Leeftijd antoinette hertsenberg
Leeftijd antoinette hertsenberg

Leeftijd antoinette hertsenberg /\ Als Nederlandse omroep staat ze bekend als Antoinette Hersenberg. De Nederlandse consumententelevisieprogramma’s Radar en Opgelicht?!, waarvan ze de laatste meer dan tien jaar presenteerde, zijn beide naar haar vernoemd.


Op televisie presenteert ze Dokters van Morgen, een programma waarin de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van geneeskunde centraal staan.


Haar nieuwe show, Medische Detectives, gaat in juli 2021 in première, waar mensen met onontdekte medische aandoeningen.

hun verhalen kunnen delen en hun symptomen kunnen beschrijven in de hoop dat een kijker iets zou herkennen dat tot een antwoord zou kunnen leiden.

The Passion, een Nederlands Passiespel dat sinds 2011 elke Witte Donderdag wordt opgevoerd, nam haar mee als processieverslaggever.

De rooms-katholieke kerk was de basis van de opvoeding van Antoinette Hertsenberg tot de leeftijd van 16, toen ze besloot te vertrekken

Niko Koffeman, een Nederlandse politicus en dierenrechtenactivist, is de echtgenoot van Hertsenberg. Zij en haar man zijn ook Zevende-dags Adventisten, en samen hebben ze drie kinderen.


Bij het R. K. Basisschool Sint-Lucas in Apeldoorn, Antoinette studeert havo. Daarna gaan ze aan de slag bij het .

Hoger Sociaal Agogisch Onderwijs in Den Haag om het leven van jongeren te verbeteren. Een publiciteitsstunt is daardoor totaal uit den boze; Antoinette werkt het liefst met probleemjongeren. Na haar studie gewerkt bij een meidenwegloophuis.

Het werk is werkelijk onvoltooid en ze dringen erop aan dat we op zoek gaan naar iets anders. Via een uitzendbureau kwam ze terecht bij de Anti-vivisectie Stichting, waar ze als PR-medewerker zal gaan werken.

Na een paar campagnes wordt ze na drie jaar coördinator van de organisatie. Daarna gingen ze op wereldtournee.

Leeftijd antoinette hertsenberg

Zodra ze hoort dat haar vader ziek is, moet de reis worden verbroken. Na terugkomst in Nederland werkte Antoinette de rest van haar tijd daar als projectleider en voorlichter voor de Dierenbescherming.

Hier zet zich maximaal een aantal manipulatie en handelingen tegen jagen. In het kader van de campagne kreeg ze toestemming om onder leiding van Paul Witteman deel te nemen aan een discussie met een jag in NOVA.

“Jij moet op televisie zijn”, zei Gerard Baars, destijds programmadirecteur van de TROS. Antoinette heeft absoluut geen interesse in de media en de telefoon komt totaal onverwacht.

Slechte klik ontmoet de nieuwe directeur van de Dierenbescherming neemt haar besluit om Baars nog een keer te ontmoeten.

Terwijl ze aan het praten was, maakte Antoinette duidelijk dat ze niet van plan was een bordspel of verhalenboek te presenteren. Toch is ze er nog niet van overtuigd dat de.

TROS precies is wat ze nodig heeft. Als Baars haar een voorstel voor een consumentenprogramma voorlegt, accepteert ze dat. Het duurt niet lang voordat ze hun vooroordelen over de regio kwijtraken;

in de TROS zien ze een onafhankelijke club die niet gebonden is aan een gedragscode of politieke voorschriften. Evenals het ontvangen van volledige vrijheid van de vereniging, wat perfect bij haar past.

Leeftijd antoinette hertsenberg
Leeftijd antoinette hertsenberg