Lando norris vriendin
Lando norris vriendin

Lando norris vriendin /\ In de Formule 1 rijdt Lando Norris voor McLaren, waar hij onder de Britse vlag uitkomt.

Hij is een Brits-Belgische coureur die momenteel voor het team uitkomt. Door zijn overwinningen in het MSA Formula Championship en de Toyota Racing Series werd hij .

in 2016 ook gekroond tot kampioen van de Eurocup Formula Renault 2.0 en de Northern European Cup Formula Renault 2.0. jaar.

Hij won vervolgens het FIA Formula 3 European Championship 2017, wat zijn eerste grote kampioenschapsoverwinning was. Als lid van het McLaren Young Driver Program kreeg hij training en ondersteuning.

Tijdens een post op zijn Instagram-account onthulde McLaren-coureur Lando Norris dat hij aan het daten is met een vrouw.

Eerder werd er gefluisterd over de vermoedelijke vriendin van de Britse acteur, maar nu zijn alle onzekerheden volledig van het beeld gewist.

Lando Norris heeft bevestigd dat hij een relatie heeft met iemand. Dit is iets dat de McLaren-coureur op sociale media heeft gedeeld.

Lando norris vriendin
Lando norris vriendin

Tussen Dubai kust het paar in de zandduinen van de woestijn en het lijkt erop dat ze een prettige vakantie hebben.

De gelukkige is Luisinha Oliveira, een Portugees model dat Norris ‘mijn zonneschijn’ noemt vanwege haar schoonheid en charisma

. Zijn privéleven is altijd geheim gehouden, maar zijn huidige relatie blijkt zo serieus te zijn dat de jonge Brit vindt dat het tijd is om de rest van de wereld erover te vertellen.

De geruchten en hypothesen die de ronde deden, zijn als gevolg van deze aankondiging tot stilstand gekomen.

Lando Norris Vruendin is op het moment van schrijven van deze biografie niet getrouwd. Zijn huidige vriendin, Luisinha Barosa Oliveira, is een fotomodel dat hij via internet heeft leren kennen.

Met een tijd van 1:31.394 staat Lando Norris momenteel op de tweede plaats in het oefenklassement van Bahrein, achter Max Verstappen.

Het was een “snelle” dag voor McLaren, aangezien hij momenteel op de derde plaats staat, net voor landgenoot Lewis Hamilton.

Lando norris vriendin
Lando norris vriendin

De Britse coureur uitte enige scepsis en merkte op dat zijn auto “niet zo fantastisch aanvoelde” en dat dit niet de eerste keer was dat hij in het verleden in de problemen kwam op het circuit.

F1 Media bij McLaren In een bericht op zijn Instagram-account heeft Lando Norris onthuld dat hij aan het daten is met een vrouw genaamd Lucy.

Eerder werd er gefluisterd over de vermoedelijke vriendin van de Britse acteur, maar nu zijn alle onzekerheden volledig van het beeld gewist. Talloze mensen geloven dat Norris ooit het Wereldkampioenschap Formule 1 zal winnen. Toen hij jonger was…

De vader van Norris, Adam Norris, is een gepensioneerde pensioenbeheerder die een van de rijkste mensen van Bristol is en de 501e rijkste persoon van het land.

Adam Norris, geboren in Bristol, is een van de rijkste mensen van de stad en de 501e rijkste persoon van het land, volgens het tijdschrift Forbes.

Het is uit het Vlaamse gewest van België dat zijn moeder Cisca (née Wauman) uit.

Hij is de op één na oudste van drie broers en zussen, waaronder twee jongere zussen, Flo en Cisca, evenals een oudere broer, Oliver, die ook actief was in karting op competitief niveau op het moment van zijn dood in 2010.

Norris heeft de dubbele nationaliteit van het Verenigd Koninkrijk en België, en hij spreekt in beperkte mate zowel Engels als Vlaams Nederlands.

Millfield School in Street, Somerset, was de plaats waar Norris zijn basis- en secundair onderwijs had voordat hij stopte voordat hij zijn GCSE’s afrondde

. Een fulltime privéleraar hielp hem met zijn natuurkunde- en wiskundestudies. Een latere verhuizing naar Glastonbury stelde zijn familie, die Valentino Rossi als een invloed noemde, in staat om naar de dagschool te gaan en zijn racecarrière voort te zetten.

Na een eerste verblijf in Woking, dicht bij het hoofdkantoor van het McLaren-team, verhuisde Norris in 2022 naar Monaco, waarbij hij aanspraak maakte op financiële overwegingen als de belangrijkste reden voor zijn beslissing om naar het belastingvrije paradijs te verhuizen.