Leeftijd koen verweij
Leeftijd koen verweij

Leeftijd koen verweij /\ Inline- en schaatser Koen Verweij komt uit Nederland. Aan het eind van het schaatsseizoen 2008-09 stapte hij over van het.

Jong Oranje-elftal van de landelijke schaatsbond naar de commerci√ęle ploeg van TVM.Verweij hield het Nederlands record op de 1500 meter van 9 december 2017 tot 10 maart 2019.

Als onderdeel van de Nederlandse All-Round Kampioenschappen in Groningen, de ijsbaan van Kardinge, schaatste Verweij zijn eerste wedstrijd van 10 kilometer op 30 december 2007.

Het was een vijfde plaats die hem kwalificeerde als de eerste reserveschaatser voor de Europese Allround schaatser. -Ronde kampioenschap in Kolomna.

Het feit dat hij op dezelfde leeftijd sneller schaatste dan Sven Kramer, ondanks dat hij een junior was, is op zich al indrukwekkend.Later in het jaar nam hij deel aan de Wereldkampioenschappen Junioren in Changchun.

Net achter zijn teamgenoot Jan Blokhuijsen en voor Berden de Vries pakte hij de zilveren medaille. Voor het eerst sinds 1997 dat alle medailles werden gewonnen door een enkele nationaliteit van de schaatser.’

Verweij eindigde in 2009 als 4e op het Nederlands kampioenschap allround, mede door een sterke verbetering van zijn persoonlijk record op de 10 km.

Leeftijd koen verweij

Op de 500 meter viel hij maar wist toch als 12e te finishen. De Wereldkampioenschappen schaatsen junioren, waar hij de 3000 m, 5000 m, allround titel en de ploegenachtervolging won, waren het hoogtepunt van zijn seizoen.

De Egbert van’t Oever Aanmoedigingsprijs werd hem toegekend omdat hij de beste jonge Nederlandse schaatser was vanwege zijn indrukwekkende prestaties.

Verweij eindigde op de Olympische Spelen van 2014 als tweede op de 1500 meter, 0,003 seconden achter Zbigniew Bródka.

Na slechts één seizoen bij Team Corendon, kondigde hij op 14 juli 2015 zijn vertrek aan.
Fans van Schaats zullen Jutta Leerdam nooit vergeten.

En waarom zou je dat willen doen? Ze is een mooie verschijning aan de horizon, en ze presteert bewonderenswaardig! Jutta moet met ingehouden adem uitkijken naar de Spelen van 2022. En als je een muziekfan bent, weet je al dat je geen privéberichten hoeft te verzenden.

De beste vriend van Jutta Leerdam, Koen Verweij, is een medewerker van haar bij het bedrijf. Al bijna vier jaar zijn Koen en Jutta onafscheidelijk en delen ze veel gelach. Dat was voor Koen een reden om eerst de laars vast te houden, zo legde hij uit aan Story.

“Ik ben acht jaar oud. Ik ging ervan uit dat ze te jong voor mij was, dus ik deed een stap achteruit en nam een ‚Äč‚Äčkijkje. Dat is maar goed ook, want ze leek een stuk ouder dan haar levensverwachting.

Leeftijd is natuurlijk een maatstaf. Onafscheidelijk wonen ze allebei tegelijk in Heerenveen. Als haar prestatie op Spelen een indicatie is, kan ze niet zonder Koen spelen, getuige hun gelijktijdige.

deelname aan dezelfde ploeg. Ondanks dat de medaillewinaar er alleen voor staat, zal Koen er zijn als steun en aanmoediging voor zijn vriend.

Leeftijd koen verweij
Leeftijd koen verweij