Leeftijd sywert van lienden
Leeftijd sywert van lienden

Leeftijd sywert van lienden /\ De ondernemer, politiek activist en lobbyist Sywert Hiryus van Lienden komt uit Nederland. Hij was het hoofd van het Landelijk Aktie Komitee

Scholieren en het geesteskind van de politieke jongerenbeweging G500 in Nederland. Later kreeg zijn betrokkenheid bij het omstreden mondkapjesakkoord veel media-aandacht.


Van Lienden volgde het Christelijk College Groevenbeek in Ermelo. Als LAKS-voorzitter leidde hij in november 2007 demonstraties tegen de eis van 1040 uur op de Nederlandse middelbare school in Amsterdam en andere steden in het land. Hierna kreeg hij landelijke bekendheid.

Een van Van Liendens columns verschenen in PAUZE Magazine, maar ook in andere publicaties. Als lid van het jongerenpanel van de Sociaal Economische Raad in 2007 was hij onafhankelijk lid.

Als onderdeel van de jeugdbeweging Buitenhof introduceerde Van Lienden de G500 in een televisieshow in april 2012. In korte tijd zijn ruim duizend G500-leden toegetreden tot de VVD, CDA en PvdA.

G500-leden brachten stembiljetten uit om de partijplatforms voor de komende parlementsverkiezingen in 2012 te leiden. Het succes van de beweging was echter beperkt en na de verkiezingen stierf ze stilletjes.

Van het maskercontract van Sywert van Lienden met het ministerie van Volksgezondheid is meer dan 9 miljoen euro over voor politiek commentator, activist en lobbyist.

Leeftijd sywert van lienden

Dat vertelde hij volgens Van Lienden aan Follow the Money, toen het onderzoeksplatform ontdekte hoe de opiniemaker de miljoenen in zijn eigen bedrijf verstopte.

Nu, in tijden van crisis, geld verdienen met schaarse mondkapjes is op zich geen probleem. Het probleem is dat Van Lienden, via zijn stichting Hulptroepen, voortdurend zei dat hij de medische benodigdheden “gratis” in het openbaar zou afleveren.

Hoe werd Sywert van Lienden, een mondkapjeshandelaar, voorzitter van studentenorganisatie LAKS? Hij heeft zes dingen te vertellen. Sywert van Lienden werd op 17-jarige leeftijd een begrip in Nederland toen hij een.

Demonstratie organiseerde tegen de zogenaamde 1040-uurnorm van het ministerie van Onderwijs, het minimum aantal klokuren dat leerlingen op de middelbare school moeten maken. jaarlijkse instructie is vereist.

Hij startte in 2012 de G500-jongerenbeweging met als doel de politiek van binnenuit te hervormen. Om de verkiezingsprogramma’s/

van de conventionele regerende partijen te beïnvloeden, werden iets meer dan duizend van haar leden tijdens hun hoogtepunt lid van CDA, VVD en PvdA.

“Die politieke seminars trekken nu zo’n 10.000 mensen uit heel Nederland. Deze groep bestaat voornamelijk uit blanke mannen van middelbare en oudere leeftijd”, citeerde de Volkskrant destijds Van Lienden. “Op deze conferenties beslissen ze wat en wie er verkiesbaar is.

We dwingen niet alleen onze overtuigingen, we spelen ook volgens de regels. Dat is geen kaping, maar eerder een simpele stem. Democratie in een kamer is simpel.”

Leeftijd sywert van lienden
Leeftijd sywert van lienden