Leeftijd ilja gort

Leeftijd ilja gort
Leeftijd ilja gort

Leeftijd ilja gort /\ Het is niet bekend of Ilja Gort, een Nederlandse schrijver, wijnboer en televisiepresentator, op enig moment in Nederland of Frankrijk woont. Tot 2000 was Gort een succesvol componist van commerciële muziek. Daarna concentreerde hij zich op boeken en wijnmaken.

Toen Gort zes was, verhuisde het gezin van Amersfoort naar Soest. De Elementen in Amersfoort, I.Q. van Soest 150 en Delft’s After Tea behoorden tot de bands waarin hij drumde toen hij nog maar 12 jaar oud was.

Daarna diende hij als vaste sub voor Ramses Shaffy en de Brainbox-line-up toen ze allebei uit waren. Gort componeerde en arrangeerde tal van commerciële deuntjes, waaronder bekende voor Duo Penotti, Nationale-Nederlanden en Nescafé.

Walter León Aguilar’s bewerking van La colegiala is uitgevoerd in 160 landen. Ilja Gort componeerde en produceerde het nummer Don’t come stoned and don’t tell Trude voor het duo Max ‘n Specs in 1980. Terwijl Gort ook componist was voor Klootwijk aan de Zee, De Wilde Keuken en zijn eigen tv-programma’s Wijn Aan Gort, Gort à la Carte, & Gort Over the Glands, hij schreef ook de muziek.

Leeftijd ilja gort
Leeftijd ilja gort

Château de la Garde, appellation Bordeaux Superior, Romain-la-Virvée, 15 hectare wijnland. Sindsdien heeft hij het landgoed omgedoopt tot Château la Tulipe de la Garde, dat nu bijna 25 hectare beslaat. Gort’s La Tulipe-wijnen hebben talloze internationale.

Wijncompetitieprijzen gewonnen, waaronder de Prix d’Excellence op het Concours des oenologists de France en de beste Bordeaux-wijn op de International Wine Challenge in Londen. Gort’s La Tulipe wijnen worden gemaakt door zijn zoon Klaa Gort en de Amerikaanse wijnmaker Caroline Shipley.

Gort ontwikkelde van 2012 tot 2015 de Omroep Max wijnprogramma’s Gort en Gort à la Carte, gericht op Franse wijnen en de Franse keuken. Met zijn Gort over de Grens-show voor AVROTROS sinds 2017 en Gorts Wijnkwartier voor AVROTROS in 2018, hij legt wijn uit en beantwoordt vragen van kijkers.

Dit is een gelukkige verjaardag voor Ilja Gort, die vandaag 70 wordt. Zijn Franse wijnkasteel La Tulipe floreert; zijn nieuwe boek Bed & Breakfast is af en de nieuwe afleveringen van de tv-serie Gort over de grens doen het goed.

De minnares van een wijnboer is getrouwd met Ilja Gort. Caroline d’Hollosy is de auteur van dit artikel.
Wijnbouwmeesteres Ilja Gort trouwt met Ilja Gort Caroline d’Hollosy is de auteur van dit artikel.

Het is nu 19:11 uur en de meest recente update is 45 minuten geleden gedaan. NEE Uw opmerkingen.Verzenden naar Whatsapp Het is mogelijk om te delen via Facebook en Twitter. Linkedin is een geweldige manier om het woord te verspreiden. E-mail is de beste manier om het woord te verspreiden.

Uit een interview met de 70-jarige schrijver en wijnmaker De Telegraaf blijkt dat Ilja Gort vorig jaar trouwde met Caroline d’Hollosy. Vanwege de coronamaatregelen hebben ze besloten om een ​​kleinere ceremonie in Amersfoort te houden in plaats van in Frankrijk.

Leeftijd ilja gort
Leeftijd ilja gort

You may also like...