Leeftijd rob kemps
Leeftijd rob kemps

Leeftijd rob kemps /\ In 2007 werd voor het televisieprogramma De Lama’s een nieuwe ‘lama’ gezocht in de vorm van een talentenjacht. Hij was een van de deelnemers aan het programma van Lama Gezocht, gefaciliteerd door Kemps.

Ondanks zijn inspanningen werd hij tweede. Snollebollekes, Kemps’ feestact uit 2013, maakte hem een ​​begrip. Jurjen Gofers en Maurice Huismans ronden de band af.

Hoewel ze een trio zijn, treedt alleen Kemps op als ‘Snollebollekes’ in de act. ‘Snollebollekes’, het carnavalskenmerk van Kemps, werd gebruikt om verschillende krakers op te richten, waaronder Links naar rechts en Springen Nondeju. Kemps beleefde in 2016 een fantastisch jaar. Eerder deze maand werd hij tijdens de meest prestigieuze feestmuziekwedstrijd van Nederland, de Party Awards, uitgeroepen tot Beste Feestmuzikant van het Jaar.

In minder dan een maand was het nummer Jumping Nondeju meer dan een miljoen keer bekeken op YouTube. Springen Nondeju debuteerde op nummer 2 in Qmusic’s iTunes Top 30, minder dan een week na de release. Toen 2021 ten einde liep, had Rob Kemps goed nieuws voor zijn publiek.

De Snollebollekes-zangeres en presentatrice Miriam Swinkels maakte vlak voor nieuwjaar op Instagram de komst van hun tweede kindje bekend. Mogelijk wordt 2022 een vruchtbaar jaar”, schrijft Rob bij een foto van de eerste echo’s die hij en Miriam hebben gekregen. In juni 2022 komt er een nieuwe aanwinst.

Zanger Al voor zijn deelname aan De slimste mens was Rob Kemps een begrip onder carnavalsgangers. Inmiddels is heel Nederland bekend met hem. We zien Rob steeds meer op televisie. The Wheel is de naam van zijn nieuwe quizshow. Wie is het geheime wapen van deze succesvolle man?

Leeftijd rob kemps
Leeftijd rob kemps

Het is zestien jaar geleden dat ze elkaar voor het eerst ontmoetten, maar Rob zegt dat ze al heel lang goede vrienden zijn. Zodra ze een paar jaar geleden begonnen te daten, ging het van de grond. Manu werd in 2019 geboren als gevolg van hun relatie.

‘Miriam is de liefde van mijn leven’, zegt Rob tegen Nieuwe Revu. In het geval van Miriam en mij voelde alles gewoon goed.” Afgezien van haar en mijn eerste huwelijk, heb ik twee andere langdurige relaties gehad voordat ze langskwam. Mijn gevoelens voor haar zijn anders dan alles wat ik ooit heb meegemaakt De zanger plaatst regelmatig foto’s van zijn mooie vriendin op Instagram.


Vorig jaar kon Rob vanwege corona niet optreden. Door De Slimste Man was zijn tijd in de corona toch redelijk succesvol voor hem. Voor dit jaar versloeg hij zijn rivalen en behaalde hij de overwinning in een bloedstollende finale.
Naast de vrolijke zanger van Snollebollekes is Rob Kemps (35 jaar) ook echtgenoot en vader. En hij is heel slim, zoals zijn deelname aan De Slimste Mens maar weer eens heeft aangetoond.

Leeftijd rob kemps
Leeftijd rob kemps