Leeftijd gerard joling
Leeftijd gerard joling

Leeftijd gerard joling /\ Als gevolg van de nacht in het ziekenhuis met mijn moeder, “kon ik haar hand tot het einde vasthouden.” Vanmorgen is ze overleden.

Gerard geeft uiting aan zijn moeite om haar los te laten, ondanks haar mooie leeftijd. Als gezin: “Mijn broer, zus en ik zijn dankbaar dat we haar zo lang in goede gezondheid hebben kunnen houden.”

Moeder van Gerard is al vele jaren in de media. Ze is de laatste tijd nogal wat te zien in de vlogs van de zangeres. Vorige week kon je zien hoe ze de kerstcadeaus als geheel gingen uitdelen.

Herman, de vader van Gerard, stierf in 1992. Janny maakte toen een nieuwe vriend, Cor. In 2020 is hij overleden. De moeder van Gerard kon de uitvaart niet bijwonen omdat ze destijds besmet was met het coronavirus en thuis op de iPad moest meekijken.

Gelukkig was Gerard er om haar door deze moeilijke tijd heen te helpen.In 1988 deed hij mee aan het Eurovisie Songfestival voor Nederland met het nummer “Shangri-La”.

In Europa was “No More Boleros” zijn grootste hit, met een piek op nummer 10 in een aantal landen. Verschillende artiesten hebben het nummer opgenomen, waaronder Clemente (Portugal), Sula MaAzurenga en As Marcianas (beiden uit Brazilië), Karel Gott (uit Duitsland en Tsjechië), Demis Roussos, Semino Rossi, Oliver Thomas en George Meiring (allemaal uit de Verenigde Staten, respectievelijk) (in 2011 in Zuid-Afrika).

Gerard Joling en zanger Gordon werkten in 2005 samen aan een tv-special, Joling & Gordon Over de Floor. De show duurde drie seizoenen en het duo had plezier op het werk.

Leeftijd gerard joling
Leeftijd gerard joling

Stars Dancing on Ice en So You Wanna Be a Popstar waren twee van zijn SBS 6-hosting-optredens in 2007. Jolings hernieuwde bekendheid begon in 2007, toen ze twee nummer 1-singles, een nummer 1-album en 11 gouden en platina-awards had. op haar naam.

Toen Joling werd aangenomen als teamcaptain bij het Nederlandse tv-programma Wie ben ik? (“Wie ben ik?”), moesten hij en de andere twee teamcaptains raden wie ze waren op basis van aanwijzingen en vragen die ze konden gebruiken. Patty Brard was de tweede aanvoerder van het team.

Na een woordenwisseling met Gordon moest Joling zich terugtrekken uit de plannen van De Toppers om deel te nemen aan het Eurovisie Songfestival 2009 in Moskou. Joling werd vervangen door Jeroen van der Boom in de serie De Toppers.

Volgens manager Benno de Leeuw, die in december 2009 in De Telegraaf werd geciteerd, zouden Gerard Joling en Gordon terugkeren naar De Toppers, waardoor het trio in 2010 weer een kwartet wordt.

Naast jurylid bij tal van Nederlandse televisieprogramma’s, is Joling een bekend gezicht. Sinds 2019 is hij te zien in de Nederlandse versie van The Masked Singer en The Voice Senior. Mijn moeder is vanmorgen op 92-jarige leeftijd overleden aan een dubbele longontsteking. Ik ben er kapot van.

Op sociale media maakt de zangeres dit duidelijk. Mijn moeder is gisteravond in het ziekenhuis overleden en ik heb de nacht met haar doorgebracht. Ik heb haar hand tot het einde kunnen vasthouden.”

Leeftijd gerard joling
Leeftijd gerard joling