award voor beste nieuwkomer van het jaar 2019. Van 2017 tot 2020 werkte Van de Graaf als commentator en analist voor de EDivisie.

Zijn aanpak is rechttoe rechtaan. Hij doet mee aan gevechten met het ultrarealistische voetbalspel Fifa, waarin hij ofwel vooraf bepaalde doelen stelt ofwel het publiek vraagt ​​die te bedenken.

Een goed voorbeeld is een serie waarin de virtuele Arjen Robben in elke ploeg verschijnt die zich heeft geplaatst voor het EK. Het is intrigerend om te zien of hij zijn doelen bereikt en wat voor soort beloning hij ontvangt. Want wie ‘voldoende punten haalt’ krijgt pakketten met nieuwe spelers voor zijn of haar team.